פורסם 2006 ביוני 619 שנים לא,אבל תאוריה של אופנוע תופסת כתאוריה על מכונית ,כל עוד לא עברו שנתיים מאז שעשית את התאוריה כמובן.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים זה כן!אם אתה עושה תאוריה למכונית אתה לא צריך אחרי זה לעשות לאופנועאבל אם אתה עושה לאופנוע אתה חייב לעשות אחרי זה למכונית
פורסם 2006 ביוני 619 שנים א' אחרי 02 (כלומר רכב עד 8 נוסעים וכו' וכו' אחרי אופנוע עד 50 סמ"ק שבקרוב יהיה עד 125 סמ"ק עם הגבלת כ"ס)לא צריך לעשות תיאוריה נוספתצריך לעשות רק מבחן שליטההפוך (02 אחרי א') חייב שוב תיאוריה
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר בלבלתם אותיעשיתי תאוריה על מכונית (לא יודע מה המספרים האלה לא אומרים לי כלום כמו שכל ילד בן 17 עושה, לא אוטובוס ולא משאית מכונית) עכשיו אני רוצה ללמוד על אופנוע 50 סמקהאם אני צריך לגשת לעשות תאוריה בשביל האופנוע??ובבקשה רק מי שיודע שיענהתודה.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מכונית זה דרגה 02קטנוע 50 סמ"ק (זה לא נחשב אופנוע אלא קטנוע) זה דרגת רישוי א'מכיוון שיש כאן כביכול ירידה בדרגה אתה לא צריך לעשות תיאוריה נוספתרק לגשת למבחן שליטה במשרד הרישוי האיזורי שלך
פורסם 2006 ביוני 819 שנים שמים אותך על קטנוע של משרד הרישוי בחנייה סגורה שמותאמת לזהואומרים לך לעשות סללומים ושמיניות וכו'כמו השם של זהמבחן איך אתה שולט בקטנוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.