פורסם 2006 ביוני 619 שנים תתפלא. אותו דבר אמרו על גיימקיוב ואקס בוקסויש לי אמיולייטור של אקסבוקס שמריץ דברים יופי מעל 30FPS קבוע, ככה שזה גם חלק. אותו דבר לגיימקיוב, למרות שהוא עדיין לא מריץ את כל המשחקיםPS2 חלש משמעותית מגיימקיוב, לאט לאט העסק יתפתח.איזה אמולטור יש לך לקוביה שבאמת עובד בפרים לשניה נורמלי?בקשר למיקודם בטח שאפשר ליצר אמולטור טוב שיפעיל מישחקי PS2 במחשב ואני מעריך שיש כבר אמולטורים מוסתרים בחלק מהפורטים של המישחקי PS2 למחשב השאלה זה מי מפתח תאמולטורים וכמה זמן עובדים על זה מיכשור וכו לחברה גדולה שיש לה ערכות פיתוח שלמות צוות מיומן ואת כל המיכשור ותוכנות שצריךלפתח אמולטור לPS2 לא צריך להיות בעיה הבעיה שאמולטורים חופשים בדרך כלל מפותחים בידי חובבים וביגלל זה זה לוקח כל כך הרבה זמן
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אמיולייטור לגיימקיוב- Dolphin עם Bios מקורי של גיימקיוב שהעתקתי מהגיימקיוב של ידידה שליל Xbox- אמיולייטור שנקרא Xbox emulator (כמה מקורי) גם עם ביוס שהעתקתי מאקסבוקס.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אמיולייטור לגיימקיוב- Dolphin עם Bios מקורי של גיימקיוב שהעתקתי מהגיימקיוב של ידידה שליל Xbox- אמיולייטור שנקרא Xbox emulator (כמה מקורי) גם עם ביוס שהעתקתי מאקסבוקס.אני לא זוכר שיש אפשרות להכניס ביוס לDolphin איפה יש תיקיה להכניס ביוס?
פורסם 2006 ביוני 619 שנים איזה אמולטור יש לך לקוביה שבאמת עובד בפרים לשניה נורמלי?בקשר למיקודם בטח שאפשר ליצר אמולטור טוב שיפעיל מישחקי PS2 במחשב ואני מעריך שיש כבר אמולטורים מוסתרים בחלק מהפורטים של המישחקי PS2 למחשב השאלה זה מי מפתח תאמולטורים וכמה זמן עובדים על זה מיכשור וכו לחברה גדולה שיש לה ערכות פיתוח שלמות צוות מיומן ואת כל המיכשור ותוכנות שצריךלפתח אמולטור לPS2 לא צריך להיות בעיה הבעיה שאמולטורים חופשים בדרך כלל מפותחים בידי חובבים וביגלל זה זה לוקח כל כך הרבה זמןאם אתה חושב על זה לשניה זה כמו לבנות מערכת הפעלה למשחקים שפועלים בדרך שונה..זה ממש לא קלוזה כאילו זה עובד מערכת הפעלה בתוך השניהבגלל זה אני אומר שאין מצב שמשחקים כבדים יעבדו טוב צריך לשבת לבנות אמולטור ברמה..כי זה לא עוד אמולטור לניטנדו 64 או משהו כזהאם אתה רוצה תעשה בדיקה על המחשב שלךאני מניח שיש לך וינדוס תתקין עליו תתוכנה שיכולה להפעיל מערכת הפעלה אחרת מאותו מערכת (ברח לי השם זה WIN משהו)ותתקין לינוקס עכשיו תנסה לשחק FARCRY או משהו שאפשר לשחק דרך הלינוקס אבל על רמה ותראה מה יצא לך...(עדין אין הרבה מקום להשוואה כי את זה לא חובבנים בונים אבל עדין אפשר לראות דימיון)
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אם אתה חושב על זה לשניה זה כמו לבנות מערכת הפעלה למשחקים שפועלים בדרך שונה..זה ממש לא קלוזה כאילו זה עובד מערכת הפעלה בתוך השניהבגלל זה אני אומר שאין מצב שמשחקים כבדים יעבדו טוב צריך לשבת לבנות אמולטור ברמה..כי זה לא עוד אמולטור לניטנדו 64 או משהו כזהאם אתה רוצה תעשה בדיקה על המחשב שלךאני מניח שיש לך וינדוס תתקין עליו תתוכנה שיכולה להפעיל מערכת הפעלה אחרת מאותו מערכת (ברח לי השם זה WIN משהו)ותתקין לינוקס עכשיו תנסה לשחק FARCRY או משהו שאפשר לשחק דרך הלינוקס אבל על רמה ותראה מה יצא לך...(עדין אין הרבה מקום להשוואה כי את זה לא חובבנים בונים אבל עדין אפשר לראות דימיון)תפסיק לדבר שטויות על דבר שאתה לא מבין בומחשב של גימר רגיל הרבה הרבה יותר חזק מPS2 ומה שצריך זה תוכנה מספיק טובה שתוכל לעשות סביבה דמוית PS2 במחשבחוץ מיזה אני מעריך שיש הרבה פורטים שמישתמשים באמולטוריםיש כבר אמולטור שנותן להריץ מישחקי דרימקסט והPS2 מיבחינת כח לא כל כך שונההבעיה בPS2 כמו שאמרו זה ארכיטכטוריה שונה מאוד מה שמקשה על פיתוח אמולטוריםאבל אם יהיה צוות מספיק מיקצועי שבאמת יקדיש זמן ליבנות אמולטור חופשי אז הוא יצליח ליבנות אמולטור טוב כרגע הבעיה העיקרית בpcsx 2 0.9 זה תאימות ומהירותויש מספיק מישחקים כבדים שרצים עליו אבל לא במהירות מספקת ואת זה אפשר ליפטור אם ישפרו תקוד עוד יותר
פורסם 2006 ביוני 619 שנים לדעתי אם הם יוסיפו תמיכה לכפולי ליבה, יש סיכוי שהביצועים באמולטור של הps2 ישתפרו
פורסם 2006 ביוני 619 שנים לדעתי אם הם יוסיפו תמיכה לכפולי ליבה, יש סיכוי שהביצועים באמולטור של הps2 ישתפרוקודם כל הם צריכים לשפר תקוד בצורה רציניתהקוד פשוט לא מספיק יעיל ולפני שה0.9 שוחרר הם הראו תמונות של מישחק שרץ ב25 פרימים לשניה אבל לפי מה שהבנתי הם שיחררו גירסה יותר מוגבלת של האמולטוראבל יש למה לחכות אולי הם מבשלים משהו טוב שיופיעה מישום מקום כמו האמולטור של הדרימקסט
פורסם 2006 ביוני 619 שנים הבנתי שהאמולטור שמיש לחלוטין על משחקים פשוטים שלא דורשים הרבה משאבים או מהירות, לדוגמא Disgaea.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר אוףףף סיימתי להוריד טקן 5 וזה לא עובד :\ כאילו עולה הפתיחה שכתוב נמקו ויש סרטון קצר כזה ומאז זה נתקע בעע כדאי להשאיר ת4 ג'גיה האלה על המחשב ולחכות שתצא גרסא נורמאלית של האימולטור או למחוק?
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אם אתה רוצה לתרום להתקדמות תיקח סקרין שוטים, כנס לפורום של האמולטור ותתן תוצאות כמוהנה תמונות וfps ככה וככהבהתחלה עבד בלה בלה בלה ובאמצע נתקעלא יודעבכל מקרה המפתחים של האמולטור בודקים את זה וככה הם יודעים איך להמשיך לפתח
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר מישהו כבר הביא סקרין שוט לגרסא לגרסא שיש לי ויש לו בדיוק אותה הבעייה :-X אוף עכשיו עד שתצא גרסא שיכולה להפעיל tekken 5..
פורסם 2006 ביוני 819 שנים אם בא לך אתה יכול לבדוק עוד משחקים שיש לך ולפרסם תוצאות זה מאוד יכול לעזור לפיתוח
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר חח איזה עוד משחקים כל משחק לוקח בסביבות ה5 ג'יגה בקושי יש לי מקום להשאיר תטקן :\ כדאי למחוק אותו או להשאיר עד שתצא גרסא שיכולה להפעיל אותו? מישהו יודע אם יקח עוד הרבה זמן עד שתצא גרסא שיכולה להפעיל יותר משחקים?
פורסם 2006 ביוני 819 שנים יש חוק שאומר שבתיכנות אי אפשר לדעת מתי המוצר יהיה גמוראף פעם לא יוכלו להגיד לךכי תמיד יצוץ איזה באג, או שתיהיה הסתבכותככה שתמיד יש כאלה שאחרי 20 פעם לא מבינים את זה ושהם שואלים את זה בפורום של הפיתוח של התוכנה, המפתחים מקבלים עצבים, כי יש להם את החיים שלהם ובנוסף פיתוח אמולטור והם לא יכולים לדעת מתי הם יגמרו את זהאז לא ידוע בכל מקרהפחות מ5 ג'יגה? לא יודע, אולי shadow the hedgehog?
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר כן אני יודע על זה..פשוט זה מבאס כי אני מת לשחק בטקן 5 על המחשב :\אמממ מה המשחק הזה כמו קראש בנדיקוט כזה?אה דרך אגב יש באתר רשימה של הרה משחקים ואיזה מהם פועלים חלק ואיזה מהם נתקעים...אז אני יכולה להוריד לפי הרשימה משחק קטן כזה ולשחק בו אולי ראיתי שטקן 4 פועל טוב...אבל זה כבר מיושן חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.