עבור לתוכן

התקנתי מאוורר חדש וקיבלתי הודעה מבהילה

Featured Replies

פורסם

החלפתי את המאוורר הרועש שבא עם המעבד במאוורר של ארקטיק קולינג.

אחרי שהתקנתי אותו, הוא עדיין קצת הסתובב על צירו (אני לא בטוחה שזה קשור) אבל נראה יציב חוץ מזה.

כשהפעלתי את המחשב הביוס עלה והופיעה הודעה:

Overclocking failed!

ווטדהפאק? לא ניסיתי לעשות שום דבר, רק החלפתי מאוורר...

בקיצור, בביוס ראיתי שהמאוורר מזוהה, מסתובב, הטמפ' נמוכה, הכל סבבה.. הכל נראה טוב אבל אני מודאגת.

ועוד שאלה- המאוורר קצת גדול. אני צריכה ללחוץ קצת על הדופן של המארז כדי להבריג אותו חזרה. לא הצלחתי לראות אם זה כי זה לוחץ על משהו או לא. כמה זה נורא אם אני פשוט אבריג? אולי עדיף פשוט להשאיר את הדופן טיפה פתוחה, או שלטווח ארוך זה לא רעיון טוב?

תודה ויום טוב לכל מי שצלח את המגילה! :)

פורסם

בעיקרון זה לא ממש מומלץ שהמארז ילחץ על הגוף קירור ועל המעבד-יכול לעשות לך סדקים בPCB של להוח ולהרוס שם משהו או שמהו לא יעבוד כ"כ טוב,בגלל זה בודקים קודם אם יש מקום במארז לקירור לפני שקונים.

אז המחשב נדלק או לא?

נסי שוב אמור להדלק

פורסם

נסה לטעון הגדרות ברירת המחדל, ולראות איזה טמפ' הוא נותן

הוינדוס עולה?

פורסם
  • מחבר

טוב, התקשרתי לחנות לשאול והם אמרו שההודעה זה לא סימן טוב. הוצאתי וחיברתי מחדש את המאוורר עכשיו, וגם קראתי בהוראות שיש סיכוי שהביוס יתן הודעת שגיאה אחרי התקנת המאוורר, פשוט בגלל שהארפיאמ השתנה. בכולופן הווינדוס עלה מיד עכשיו ;D

וגם המאוורר נכנס יופי אחרי שהורדתי את הצילינדר הדפוק הזה שמסתבר שמתברג החוצה.

בקיצור, צרות של מתחילים.

פורסם

אל תהיה טיפש.. תסתכל בדפי נתונים... חיברת אותו לא ליציאת מתח בכלל אלא לכניסת מידע כלשהיא ששייכת ללוח האם !

פורסם

אם לא שמתם לב זאת בחורה ואתם ממשיכים לדבר כאילו היא זכר.. חחח

בכל מקרה הסתדרת אז יופי ואיך הטמפרטורות השתפרו?

פורסם
  • מחבר

כן, אני במקרה בחורה :yelclap:

קשה להשוות בין הטמפ' - במאוורר של אינטל הטמפ' אחרי מאמץ בינוני היו 52, ובחדש, מיד אחרי הפעלת המחשב הם היו 42 ככה. אולי זה הבדל רגיל בין מאמץ וחובר מאמץ, אני לא יודעת מספיק.

ולמגיב הקודם- אם הייתי מחברת את המאוורר למקום הלא נכון, לא נראה לי שהוא היה עובד בכלל.. חוץ מזה, שחיברתי אותו לאותו מקום שהוא היה מחובר לפני כן. אז לא צריך לזלזל סתם (למרות שאני לא מבינה הרבה, אני משתדלת לחבר את הכבל של החשמל למקום הנכון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים