עבור לתוכן

חייב עזרה מכולכם!!

Featured Replies

פורסם

יש לי יום ראשון הזה מתכונת בספרות ואני לא יודע כלום!!

יש לי 90 בספרות אבל זה בגלל שאני לפני כל מבחן לוקח את מה שהיא רשמה על הסיפורים במחברת וקורא אבל בכללי אין לי שום מושג במה זה מוטיבים ומה זה שיר יין [WTF?] וכל החרטא הזה...

קניתי את המיקוד של רכס והתחלתי לקרא את הרקע של מאפיניי השירה. רציתי לדעת מה צריך ללמוד שם בכלל והאם יש לכם עיצות בקשר לזה. אף פעם לא הקשבתי או רשמתי... תמיד צילמתי, למדתי בקטנה וזהו.. אבל עכשיו נדפקתי.

אני יודע שעשיתי טעות אבל איך מתקנים אותה לעזאזל?

תודה מראש.

פורסם

בספרות, השיטה הכי טובה לקבל ציון גבוהה בלי בעיות היא לשבת על התחת ולנתח כל סיפור ושיר, בעזרת חומר שתמצא באינטרנט או מחוברות שיש לך.

זאת השיטה הכי יעילה, ואחרי שנה אני עדיין יכול לענות על חלק מהשאלות בבגרות כי את החומר ניתחתי לעומק.

במקרה שלך, זה לא כל כך מעשי עד יום ראשון. אבל יש לך מספיק ימים כדי לשנן את מרבית החוברת בעל פה! פשוט תשב המון שעות בלזכור את החומר, יש לך 4 ימים שלמים!

עריכה:

מצטער שלא יכול להגיד לך ספציפית על איזה חומר להתמקד, אני פשוט לא זוכר על מה שאלו יותר ועל מה פחות.

פורסם

חחחחח בלי לחץ גבר... אני בדיוק באותו מצב... קח רעיון תפתח ותמרח אותו לכל הכיוונים... כל חזרה כל אמצעי שנראה לך "אומנותי" תעלה.. תפעיל קצת יכולת ניסוח מרשימה וכמובן שתדע בגדול מה הולך זה לא כזה פרוייקט, בעזרת השם יהיה בסדר, בלי לחץ הכי חשוב :yelclap:

בהצלחה שיהיה לנו ! גם לי יום ראשון יש מתכונת... יאללהה אוטוטו מסיימים... :cool2:

EILAT.. I AM COMING GOD DAMN

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים