פורסם 2006 ביוני 719 שנים עד לא מזמן התכוונתי לעשות פסיכומטרי בסתיו הקרוב, עם קורס של קידום לפניו... אבל, שמעתי על תוכניות של שרת החינוך לבטל את הבחינה, משהו לא כל-כך ברור. אם זה אכן יצא לפועל, תוך כמה זמן זה יקרה? ומה הסיכוי בכלל שזה יקרה? אם אני לא טועה כבר דיברו על זה פעם.האם בינתיים לא כדאי להרשם?הבעיה היא שאני מעדיך לעשות את הבחיה בסתיו ולא בחורף, כי זה יוצא יותר נוח עם המיונים לצבא.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אל תסמוך על ביטול הבחינה הפסיכומטרית.כבר ניסו את זה לפני לא הרבה זמן וביטלו את הבחינה וזה נחל כשלון חרוץ אז איני חושב שיבטלו אותה עד שימצאו לה תחליף הולם, וזה לא הולך להיות בקרוב.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אם הציון לא טוב אז אפשר לגשת שוב אבל צריך לחכות 4 חודשים.ולא הייתי בונה על זה שיבטלו את המבחן, לא בזמן הקרוב לפחות.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים 40 ש"ח ערכת הרשמה + 385 ש"ח.ערכת הרשמה: קונים בחנות "סטימצקי" (או באוניבסיטאות), כוללת: חוברת [עם מבחן לדוגמא] וטופס ההרשמה.ואת ה385 ש"ח משלמים בבנק.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אני ארמוז לך מהיסטוריית מדינת ישראל משה שרת אמר בזמנו על הקמת המדינה "עכשיו או לעולם לא"
פורסם 2006 ביוני 719 שנים 40 ש"ח ערכת הרשמה + 385 ש"ח.ערכת הרשמה: קונים בחנות "סטימצקי" (או באוניבסיטאות), כוללת: חוברת [עם מבחן לדוגמא] וטופס ההרשמה.ואת ה385 ש"ח משלמים בבנק.395+45+6.60 (או משהו כזה על דואר רשום)~150
פורסם 2006 ביוני 719 שנים זה 385 בדוק (הטופס לידי) וגם הערכה עולה 40 ש"ח (מאתמול). לא הבנתי מה זה ה"~150" לגבי הדואר רשום, אתה צודק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.