עבור לתוכן

חיבורי רשת וכבלים?!

Featured Replies

פורסם

נכון להיום החלפתי את ה "Switch" הקודם שלי (Dynamode 10/100 Ethernet) ל Switch מדגם

CenterCOM FS708.

את הDynamode חיברתי בצד השני של החדר עבודה עם כבל STP Cat. 5 באורך של 25מ' בערך....

ו....ה Switch לא מתפקד! בדקתי חיבריות בעזרת Network Tester ויש קשר של כל השמונה גידים!

החלפתי את ה Switch ב Hub 10Mbps (וכמובן שיניתי את ההגדרות של המחשבים שמחוברים באותו מקום ל 10Mbps) והפלא ופלא

העניין עובד...!

אז בהתחלה היה נחמד לעבוד בשעות הראשונות על 10Mbps, אבל מה קורה שרוצים להעביר כמויות גדולות של מידע? (כמה ג'יגות!)

ב 10Mbps, הקשר מתנתק כל כמה זמן והעברה לא מתבצעת המלואה.....

להזכירכם מדובר בבית שלי,אדם פרטי, אין לי Cisco Switches or Giga Ethernet וגם אין לי כסף לכזה דבר....

בסופו של עניין התברר לי שמאחר וחיברתי את הכבל עם כל השמונה גידים, הקצב יורד ל 10Mbps!

חתכתי וחיברתי מחדש רק את הארבעה גידים הדרושים ושני ה Switches מדברים 100Mbps!

בעיה שעדיין נותרה בעיניה וקורה לי רק ב WinXP, שהמחשבים יוצאים, לאחר העברות גדולות של מידע ברשת, מסינכרון.

אומנם נותנים דבל קליק על הסמל של המחשב ב System Tray, אבל זה עדיין מעצבן... >:(

יש למישהו רעיון לפיתרון הבעיה?

פורסם

תפרט איך בדיוק המחשבים יוצאים מסינכרון?

וזה דיי מוזר העובדה ש 4 גידים גורמים לרשת לעבוד במהירות 100MBPS .

עריכה : 25 מטר ? האם יש סיכוך? כבל שמתאים לקירות עבה במיוחד עם סיכוך כמובן.

פורסם

לטווחים קצרים 4 גידים זה בדיוק מה שצריך למהירות של 100

לטווחים ארוכים צריך 8 בכדי לשמור על מהירות של 100 אבל המידע עדיין עובר רק ב 4 גידים

הרעיון די דומה לכבלים של IDE עם 40 ו 80 גיד

פורסם
  • מחבר

כבל STP מעצם שמו אומר שהוא מסוכך!

עדיין וזאת עובדה, הכבל עם חיבור 8 גידים עובד לי ב 10Mbps ועם ארבעה גידים עובד לי ב 100Mbps.

כמו כן יש לי עוד שני מחשבים בקומה העליונה שעד היום עובדים על 10Mbps ואני מתכוון לבדוק האם ניתן לשנות את המצב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים