פורסם 2006 ביוני 619 שנים אחרי 4 עונות אדירות סיימתי לצפות היום בעונה החמישית והאדירה שפשוט הותירה אותי ללא מילים.פשוט ענק.עוד מישהו רואה ויש לו תגובות?
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אחרי 4 עונות אדירות סיימתי לצפות היום בעונה החמישית והאדירה שפשוט הותירה אותי ללא מילים.פשוט ענק.עוד מישהו רואה ויש לו תגובות?אני מאוד אהבתי תסידרה בהתחלה אבל אחרי שהיה תחלק שאסוודה מצץ זיןהסידרה ידרדרה מאוד זה שאסוודה מושפל זה סבבה אבל למה בצורה מיתרוממת כזות וגם אחרי זה הרמה ירדה ברמות בכל מיקרה מיקל ציקליס עושה עבודה מצוינת אבל כל האחרים פושרים ואני היפסקתי ליראות תסידרהגם האוס ידרדרו -הרופאה כבר לא יפה כמו בהתחלה וזה מתחיל לחזור על עצמו טוב מה לעשות אפילו נשואים פלוס חירבשו בעונות האחרונות
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר זה עוד מהעונה השלישית אם אני לא טועה.תראה את 4 ו5 ואז תשנה את דעתך.כל השחקנים שם לדעתי מעולים.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים סידרה מדהימה, עוקב באופן קבוע ומופתע כל פעם מחדש מהעוצמה של כל פרק. מחכה בקוצר רוח לעונה חמש שתשודר בערוץ 3 (מתישהו ). *בבקשה בבקשה בבקשה אם אתם כותבים ספוליירים מעונה חמש סמנו אותם כמו שצריך
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אני איתך !סיימתי לראות את העונה החמישית לפני חודשיים ועוד יש לי את כל הפרקים על המחשב אחלה סידרה !מישהו יודע מתי עונה 6 יוצאת ?***ספויילר*** איך יש לו אומץ להרוג את החבר הכי טוב שלו !?<!<? ועוד עם רימון בתוך הסנדוויץ' ??? ***ספויילר***
פורסם 2006 ביוני 619 שנים טוב זה כבר הרס לי, כי אני רואה את הטקסט בGMAIL , אני אפרוש לי בשקט מהתרד הזה
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר הייתי בהלם שהוא הרג אותו וגם הייתה לי הרגשה שזה מה שיקרה לא יודע למה. איזה אידיוט.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אני ראיתי כבר מלפני כמה חודשים את הפרק האחרון של עונה 5... ממש פרק חזק!פשוט הסדרה השנייה הכי טובה אי פעם, אחרי אבודים כמובן...בכל מקרה, יש שמועות שעונה 5 היא העונה האחרונה... זה נכון?
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר אני ראיתי כבר מלפני כמה חודשים את הפרק האחרון של עונה 5... ממש פרק חזק! פשוט הסדרה השנייה הכי טובה אי פעם, אחרי אבודים כמובן... בכל מקרה, יש שמועות שעונה 5 היא העונה האחרונה... זה נכון? אוף למה הרגו את לם הכי אהבתי אותו.אם כבר היה עדיף שרוני ימות גם ככה הוא בקושי מדבר
פורסם 2006 ביוני 719 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184352.0 Tenx! אוף למה הרגו את לם הכי אהבתי אותו. אם כבר היה עדיף שרוני ימות גם ככה הוא בקושי מדבר למה רוני? הוא חכם דווקא, לם היה צריך למות כי הוא היה נשבר... העיקר שהם יצאו מיזה... לפחות עד העונה הבאה... ותסמן ספוילר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.