פורסם 2006 ביוני 519 שנים תאמת ניסיתי להפעיל משחק דרך התוכנה הזאת וזה לא עבד אבל אתה תמיד יכול לנסות...
פורסם 2006 ביוני 519 שנים לא מאמיןאני יודע שמקסימום שמשחקים שיעבדו לך זה בסביבות טקן 3-פיינל פאנטזי אחד לפני האחרון(כבר לא יודע איזה מספר אנחנו)בכל אופן ניסיתי לפני כמה ימים מורטאל קומבט 5 וזה לא עבד (וכן יש לי ביוס צרוב של PS2 ועוד כל מיני PLUGים למיניהם...)
פורסם 2006 ביוני 519 שנים תיקח פלייסטיישן 2 חדש אמריקאי שרכשת ותעביר ממנו את הביוס זה חוקי מאוד ואם המכשיר בסדר גמור אז גם הביוס יהיה טוב
פורסם 2006 ביוני 619 שנים טוב אם אתה רוצה תצחקבחירה שלך אם אתה רוצה לעבור על חוקי הפורום ואז המנהל יתעצבן ונראה מי צוחק אחרון
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר לא ביקשתי מקור להורדה רק רציתי לדעת מהי הגרסא הכי טובה\חדשה...של הביוס
פורסם 2006 ביוני 619 שנים האמולטור הזה עדין לא טובתישכח מיזה לבינתים גם אם יפעל זה לא יהיה שחיק ביגלל מהירות מאוד איטית
פורסם 2006 ביוני 619 שנים האמולטור הזה עדין לא טובתישכח מיזה לבינתים גם אם יפעל זה לא יהיה שחיק ביגלל מהירות מאוד איטיתהוא גם לא יהיהולא יהיה טובים ממנו בהרבהכי בסך הכל זה עדין אמולטור...אין מצב שמשחקים ברבה גבוהה יעבדו במחשב זה חסר תקווה לא ביקשתי מקור להורדה רק רציתי לדעת מהי הגרסא הכי טובה\חדשה...של הביוסתקנה לאימיול תחפש תראה מה יש לו הכי הרבה מקורותאו איזה גרסה הכי מתקדמת שם ותורידובקשר למה שאמרו לקחת סוני ולצרוב אותו זה מאמת חוקי...ההפצה זה לא חוקי
פורסם 2006 ביוני 619 שנים הוא גם לא יהיהולא יהיה טובים ממנו בהרבהכי בסך הכל זה עדין אמולטור...אין מצב שמשחקים ברבה גבוהה יעבדו במחשב זה חסר תקווה תקנה לאימיול תחפש תראה מה יש לו הכי הרבה מקורותאו איזה גרסה הכי מתקדמת שם ותורידובקשר למה שאמרו לקחת סוני ולצרוב אותו זה מאמת חוקי...ההפצה זה לא חוקיתתפלא. אותו דבר אמרו על גיימקיוב ואקס בוקסויש לי אמיולייטור של אקסבוקס שמריץ דברים יופי מעל 30FPS קבוע, ככה שזה גם חלק. אותו דבר לגיימקיוב, למרות שהוא עדיין לא מריץ את כל המשחקיםPS2 חלש משמעותית מגיימקיוב, לאט לאט העסק יתפתח.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים הארכיטקטורה של PS2 נחשבת למשונה ביותר, ולכן קשה לעשות לה אמולציה. מצד שני XBOX הוא כמעט PC, ואני מאמין שקל יותר לסמלץ אותו. ניסיתי בעבר את Rez על האמולטור, והוא עבד בבערך פריים אחד לשניה ננסה על המחשב החדש, אולי יהיה יותר טוב.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים תתפלא. אותו דבר אמרו על גיימקיוב ואקס בוקסויש לי אמיולייטור של אקסבוקס שמריץ דברים יופי מעל 30FPS קבוע, ככה שזה גם חלק. אותו דבר לגיימקיוב, למרות שהוא עדיין לא מריץ את כל המשחקיםPS2 חלש משמעותית מגיימקיוב, לאט לאט העסק יתפתח.אני מדבר על משחקים כבדים..איזה משחרים עבדו לך עם האמולטור של XBOX?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.