פורסם 2006 ביוני 819 שנים לפי מה זכור לי 56000~ ועכשיו עוד 13000. חדר יקר כמעט 70 אלף OMFG...... זאת השקעה רצינית אבל כמו שהיא נראית היא שווה את זה בכל מיקרה אין לי ממש 70 אלף מיותרים חחח..
פורסם 2006 ביוני 819 שנים תגיד זה אתה בתמונה הקטנה עם בקס באני? כי אם כן אז למה אתה נראה כמו סבלימניה והצל?ולהגד את האמת אני מש לא מבין מה נסגר איתך שמע גם אני עשיר (לא אני בדיוק אלה ההורים) וגם אני מוציא כסף על דברים יש לי בחדר מערכת קולנוע ששווה בערך 35 אלף שח אני הולך עם שעון שעולה 10 אלף משקפי שמש של אלף שחונוסע באוטו של 200 אלף שח ובוא נגיד שאני יכול להמשיך לבלבל את המוח על מה שעוד יש לי אבל נעזוב פשוט נגיד שיש לי מה שאני רוצהאבל ברצינות מה זה השטויות האלו לך תלמד או לטיל או משהו יש דברים יותר טובים להוציא את הכסף מהשטוית האלו כאילו ברצינותובקשר למה שאמרת על הבנות אני אישית לא מכיר בת אחת שלא היתה נכנסת לחדר הזה ונקרעת עליך מצחוק אולי חוץ מאיזה פרחות מחדרה שיכולות להתלהב מהצעצועים האלוקיצר אני חושב שאתה צריך להתבגר ואני חושב שההורים שלך צרכים לחנך אותך לערך של כסף קצת יותריאלה ביי
פורסם 2006 ביוני 819 שנים קנאותאם אני מקנא אז זה רק בכסף שאתה מבזבז לא במערכת . כאילו איזה מסיבה תעשה בחדר של פחות מ 2X3 . אם היה לך אולם גדול שמותקן בו מערכת הזאת מילא . כך שאם בא לך לעשות מסיבה רצינית אז היית יכול
פורסם 2006 ביוני 819 שנים זה עדיין לא יפה לבוא ולהגיד שלבנאדם אין חיים רק בגלל שהוא קנה משהו שנחשב יקר או מבוזבז או לא יודע מה
פורסם 2006 ביוני 819 שנים פאקקקק 70 אלף לא חבל על הכסף ? הייתה קונה לך אחלה אוטו עם הכסף הזה או ציוד לדיגי או לאולפן או משו אבל על מנורות?
פורסם 2006 ביוני 819 שנים זה עדיין לא יפה לבוא ולהגיד שלבנאדם אין חיים רק בגלל שהוא קנה משהו שנחשב יקר או מבוזבז או לא יודע מה אם הוא מפרסם אז זה פה מה אתה מצפה שיגידו ? אם לי היה 70 אלף לבזבז לא הייתי מבזבז כך
פורסם 2006 ביוני 819 שנים אוי נו באמת מה זה התגובות הלא ענייניות האלו, הבנאדם אוהב משהו, מוכן להשקיע בו הרבה כסף, זמן ומחשבה אז מגיע לו ח"ח על זה,וזה לא עניין שלנו כמה כסף הוא מוציא או על מה,הוא אוהב את זה? שיהיה לו בכיף. לפחות זו דעתי. בכל מקרה נראה ממש טוב מוסרי,נתת משמעות חדשה למילה פריק אבל במובן טוב. וגם אהבתי את הקטע שהעלית לפה, מזכיר לי קצת את G&M Project, סגנון אפליפטינג טראנס כזה, לדעתי עם יותר השקעה ועם רמות גבוהות ש למאסטרינג בהחלט אתה יכול לשחרר קטעים מעולים.
פורסם 2006 ביוני 819 שנים תגיד זה אתה בתמונה הקטנה עם בקס באני? כי אם כן אז למה אתה נראה כמו סבלימניה והצל?ולהגד את האמת אני מש לא מבין מה נסגר איתך שמע גם אני עשיר (לא אני בדיוק אלה ההורים) וגם אני מוציא כסף על דברים יש לי בחדר מערכת קולנוע ששווה בערך 35 אלף שח אני הולך עם שעון שעולה 10 אלף משקפי שמש של אלף שחונוסע באוטו של 200 אלף שח ובוא נגיד שאני יכול להמשיך לבלבל את המוח על מה שעוד יש לי אבל נעזוב פשוט נגיד שיש לי מה שאני רוצהאבל ברצינות מה זה השטויות האלו לך תלמד או לטיל או משהו יש דברים יותר טובים להוציא את הכסף מהשטוית האלו כאילו ברצינותובקשר למה שאמרת על הבנות אני אישית לא מכיר בת אחת שלא היתה נכנסת לחדר הזה ונקרעת עליך מצחוק אולי חוץ מאיזה פרחות מחדרה שיכולות להתלהב מהצעצועים האלוקיצר אני חושב שאתה צריך להתבגר ואני חושב שההורים שלך צרכים לחנך אותך לערך של כסף קצת יותריאלה בייואתה עוד מדבר על בזבוז כסף חחח
פורסם 2006 ביוני 819 שנים ואתה עוד מדבר על בזבוז כסף חחחהוא הביא את זה בתור דוגמא . עוד מאט תגיד שיביא צילומים
פורסם 2006 ביוני 819 שנים אולי במקום רק להגיד ככה וככה תגידו מה אתם הייתם עושים במקום?אני הייתי קודם כל קונה מחשב חדש, לא מופגז בקירורים וכרטיס מסך ומעבד הכי מפחידים, הייתי קונה משהו פחות סופר חזק ועושה אוברקלוקוגם כרטיס קול x-fi elite proורמקולים gigaworks s750טלוויזית lcd או plasmaשהיא HD readyהממממ וזהו אני חושב, לא יודע אם צריך עוד משהו כדי שיהיה נחמד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.