עבור לתוכן

איזה MP4 מקבלים במבצע של בזק אם משדרגים ל-2.5MB?

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול למה בחרת בבזק עם 2.5 D ו150KU ולא בHOT עם 1.5D ו256\512 U?

פורסם

אין דבר כזה MP4

זה סתם שם המציאו לנגן MP3 שמנגן גם וידאו ובדרך כלל זה סתם נגן מעאפן של חברת מדבקה

פורסם

אתם בטוחים שזה לא מותנה ב-70 ש"ח פלוס התחייבות?

פורסם

MP4 זה פורמט ווידאו לכל דבר ועניין .... תבדוק את עצמך לפני שאתה אומר משהו ... הרוב התהדרו בתמיכה בפורמט הזה כי זה גם אחד מהפורמטים הבודדים שהאייפוד ווידאו תומך בו (הוא לא תומך ב DIVX לדוגמא ...אבל כן בפורמט הקוויקטיים הקנייני של אפל)

וכן ... גם אני מעדיף שבזק ביןלאומי יישמרו את השיט הטהור הזה לעצמם ולא להתחייב להם בגלל מעין מכשיר מעפן מזובל ועלוב ...

פורסם

לא קראתי את את התדר הזה אבל מעניין אותי דבר אחד

נגיד אני מתחבר לבזק למבצע הזה ובמקביל גם כן למבצע של נטויזן אז אני אומר לקבל כאילו מבזק אחד ואחד מנטויזן נכון?

פורסם

MP4 זה פורמט ווידאו לכל דבר ועניין .... תבדוק את עצמך לפני שאתה אומר משהו ... הרוב התהדרו בתמיכה בפורמט הזה כי זה גם אחד מהפורמטים הבודדים שהאייפוד ווידאו תומך בו (הוא לא תומך ב DIVX לדוגמא ...אבל כן בפורמט הקוויקטיים הקנייני של אפל)

וכן ... גם אני מעדיף שבזק ביןלאומי יישמרו את השיט הטהור הזה לעצמם ולא להתחייב להם בגלל מעין מכשיר מעפן מזובל ועלוב ...

מה שאתה אומר נכון, אבל מצד שני אין דבר כזה "נגן MP4".

יש PMP=Portable Media Player, ויש נגן MP3 שמנגן סרטים/סרטונים (לדוגמה: iPod Video, iAudio X5\L, Creative Zen Vision:M, iRiver H320\H340

ועוד).

לקריאה נוספת: http://www.tgp-il.net/Articles/mp4myth.php

peace out :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים