פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מחבר ספרד מראה שהיא מועמדת רצינית לזכייה השחילה 4 חתיכות לרשת אוקראינה.עוד היום גרמניה תנסה להמשיך ביכולת הטובה.
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים אז הנאצים ניצחו את האנטישמים? פולניות... פולניות... פולניות קטנות ואדומות... (לפי כלניות). כבר רציתי לדפוק את הראש בקיר ופתאום הופ - הכניסו לפולניות (מה שמסתבר כקשה, IF U KNOW WHAT I MEAN). העיקר ראיתי אוהד פולני בבר בת"א מאבד את הזקיפות על החברה הישראלית הכונפה שלו איך שהוא ראה את זה. איזה יום יפה. OFF TOPIC: אריק, פעם באה אל תבטל את ההזמנה של הבירה או שאני אוריד לך את הראש.
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים מחבר 1-0 לאקוודור שתיהיה כנראה בשלב הבא.מחר משחקים של בית המוות הולנד מול חוף השנהב במשחק מאוד מאוד מסקרן..וארגנטינה במוקש רציני מול סרביה החזקה....הולך להיות מענניייין
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים חבר'ה 2-0 לאנגליה נגד קבוצה אחת (לא זוכר תשם)המשחק היה רדום עד לגול שהיה בדקה 83 ;Dחבר'ה משהו הלך להמר מחר ווינר?אם כן על מה אתם מהמרים?אם גרמניה הייתה עושה עוד גול אחד הייתי זוכה ב 330 ש"ח :'(
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים הייתי שם תכסף שלי על חוף השנהב וארגנטינה.אגב, חבר שלי שם 5000 על ברזיל. הוא זכה.
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים שבוע הבא אני אלך להמר בווינר, אני מקווה לתפוס משחקים עם יחס גבוהה, אני אהמר רק על המשחקים של המונדיאל..
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים מחבר כואב הלב על פראגוואי.....שבדיה עם גול ענקקק של ליונברג בשלב הבא.....איזה אווירה יש במונדיאל הזה פשוט מדהים!!!!המונדיאל מתחיל להתחמם והמתח בשיאו!!!מחר בית המוות!! הולנד-חוף השנהב משחק על העלייה.
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מחבר ארגנטינה שוחטתתתתתתתתתת את סרביה 6-0 בהצגת ענק!!!! היא בשלב הבא!!הולנד ביתרון 2-1 במחצית על חוף השנהב עם גול ענק של ואן פרסי..
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים ראבק!!ארגנטינה שוחטת!, היא עלתה כבר, והולנד עלתה - אבל שבוע הבא יש ארגנטינה - הולנד, מי יקח את המקום הראשון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.