פורסם 2006 ביוני 719 שנים יפה אחיכל הכבוד על ההשקעהרק חסר פלאסמה או LCD HD READY ומערכת קולנוע ביתית וזה הכי מושקע שבעולם
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר מערכת קולנוע לא ההיתי אומר כי יש מערכת מאוד רצינית בחדר וLCD גם לא כי יש מקרן אז מה אני צריך פלזמה והמקרן תומך HD...ומקרין על מסך שיורד מהתיקרה באורך מטר שמונים על 110 ס"מ אני יצלם את זה כניראה מחר כי המצלמה כרגע לא אצלי...
פורסם 2006 ביוני 719 שנים שמע כל אחד עם הסטייה שלו, אבל הסטייה שלך ממש ברמות. מילא אורגן ופלטות, מילא החצי רובוסקן הזה, אבל מכונת עשן ?? לא שמעת שהיתה כתבה לפני כמה שנים בחדשות, שהלייזרים האלה במסיבות יכולים לפגוע בעיניים ולגרום לעיוורן חמור? היו כבר מקרים, אז בחדר תגיד מה אתה מנגןן
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אה מסך ומקרן? לא ראיתי, כנראה בגלל העשןאבל אם יש סיכוי שיש לך רסיבר שיש לו טכנולוגיה בשם dolby virtual speakerאז הוא משתמש בסטריאו כדי לדמות סראונד, משהו מגניבמה זה צמר סלעים? מסלעים?
פורסם 2006 ביוני 719 שנים פששששש ציוד פצצה!!!אם החדר היה קצת יותר גדול היה מזה פיגוז!חחחחחחחחחח תגיוד יש מצב אני עושה חדר כזה אממממ *מגניב* מלדים?? חחחחחחוואי זה חובה!
פורסם 2006 ביוני 719 שנים צמר סלעים : http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A6%D7%9E%D7%A8_%D7%A1%D7%9C%D7%A2%D7%99%D7%9D
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אחלה סרטון אחלה השקעה בחדר. קצת הרס לי לראות את כל החדר הזה ומסך CRT עומד לו באמצע
פורסם 2006 ביוני 719 שנים הוא יתחיל לקשקש על זמני תגובה ומריחות : מוסרי תתחדש על הלייזר. אבל למה שילמת עליו 13 אלף שקל? על זה אומרים "דג"
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר כן ידוע לי שהוא עושה נזק אבל גם הרמקולים שלי עושים נזק וכמעט כל דבר עושה נזק אז לא נהנה ולגבי מה שאני מנגן קח קטע מידי זה רק תוים ללא VSTI ככה שזה נשמע גרוע מאוד במידי אם אתה מבין במוזיקה תעלה אותו לCUBASE ותשנה בערוצים לVSTI ותישמע איזה ליגה זה קטע שאני עובד עליו ושוב במידי הוא נישמע גרוע מאוד אין באס ליין אין קיק אין כלום רקקקקקקק תויםםםםםםםםםםםם..ולהוא עם הצמר סלעים זה צמר מיוחד בידוד חפש בתראד כללי : " להפוך את החדר לסטודיו" ותיראה ממה החדר נעשה...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 719 שנים הרעש עושה נזק...נזק לאוזניים או נזק לחדר, תקרה למשל? היה איזה תרד שמישהו שם רמקולים גדולים בחדר וזה עשה לו סדקים, לזה אתה מתכוון?
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר נזק לאוזניים או נזק לחדר, תקרה למשל? היה איזה תרד שמישהו שם רמקולים גדולים בחדר וזה עשה לו סדקים, לזה אתה מתכוון?נו זה היה התראד שלי לפני השיפוץ....לגבי מה ששלחתי הקובץ מידי נישמע דיי גרוע אז הינה חלק מן המקור נישמע בנז'** וזה המוזיקה שאני מכיןןןןןןןןןןן...http://www.mytempdir.com/723171
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.