פורסם 2006 ביוני 619 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259484,00.htmlעדיין יש להם להשתפר מבחינה וויזואלית...אבל דיי אחלה של מאמץ!
פורסם 2006 ביוני 619 שנים זה כבר כמה שבועות.מה שחדש מזירת גוגל זה דווקא גוגל ספרדשיט. חביב, אבל יש חלופות טובות יותר און ליין.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים הכותרת שלך מדבר על גוגל והכתבה על וואלה. חוץ מזה וואלה צריכים להשתפר בכל התחומים - חד משמעית הם הדואר רשת החינמי הגרוע ביותר שראיתי מימי.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים חברה, צריך לשגע אותם.אני אישית יום יום כותב מייל לוואלה על 3 נושאים:1. תמיכה בפיירפוקס!2. זמינות של המייל (מנענע לא ניתן לשלוח לוואלה, מג'ימייל לא תמיד עובד...).3. ממשק חדשי ולא הגועל שיש (אפילו לא ניתן לתת מספר כתובות אי מייל לכל איש כתובת).ובכל יום לג'י מייל / הוטמייל לייב בטא / יאהו בטא:1. הוספה של תמיכה ב- RTL , בדיוק כמו שיש בג'ימייל בעברית, הכפתור שמשנה את כיוון המסמך.כמה שיותר אנשים יעשו זאת... ככה נקבל שירות יותר טוב.בינתיים השירות הכי טוב לישראלים לטעמי זה נענע!
פורסם 2006 ביוני 719 שנים הכי טוב זה GMAIL ללא ספק, למה אתה משתמש בנענע כשיש GMAIL? קשה לך להסתדר באנגלית? יצא בעברית
פורסם 2006 ביוני 719 שנים דרך אגב... זה אני או שבג'ימייל מופיע הכפתור כיוון רק ברסה העברית ולא באנגלית? אני לא מדבר על הכפתורים של היישור לשמאל, ימין או מרכז... אלא לכיווןו פסקה, מה שהם הוסיפו רק עכשיו.זה די טפשי שאי אפשר להשתמש בגרסה האנגלית ולכתוב בעברית בלי שהכל יתבלגן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.