פורסם 2006 ביוני 519 שנים אני רוצה לבנות זולה אבל אני לא יודע ממש מאיפה להתחיל דבר ראשון מקלט-אין אפשרות-ליד הבית אין אפשרותלכן יש לי בעייה מבחינת האור ..יש למישהו רעיון איך לייצר אור אולי עם סוללות נטענות..וכו' תודה
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אני מצאתי קונטנר ושמתי לו מנעול שלי ועכשיו הוא שלי הוא ליד בניינים של מים כמו מגדל מים אבל משהו אחר אז יש לנו גם חשמל ויש לידינו ממטרות אז הולכים דקה פותחים את המים וסוגרים. אחי וחברים שלו בנו זולה מעצים משהו יפה. השקיעו עליה יומיים שלוש עשו לה גם שני קירות בטון גם כדי שתיהיה כבדה וגם שיהיה על מה לצייר
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אני מצאתי קונטנר ושמתי לו מנעול שלי ועכשיו הוא שלי הוא ליד בניינים של מים כמו מגדל מים אבל משהו אחר אז יש לנו גם חשמל ויש לידינו ממטרות אז הולכים דקה פותחים את המים וסוגרים. אחי וחברים שלו בנו זולה מעצים משהו יפה. השקיעו עליה יומיים שלוש עשו לה גם שני קירות בטון גם כדי שתיהיה כבדה וגם שיהיה על מה לצייר ברגע שמי שהקונטנר שלו ידדע על זה הוא יפרוץ לך את המנעול ויוכל לקחת לך את כל מה שיש שם וניראה לי(לא בטוח, צריך לבדוק)שהוא יוכללתבוע אותך אם הוא ידדע מי אתה, מה שבטח לא יקרה, ובקשר לזולה...אי אפשר לארגן זולה טובה בלי נרגילה ורדיו דיסק או טייפ או משו למוזיקה....ומה תעשה בחורף שהכל גשם? או בקיץ שאתה נוטף מים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.