עבור לתוכן

המלצות בבחירת אוזנית לH10

Featured Replies

פורסם

שלום, אני צריך אוזניות חדשות ויש לי כמה שאלות?

רציתי לשאול עם הקטע של הIn ear באמת מעצבן והאם האפקט של הרעש של הכבל של האוזניות באמת בלתי נסבל?

אני מתלבט בין Creative EP-630 ל Sennheiser CX300

מי מהם יותר טוב? בהתחשב גם במחיר

ואיפה אני אוכל לקנות אותם באיזור במרכז (רמת גן ת"א)

ונגיד ירדתי מהעניין של הin ear אילו אוזניות רגילות יש שהן איכותיות עמידותתתת הכי חשוב! וזולות? אני מעדיף שפחות מ300...

תודה מראש!

פורסם

א. מחיר בכותרת

ב. איזה סוג מוזיקה

ג.www.tuki.co.il בין האתרים הזולים (אני חושב)

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת מחיר בכותרת? לשים תקציב?

ואני שומע רוק, היפ הופ ושירים ישנים.. כאילו מבחינת איכות צליל צריך שיהיה מגוון

והאתר בכלל לא זול הCX300 עולות 270!

תודה בכל זאת!!

פורסם

ממ כן תקציב חחח מה התקציב??

פורסם
  • מחבר

ערכתי את ההודעה הראשית עם תקציב...

הCX300 או הEP-630 מי יותר טובות?

פורסם

הCX300 לפי דעתי עדיפות....אבל אין בינהם הרבה הבדל. אם אתה ממש לא רוצה לשלם את המחיר של הCX300 אז תקנה את הקריאיטיב.

פורסם

ולמה בדיוק הן עדיפות?

פורסם

יש לי את ה-CX300 אז אני אגיב לגביהן.

בעיקרון אמרו שצריך כמה ימים להתרגל לאין אייר אבל במקרה שלי זה התאים על המקום. הן נוחות מאד כאשר הן מגיעות עם שלושה גדלי ראשים להחלפה וכמובן מבודדות. האיכות שמיעה שהן נותנות, לפי דעתי, ביחס לגודל שלהן, היא מצוייינת, כאשר אני שם דגש על הבאס המרשים שמתקבל .

הידע שלי לדבי אוזניות הוא לא גדול, אין לי השוואה לאוזניות אחרות אחרים (ולא ניסיתי גם) אבל מבחינתי האוזניות מצויינות מכל בחינה. לישקולך.

פורסם
  • מחבר

ולמה בדיוק הן עדיפות?

את האמת אני מעדיף יותר את הקריאטיב, אבל אני לא מוצא שום מקום שמוכר אותן בר"ג... את הCX300 יש.

פורסם

למיטב זכרוני הכי זול שמצאתי את הקריאטייב הוא 220 שקל הCX300 עולות 250 שקל.

ההבדלים בינהם אם קיימים הם אפסיים. אבל הCX נמכרות במחיר שלהם כמו בחו"ל והקריאטיב בפי 2 יקר יותר. לכן אני בחרתי בCX. לדעתי זה שווה את ה30 שקל. חוצמזה יש לי טיפה אנטי לקריאטייב.

האוזניות ממש מעולות - יש רק בעיה קטנה אחת איתם - עכשיו אני צריך לקודד תWMA בBITRATE גבוה יותר, כי אחרת ישר מרגישים (זה יקרה לך בכל אוזנייה איכותית - ורוב האנשים לא יראו את זה כחיסרון, אבל זה בכל זאת טיפה מעצבן)

פורסם

איפה יש ב250?

פורסם

ואיפה יש את הקריאטיב ב230?

אין בפחות?

פורסם
  • מחבר

ואיפה יש את הקריאטיב ב230?

אין בפחות?

יש בגולדטופ ב190 או קצת יותר שכחתי כמה בדיוק... פחות מ200

פורסם

יש לינק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים