עבור לתוכן

בכמה אחוזים מהמוח אנחנו משתמשים?

Featured Replies

פורסם

אין לי כוח לעבור על כל העמודים אבל אדם ממוצע בגיל 14 ומעלה משתמש ב5% עד 8% אם אני זוכר נכון.. אבל יש הרבה התנגדויות לזה,וכל אחד פה יאמר משו שונה..

• תגובות 46
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

[ltr]you, just like the rest of the guys in this thread, are a moron, if you had read the thread or just the first page, you would have seen a proof that it's not true.[/ltr]

פורסם

עזוב. היה על זה דיון של 12 עמודים, כל הזמן אמרתי שכל העסק של ה 5 אחוז זה בולשיט, ואף אחד לא מקשיב.

פורסם

[ltr]you, just like the rest of the guys in this thread, are a moron, if you had read the thread or just the first page, you would have seen a proof that it's not true.[/ltr]

דפוק הוא אחד שמשתמש ב- 5% מהמוח שלו?

פורסם

לא,

הוא משתמש ב100% מהמוח שלו

אבל 100% מ0 זה עדיין 0

ולכן הוא אידיוט

פורסם

^^^^^^^

אחת התגובות השנונות ביותר שראיתי פה לאחרונה D:

פורסם

חבל רק שיש הרבה אנשים שלא משתמשים אפילו במעט שניתן להם :P

חזקקקק

אולי זה נשמע מצחיק אבל זה נכון מאוד!!

פורסם

ראיתי פעם תוכנית שאמור בה שאדם ממוצע משתמש ב10% מהמוח שלו

ואינשטיין השתמש ב 15%

לדעתי אנחנו מנצלים את כל ה100% אבל זה קורה במהלך חיינו -מגיל 17 מתחילים למות תאים במוח-מכיוון שהם לא מתחדשים אז המוך משתמש באחרים וככה יוצא שבסופו של דבר אנחנו מנצלים את כל ה.100

לדעתי אנחנו לא מנצלים את כל יכולת החשיבה שלנו.

ואיך קובעים באמת כמה אנחנו אינטלגנטים או חכמים?

מה שבטוח ששיטת הציונים של מערכת החינוך לא ממש נכונה בקטע הזה

פורסם
[ltr]Claim: We use only ten percent of our brains.

Status: False.

...

...

...

For any given activity, such as eating, watching television, making love, or reading, you may use a few specific parts of your brain. Over the course of a whole day, however, just about all of the brain is used at one time or another.[/ltr]

[ltr]

taken from here.

got it?[/ltr]

פורסם

לכל מי שרוצה להגיב מוזמן להשתמש בתופס הבא:

ראיתי ב<הכנס שם של מקור מופרך כאן> שמתשמשים רק ב<הכנס אחוז אקראי בנמוך מ20 כאן> מהמוח

ו<הכנס אדם גאון היסטורי כאן> השתמש <הכנס אחוז אחר גבוה יותר מהקודם כאן>

פורסם

ראיתי פעם תוכנית שאמור בה שאדם ממוצע משתמש ב10% מהמוח שלו

ואינשטיין השתמש ב 15%

לדעתי אנחנו מנצלים את כל ה100% אבל זה קורה במהלך חיינו -מגיל 17 מתחילים למות תאים במוח-מכיוון שהם לא מתחדשים אז המוך משתמש באחרים וככה יוצא שבסופו של דבר אנחנו מנצלים את כל ה.100

לדעתי אנחנו לא מנצלים את כל יכולת החשיבה שלנו.

ואיך קובעים באמת כמה אנחנו אינטלגנטים או חכמים?

מה שבטוח ששיטת הציונים של מערכת החינוך לא ממש נכונה בקטע הזה

מחקרים חדשים מוכיחים טענה שהיא כבר די ישנה, לא רק שנוירונים ותראים במוח לא מתים ככל שהזמן עובר, הם גם מתחדשים ונוצרים חדשים..

אז מה שאמרת לא יכול ממש להיות..

ולכל אלה שהביאו את הכתבה הזאת מSNOPES,תביאו מחקרים אחרים גם..

פורסם

לפי השעונים שלי אני רואה שאני משתמש ב5% מכוח המוח

פורסם

^^^ :screwy::silly::kopfpatsch:

פורסם

ונראה לי שאני יעשה לו OC עוד מעט אם אני יצליח להגיע ל15% אז אני יהיה כמו איינשטיין

פורסם

תסלח לי אך נראה לי שגם עם OC לא תעבור את ה- 5 אחוז אצלך זה מקרה מיוחד , :xyxthumbs: גם ה - 5 אחוז הם בסימן שאלה אם תמשיך בתגובות האלה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים