פורסם 2006 ביוני 619 שנים מה זה חום? איך הלחות משפיעה?אני יכול לפתוח דלת של מיני מקרר ולקרר את החדר? (זה מזיק/עולה יותר חשמל) ?אפשר לשים קערה עם קרח ליד המאוורר?מה אפשר לעשות? (חוץ ממזגן שזה יקר מדי)
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אני יכול לפתוח דלת של מיני מקרר ולקרר את החדר? (זה מזיק/עולה יותר חשמל) ?חחחח. אסור להשאיר מקרר יותר מידי זמן פתוח.תקנה מאוורר רגיל. תקנה AMD.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אסור להשאיר מקרר פתוח כי מה שבפנים לא יישאר קרלעומת זאת, אם לא אכפת לך אם הדברים בפנים יהיו קרים או לא,אז רוב הסיכויים שזה כן יקרר קצת את החדראבל רוב הסיכויים שיש בריחת חום מהחדר גם ככה, ואם זה חדרגדול אז זה בכלל לא ישנהכאילו, אולי אם תשב 20 ס"מ מהמקרר זה ישנה קצת, אחרתזה סתם בזבוז חשמל...(ואני חושב שככה זה משתמש ביותר חשמל, אבל אני לא בטוח)
פורסם 2006 ביוני 619 שנים (ואני חושב שככה זה משתמש ביותר חשמל, אבל אני לא בטוח)זה לא, המנוע של המקרר לא יודע אם הוא פתוח או לא
פורסם 2006 ביוני 619 שנים המנוע של המקרר יודע מה הטמפרטורה בתוך המקרר... הוא מקרר עד שהטמפרטורה מגיעה לטמפרוטורה שנקבעה... אם המקרר יהיה פתוח הוא אף פעם לא יגיע לטמפרטורה הזאת והוא ימשיך לקרר בלי הפסקה...
פורסם 2006 ביוני 719 שנים וזה בכל מקרה די אידיוטי להשתמש במקרר בתור מזגן כי כל החום שהמקרר "מוציא" מהחלל הפנימי שלו יוצא מאחורה ואלא אם אתה שם את המקרר על החלון (כדי שהחום יצא החוצה) אז זה לא יעשה כלום...
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מה שרב האנשים לא יודעים זה שמקרר פתוח בחדר דווקא יחמם אותו (יקרר לזמן קצר ואח"כ יתחיל לחמם).המנוע שלו יתאמץ בצורה הרבה יותר גבוהה ממה שהוא אמור לעבוד לעבוד וזה יגרום לחימום רב. כמו כן, לאחר כמה זמן, הוא פשוט יהרס.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים לא...טעות ..דווקא המקרר יחממם לך את החדר .....הרעיות של המקרר זה להוריד את הטפר בתוכו לשחרר את החום מחוץ למקרר...(יש מאוחרי המקרר גוף קירור)כאשר הוא מפיץ את החום לתוך החדר...לכן דווקא אם תיסגור\תעביר את המקרר החדר היה יותר קר ..
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מאחורי המקרר אין שום גוף קירור, אבל הוא אכן מוציא את החום אל מחוץ למקרר:המקרר דוחס אוויר. במהלך הדחיסה הטמפ' של האוויר עולה. יש השהייה מסויימת של האויר החם, עד שהוא מתקרר לטמפ' החדר, ואז הוא משוחרר. כשהאוויר הדחוס משוחרר הוא מתקרר, והחום שבתוך המקרר "נספג" באוויר החם, ששוב נדחס, שוב מקורר לטמפ' החדר, ושוב משוחרר....
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים חום זה דבר הנובע מתנועת חלקיקים. ככל שהם נעים מהר יותר כך יהיה חם יותר.לחות זה יחס של כמה מים יכולים להכנס בתוך גוש אוויר כלשהו לחלק לכמה מים יש בתוכו כרגעמקרר שתשאיר אותו פתוח בחדר סגור לא יקרר את החדר אלא רק יחמם אותו.בשונה מגופי קירור שאנו מכירים מהמחשב, המקרר עובד בשיטה של העברת לחצים.אני לא יתחיל להסביר את זה אבל בגדול, ככל שהוא משקיע יותר חום אז ככה יוצא יותר קור.בגלל זה המנוע תמיד יהיה מאחורי המקרר מחוץ לו.אבל כאשר הוא פתוח, האוויר הקר שיוצא מהמקרר משתלב עם חום המנוע ולכן אין הבדל והמקרר לא מקרר את החדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.