פורסם 2006 ביוני 519 שנים NWAEAZY EMC RENICE CUBESNOP DOGGD.R.Eוכמובן 2PACRUN DMC(ישן ברמות אבל עדיין ראפ של שנות השמונים או תישעים לא זוכר...)Cypress HillNASתוריד שירים שלהם ותראה אם אתה אוהב....שאלה: יש סוג ראפ מסויים שאתה אוהב או שהכל בייחד?ועוד מישו שאני ממליץ בחוםםםםםםםםם הראפר ששר בעברית היחיד שאני אוהב...יש לו מסרים, ליריקה הכלללקוראים לו אוקטובר או אוויל הכפר מאוד ממולץ....ויש באתר שלו את כל השירים שלו חינם להורדה...תחפש בגוגל
פורסם 2006 ביוני 519 שנים בראפ יש המון סגנונות משנהאם תתן למשל שיר או כמה שאהבת יהיה יותר קל להמליץכמובן בעברית או אנגלית
פורסם 2006 ביוני 619 שנים סגנון ה Black eyed peaceזה Black Eyed Peasואני לא שומע אותם...לא יודע על מה להמליץ לך
פורסם 2006 ביוני 619 שנים סגנון ה Black eyed peace בלק אייז פיז זה בכלל לא ראפ,אי אפשר להשוות בכלל. לעניין - אמנים טובים:50 Cent Dr.Dre Chingy The GameD4LNelly 2Pac fabulous Snoop Dogg Eminem Dem Franchise Boyz DMX Twista Lil John ויש עוד.. שירים טובים שאני ממליץ - 50Cent - How We Do 2Pac - Changes Snoop Dogg - Gangsta Party 50Cent - Have A Party 50Cent - Hustlers Ambitition Coolio - Gangstar's Paradise Chingy - Sample Dat Ass Nelly - Na-Nana-Na Chingy - Right Thurr Fabolous - Breathe Fabolous - Round and Round Lil John - What you Gon' DO Snoop Dogg - Step Yo Game up Twista - Let's go 2pac - Dear Mama
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אחי איזה סוג של ראפ אתה מחפש(ואני לא מתכוון לבלק איי פיס)גנגסטה ראפ?היפהופ?R&B?תגיד זמרים שאתה אוהב(ושוב אני לא מתכוון לבלק איי פיס)ישראלי?....קיצר כנס לפה ותראה שם הכל על ראפ - WWW.RAP4LIFE.CO.IL
פורסם 2006 ביוני 719 שנים סגנון ה Black eyed peaceזה לא ראפ, זה היפ הופ MTV שכזה, אממ נראה לי שתאהב ying yang twins.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים NWAEAZY EMC RENICE CUBESNOP DOGGD.R.Eוכמובן 2PACRUN DMC(ישן ברמות אבל עדיין ראפ של שנות השמונים או תישעים לא זוכר...)Cypress HillNASתוריד שירים שלהם ותראה אם אתה אוהב....שאלה: יש סוג ראפ מסויים שאתה אוהב או שהכל בייחד?ועוד מישו שאני ממליץ בחוםםםםםםםםם הראפר ששר בעברית היחיד שאני אוהב...יש לו מסרים, ליריקה הכלללקוראים לו אוקטובר או אוויל הכפר מאוד ממולץ....ויש באתר שלו את כל השירים שלו חינם להורדה...תחפש בגוגלמה שהוא נתן לך זה ראפ אמיתי בלק איד פיידס זה לא ראפ היפ הופ גרוע MTV מלא בשטויות האלה
פורסם 2006 ביוני 719 שנים זה לא ראפ, זה היפ הופ MTV שכזה, אממ נראה לי שתאהב ying yang twins.BEP זה R&B/פופ.מצטרף להמלצה על Ying Yang Twins.ושיר ספציפי: The Roots - You Got Me (feat. Jill Scott) (יש עוד כמה גרסאות, אחת מהן עם הזמרת Erykah Badu, אבל אני מעדיף את זאת עם ג'יל סקוט).enjoy
פורסם 2006 ביוני 719 שנים BEP זה R&B/פופ.מצטרף להמלצה על Ying Yang Twins.ושיר ספציפי: The Roots - You Got Me (feat. Jill Scott) (יש עוד כמה גרסאות, אחת מהן עם הזמרת Erykah Badu, אבל אני מעדיף את זאת עם ג'יל סקוט).enjoyתאמת אני יותר בקטע של הגנגסטא ראפ...ולא שמעתי הרבה שירים של ינג יאנג...לפותח התרד...תתחיל לשמוע קצת OLE SCHOOL, גנגסטא ראפ וכאלה...הכי טוב הכי יפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.