פורסם 2006 ביוני 619 שנים היי... מספר שאלות1. הIDE HD שלי לא עושה BOOT, הוא נותן שגיאה BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISKהHD מזוהה ע"י המחשב כ-PRIMARY MASTERחיברתי את ה-HD למחשב אחר ע"י קופסא של IDE2USB, והצלחתי לקרוא את הקבצים - כלומר הדיסק לא "מת"האם למישהו יש רעיון מה לעשות?2. האם מישהו מכיר טכנאי/מעבדה טובים ואמינים באיזור ת"א? (שבאים לבית הלקוח)3. האם אחריות על HD ניתנת דרך החנות שקניתי בה את הדיסק או דרך היבואן? (ומי הוא היבואן של WD)תודה
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אם ההארד דיסק מזוהה ועובדלמה ללכת למעבדה?להחליף דדיסק התקנה של XP שיש לו BOOT?אני מניח אתה לא מתמש בדיסק חוקי,אלא צרוב,ישנם דיסקים צרובים שנצרבו ע"H לא מבינים שצרבו אותם בלי הבטו ולכן הוא לא יכול לעשות BOOT מהדיסק,נסה פשוט להשיג דיסק אחר
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר ההארד דיסק לא עושה BOOT. מותקן עליו WINXP (מ-CD מקורי ד"א...) -- עבד היטב במשך שנה פלוסאין לי בעייה לעשות BOOT מ-CDROM
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אהה לא הבנתי תבעיה שלךנסה להכנס להתקנה של הWINDOWS ומשם ל RECOVREY CONSOLE ותכתוב :fixmbrfixbootאני לא בטוח אם צריך להיות רווח ביניהם-תנסהנסה קודם תשני ואם לא יעזור אז שוב תשני ואז תראשוןאמור לעזור
פורסם 2006 ביוני 619 שנים זה לא משנה אם ההרד דיסק יהיה ראשון או שני או שלישי ברשימה.אם לא נימצאת מערכת הפעלה בראשון אז עובר לשני ולשלישי. אם באף אחד מההתקנים אין מערכת קבצים שאפשר לעשות Boot דרכה אז תקבל את השגיאה.השאלה היא האם זאת בעיה בBoot במערכת ההפעלה שלך. או כיוון לא נכון בביוס.אם ההרד דיסק מזוהה פשוט כנס לBoot Sequence ותקבע שHDD0 או IDE אחר (כל ביוס זה משתנה) ותראה אם אתה מצליח לעלות.אם לא. תעשה מgenia אמר.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים הממ יש בכונן סי קובץ בשם BOOT.INI מוסתרוזה מפנה את הארד דיסק לאיזה מערכת הפעלה תפתח אותו בכתבן וצריך להיות כתוב שם[boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="סוג האקס פי" /noexecute=optin /fastdetect
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר עדכון: הבעייה הייתה JUMPER.מסתבר שב-HD של WD אם הוא יחיד על ה IDE CHANNEL אסור לג'מפר אותו כ-MASTER אלא להוריד את ה-JUMPER לחלוטין* אשמח עדיין לתגובות ל 2,3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.