עבור לתוכן

לייזר ירוק בחדר דיי מהמם {סירטון }

Featured Replies

פורסם

http://video.google.com/videoplay?docid=1055820530795653159

עדדין אני לא יודע ממש לתכנת אותו אבל בנתיים זה מה שהצלחתי יש לו המון אפשרויות ניסיתי אותו למרחק הוא מגיע ליותר מ 4 ק"מ (בעיה ליראות יותר מבחינת מיקום שלי)צריך לחפור בו עוד קצת...

• תגובות 102
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סחטיין אחי , בינתיים זה לא משהו , אבל אתה ממש hardCore הא :yelclap:

פורסם

איזה ציוד יש לך שם.. סחטיין אחי...

פורסם

:hat:

אחי אתה ה-שרוט

יש לך מכונת עשן בחדר :lol:

פורסם

:o]

וואו איזה חדר, אני זוכר את התר'ד ההוא על הבניה שלו!

מגניב

פורסם

WTF

כמה אתה לוקח כניסה? :-X

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג למה במצלמה הוא לא בולט כי במציאות יש לו מן נפח עצום ואור שקשה להביט בו יכול להיות שהעשן מפריע למצלמה?

פורסם

תגיד מוסרי, זה חדר אקוסטי?

עשית כבר דברים יותר רציניים עם החדר? כי אני זוכר מה'תרד הענק שלך על הקידוחים וההתקנות של המכשירים והבדיקות על מקצוענים וכו'

עכשיו שזה מוכן, כבר הספקת לעשות מיני מועדון או משהו? :P

פורסם

תגיד...כמה זמן לקח לך לעבוד על כל החדר?

פורסם
  • מחבר

אין זה לא ניגמר יש המון דברים עוד להשקיע וכל פעם צץ מכשיר שמדליק אותי יותר הלייזר למי שתוהה עלה לי 13,000 והוא מתוכנת עם מחשב נייד אז בישבילו קניתי גם מחשב נייד ובנוסף תוכנה שניקראת light jocky שאיתה מתכנתים...

http://www.dj-fix.ybay.co.il/teora.htm

פורסם

:eek2: :eek2: :eek2:

אתה אשכרה פריק :screwy:

אבל זה די מגניב. תהנה :xyxthumbs:

פורסם

תגיד מוסרי, זה חדר אקוסטי?

פורסם

קראו לך כבר ערס... ולחדר כ"שיא כמות הדברים שאפשר להכניס בחדר 2x3" (בת'ראד של החדר).

לגבי מכונת העשן, אם אני זוכר נכון, כולן עובדות על שמן, אז עם הזמן כל החדר שלך יהפוך לדביק ויהיו כתמים על קירות.

פורסם

כמה זמן לוקח לכל העשן הזה להתפזר?

אני לא רוצה לחשוב איך זה לישון בחדר מעושן =\

פורסם
  • מחבר

ברור שאקוסטי לא ראיתה את הבניה? יש פה תראד שמראה שלב אחר שלך על הבניה והחדר מצופה צמר סלעים ומעליו גבס ובנוסף ספוג בצים במקומות מסוימים לדוגמה מיחוץ לחדר לא שומעים כלום רק מרגישים רעידות רצניות מהסאב

לגבי העשן תלוי יש שמנים סמיכים ויש פחות בדרך כלל אני פותח תדלת והכל יוצא החדר לא בתוך הבית אז ככה שזה כמה דקות אבל אם תדליק מזגן אז תוך שניות החדר נקי גם זה בריח נעים וניל דובדבן ככה שזה לא מזיק ומפריע...פעם אחת נתתי לחיצה של 2 דקות ואז לא ראיתי כלום בכלל חופשי ניכנסתי בדברים זחלתי עד הכניסה אבל זה כיף לתת כאפות שיש המון חברים בחדר או לשלוח ידיים לבנות והם לא יודעות מיזה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים