עבור לתוכן

יציאה שנשרפה לי בקליפס (פרומדיה 2.1)

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה..

לפני כמה שנים קניתי מערכת רמקולים קליפס 2.1 (תודה רן!)

קיצר.. נשרפה לי יציאה אחת של סטאליט (ערוץ אחד לא עובד)

שאלתי והבנתי שזה בעיה שקורת בקליפס..

משהו יודע על הבעיה הזו? מה בדיוק נדפק שם, מה בדיוק נשרף שם?

ואיפה אפשר לתקן את זה?

תודה!

פורסם

השאלה היא איזה חלק נשרף, בתוך המגבר, או משהו ברמקול. לדעתי כדאי שתיקח למעבדת אלקטרוניקה שיבדקו לך את זה, סביר להניח שהבעיה בסאב (מגבר).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הרמקול זה לא (החלפתי כמובן בין הרמקולים, היציאה היא שלא עובדת)

כנראה שזה משהו בסאב - במגבר שמובנה בו. השאלה אם אני יקח ת'סט למעבדת אלקטרוניקה,

הם ידעו איך להתעסק עם המגבר המובנה שם? אגב, הכניסת אודיו, היציאה לאוזניות, הפיקוד על הווליום והסאב.. הכל עובר דרך הרמקול הימני, ורק אחרי זה לסאב, לא ישירות מהסאב. (אז צריך לקחת לשם גם ת'רמקולים, כי בלעדהם אי אפשר להשתמש במערכת)

בכל מקרה - שמעתי ממשהו שזה דבר ידוע, הבעיה הספציפית הזו שיציאה נשרפת, יותר מזה, גם לרן (ביודום) שיש לו מערכת זהה גם נשרפה לו היציאה - ככה שאם הבעיה ידועה אז כנראה שאנשים יודעים מה בדיוק נשרף ברמקולים! אתה מבין, ואז אני ידע אם זה משהו מסובך לתיקון, או שזה משהו שמעבדת אלקטרוניקה בקלות תפטור.. (ככה אני יוכל להכויין אותם גם מה לתקן שם בדיוק)

תודה

פורסם

עדיף שתשלח לתיקון.

פורסם
  • מחבר

חברים יקרים..

אני לא צריך שאנשים יגידו לי לשלוח רמקולים מקולקלים לתיקון..

שאלתי לגבי תקלה ספציפית, ואם מישהו מכיר אותה... זהו..

פורסם

כפי שאמרת, זו בעיה במגבר, הבעיה היא שאין לנו מושג מה בדיוק במגבר. המגבר הבנוי בפנים דיי בסיסי, כל טכנאי אלקטרוניקה יוכל לפתור בקלות.

אם זו בעיה ידועה, אפשר לחפש בפורום של קליפש, או לבדוק בגוגל אולי יש הסבר על איך לתקן את זה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שחיפשתי לדעת - מה בדיוק נדפק שם בפנים, אם בפורום הזה מישו יודע על הבעיה.

בכל מקרה - תודה רבה :)

פורסם

פתח אותם אולי תראה משהו שהוא לא תקין והוא גלוי לעין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים