פורסם 2006 ביוני 819 שנים קראש בנדיקוט זה משחק של ילדים קטניםshadow the hedgehog זה דמות sonic adventure 2 שיש לו עכשיו משחק משלו ובניגוד לסוניק הוא משתמש בכל מיני נשקים הרסניים, בזוקות, מקלעים וכל מיניאתה לאט לאט מגלה על העבר שלו וגם לפי מה שתעשה אתה תקבע אם אתה תיהיה רשע או גיבור( גיבור זה הסיפור האמיתי)
פורסם 2006 ביוני 819 שנים לפעמים אני מתעצבן למה לא הוציאו גם את shadow the hedgehog וsonic adventure 2 למחשבכל כך בא לי לשחק בהם, חסר לי עוד פרטים מהעלילה
פורסם 2006 ביוני 819 שנים shadow the hedgehog קיבל ציונים גרועיםוגם בPS2 מישחקי הסוניק יצאו פחות טובים מהXBOX והקוביה ביגלל שהחומרה לא מישתלבת טוב אם התוכנהבמישחקים האלה
פורסם 2006 ביוני 819 שנים יופי שהוא קיבל ציון נמוך זה רק ציונים של העורכי מגזינים מה שם עליהם בכלללי אכפת יותר מהציונים שאנשים פשוטים כמוני נותנים כמו פהhttp://www.gamespot.com/ps2/action/shadowthehedgehog/index.html7 נתנו לו השחקניםכי יופי שהשליטה ככה ורואים ככה והחומרה ככה אבל אותם העלילה מעניינתכמו שאתה למשל ממש אוהב משחקי console rpg יפנייםובקשר לזה שהמשחקים לא משהו עם החומרה של ps2... סוני, לך תביןחברה כזאת דפוקה, מעניין איפה הps3 שלהם, העיקר הם משחררים כל מיני רנדרים ומשחקים אותה שזה אמיתי
פורסם 2006 ביוני 819 שנים יופי שהוא קיבל ציון נמוך זה רק ציונים של העורכי מגזינים מה שם עליהם בכלל לי אכפת יותר מהציונים שאנשים פשוטים כמוני נותנים כמו פה http://www.gamespot.com/ps2/action/shadowthehedgehog/index.html 7 נתנו לו השחקנים כי יופי שהשליטה ככה ורואים ככה והחומרה ככה אבל אותם העלילה מעניינת כמו שאתה למשל ממש אוהב משחקי console rpg יפניים ובקשר לזה שהמשחקים לא משהו עם החומרה של ps2... סוני, לך תבין חברה כזאת דפוקה, מעניין איפה הps3 שלהם, העיקר הם משחררים כל מיני רנדרים ומשחקים אותה שזה אמיתי אני לא יתכוונתי שכל המישחקים בעולם פועלים דפוק על הPS2 ואני גם ביכלל לא חושב ככה אבל מישחקי סוניק לא פועלים טוב על הPS2 כניראה ביגלל שהמנוע שתוכנן במקור לרוץ על הדרימקסט פשוט לא עובד טוב בחומרה הזות הPS3 לא הולך בדרך של הPS2 וכפאן בויס של נינטנדו זה מאוד משמח אותי אולי יהיה סיכוי שהWII תקבל הרבה יותר יבוא אפור מהקוביה ביגלל הדרך המוזרה שסוני בחרה הם היו צריכים ליכתוב ניאו גיאו 2 ולא PS3
פורסם 2006 ביוני 819 שנים לא הבנת אותי מקודם, ניסיתי לדחוף עוד ירידה מספר 999999 כי אני לא סובל אותם, הייתי חייב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.