עבור לתוכן

בעיה עם התקן USB לא מזוהה

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה אני מנסה לחבר את המדפסת שלי(HP 5700)שחיברתי אותה פעמים רבות והיא עבדה והיא יחסית חדשה (חצי שנה)

ופתאום אני מחבר ורשום התקן USB לא זוהה ניסתי לעשות ריסט לנתק ולחבר לא עוזר גם ניסיתי לחבר בחיבור USB אחר גם לא עובד

מה לעשות???

פורסם

תמחק את הדרייברים של המדפסת ותתקין שוב אם לא עוז תוריד דרייברים ליו אס בי מהאתר של הלוח אם שלך

פורסם

תראה בהתקני מעערכת אם מופיע לך סימן שאלה צהוב או אדום .לא רשום מה דגם הלוח אם שלך תנסה להתקין דריבר של הלוח ....

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להתקין אבל צריך לחבר את המדפסת בהתקנה וזה רושם עוד פעם שההתקן USB לא זוהה

ואיפה אני נכנס להתקני מערכת בדיוק?

פורסם

תוריד everest home edition תלחץ על לוח אם תעתיק תדגם לאתר של הלוח ותוריד usb driver

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה אז איך זה פעם עבד ואיך דברים אחרים שמחוברים בUSB עובדים

וזה הלוח שלי אני לא יודע איפה למצוא את הדרייבר של הUSB

DFI NS35-SL

מישהו יכול למצוא?

פורסם

אתה צודק לא צריך דרייברים אחרים,אין אחי זה רק ההתקנה של המדפסת עצמה וגם תבדוק באמת במנהל ההתקנים (לחצן ימני על המחשב שלי-חומרה) אם אין איזה סימן צהוב

פורסם

אהההה תגיד פלאג אנד פלאיי

פה ידידי אני לא יכול לעזור לך,ואני ישמח לקבל תשובה גם כן בלי שום קשר

אין מתקנים את הפי אנ פייייייי

אתה יכול לנסות משהו שכבר עשיתי,להיכנס לביוס ולעשות לפי אנ פי disable או no (משהו שלילי)

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי שום מילה ממה שאמרתה קודם למה זה פתאום קרה?הרי זה לא היה פעם ואחי תסביר יותר ברור את עצמך

פורסם

pnp -plug and play הכוונה להתקני הכנס הפעל(כמו היו אס בי)

אולי אם תיכנס לbios ותבטל את האפשרות של פי אנ פי זה יעזור

פורסם
  • מחבר

כן אבל למה זה פתאום נהיה

ואיפה בדיוק אני נכנס בביוס לבטל תן לי כיוון

פורסם

תעשה גיבוי מערכת, תסיר אותו ותפעיל מחדש. אם WIDNOWS יתקין אותו אוטומטית נפתרה הבעייה. אם לא תשחזר חזרה ותנסה משהו

אחר...

פורסם
  • מחבר

לא עבד יש משהו אחר לעשות????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים