עבור לתוכן

איה נאפה - 7 לילות החל מ362 דולר לאדם בחדר של 4...

Featured Replies

פורסם

החברים גם באים עם החברות !!

עוד יותר גרוע, לאיה נאפה נוסעים כדי להנות , לא בשביל ירח אוהבים. מה הקטע תעשו טריפל/קוואדרו דייט כל הזמן?

פורסם
  • מחבר

עוד יותר גרוע, לאיה נאפה נוסעים כדי להנות , לא בשביל ירח אוהבים. מה הקטע תעשו טריפל/קוואדרו דייט כל הזמן?

כל אחד מקבל ת'חיים בדרך אחרת.. אני אוהב ת'חברה שלי כפרה עלייה..

ואני מוכן להתערב או שאתה גרוש או שאתה חבר חברה.. לא שזה רע כן... אבל עדיף עם חברה מפנקת...

פורסם

אל תטיל ספק במערכת היחסים שלי, ובכל זאת, יש מקומות שלא הולכים אליהם עם חברה, ואם כן אז לבד.

פורסם

הייתי שם..

אתם הולכים למלון דירות..

זה לא המקום הכי יפה והכי נורמלי.. יש שם רעש כל הזמן ולפעמים אפשר לפול על אנשים מפוקפקים שכולם חוזרים שיכורים.

אני ראיתי מישהו שניסה לקפוץ מהמרפסת בקומה שלישית ל"בריכה" ואם הוא היה קופץ אז הוא לא היה יוצא.. וכולם אמרו לו קפוץ.

שמע המלון דירות הוא חרא בדרך כלל.. אני הלכתי למלון. העדפתי לשלם 550 דולר לחמישה ימים ולהיות במלון נורמלי עם ארוחת בוקר ואחלה אנשים.

תבין. בדרך כלל המתורבתים והשקטים (אחלה אנשים) באים למלונות

וכל הישראליים הטיפוסיים שעושים גם בעיות בדרך כלל הולכים לבתי דירות.. אתה תראה מלא שיכורים. השיקול שלך.

רק שתדע שבשבע ימים אתה תוציא הרבה מאוד כסף חוץ מהמלון לפחות 500 דולר אם תעשה אטרקציות.

אם אתה רוצה עוד פרטים והמלצות דבר איתי באי סי

פורסם

מה עשית שם כל היום?

פורסם

חחח ליד קפריסין...

עדכון !!!!!!

המלון נמצא 150 מטר מהחוף "ניסי ביץ'" שהוא הכי מפורסם ופופולרי שם, אזור הפאבים, בארים והכל !!

הוא מלון דירות ממוזג עם שתי מיטות זוגיות ( :) ) וכל העסק כולללל הכלללללל 380 דולר...

לכל אלה שעשו, מה אומרים ?!

זה לא ליד קפריסין זה קפריסין המקום נקרא איה נאפה זה לא אי או משהו כזה אם אתה חשוב ככה .

יש מקומות יפים חוץ מהניסו ביץ' למרות שהוא הכי טוב שיש ,אם יש לך רישיון סע לטרודוס מקום מדהים .

פורסם

מהבוקר עד הערב בים.. בערב בפאב. בלילה מסעדה. ואחרי זה אפטר פארטי. ארוחת בוקר במלון ושינה

פורסם

מהבוקר עד הערב בים.. בערב בפאב. בלילה מסעדה. ואחרי זה אפטר פארטי. ארוחת בוקר במלון ושינה

אז בשביל מה לסוע לשם אם אפשר לעשות את זה בארץ באילת

פורסם

חוף נורמלי יש שם!! מים צלולים.. ושקטים.. וספורט ימי מטורף.

אי אפשר להשוות את נאפה לאילת.. כל מי שהיה שם יגיד את זה

פורסם
  • מחבר

הייתי שם..

אתם הולכים למלון דירות..

זה לא המקום הכי יפה והכי נורמלי.. יש שם רעש כל הזמן ולפעמים אפשר לפול על אנשים מפוקפקים שכולם חוזרים שיכורים.

אני ראיתי מישהו שניסה לקפוץ מהמרפסת בקומה שלישית ל"בריכה" ואם הוא היה קופץ אז הוא לא היה יוצא.. וכולם אמרו לו קפוץ.

שמע המלון דירות הוא חרא בדרך כלל.. אני הלכתי למלון. העדפתי לשלם 550 דולר לחמישה ימים ולהיות במלון נורמלי עם ארוחת בוקר ואחלה אנשים.

תבין. בדרך כלל המתורבתים והשקטים (אחלה אנשים) באים למלונות

וכל הישראליים הטיפוסיים שעושים גם בעיות בדרך כלל הולכים לבתי דירות.. אתה תראה מלא שיכורים. השיקול שלך.

רק שתדע שבשבע ימים אתה תוציא הרבה מאוד כסף חוץ מהמלון לפחות 500 דולר אם תעשה אטרקציות.

אם אתה רוצה עוד פרטים והמלצות דבר איתי באי סי

עוד חודש יש לי 17... ואין לי עבודה ככה שכסף הוא גורם לבעיה...

זה לא ליד קפריסין זה קפריסין המקום נקרא איה נאפה זה לא אי או משהו כזה אם אתה חשוב ככה .

יש מקומות יפים חוץ מהניסו ביץ' למרות שהוא הכי טוב שיש ,אם יש לך רישיון סע לטרודוס מקום מדהים .

עדין אין לי רישיון...

זה התכנון :)

אז בשביל מה לסוע לשם אם אפשר לעשות את זה בארץ באילת

אני נמצא באילת כל שבוע אצל חבר שעבר לגור שם...

חוף נורמלי יש שם!! מים צלולים.. ושקטים.. וספורט ימי מטורף.

אי אפשר להשוות את נאפה לאילת.. כל מי שהיה שם יגיד את זה

צודק אחי, הרבה אמרו לי את זה...

:xyxthumbs:

פורסם

כמה כסף יש לך? כולל הכל. זה חשוב לדעת לפני.

כי המסיבות שם לא זולות. שום דבר שם לא זול וחבל שתלך לשבוע אם אין לך מספיק כסף.. תלך ל4 או 5 ימים .. לדעתי זה מספיק

פורסם

מאיפה הדיל אחי?

פורסם
  • מחבר

כמה כסף יש לך? כולל הכל. זה חשוב לדעת לפני.

כי המסיבות שם לא זולות. שום דבר שם לא זול וחבל שתלך לשבוע אם אין לך מספיק כסף.. תלך ל4 או 5 ימים .. לדעתי זה מספיק

יש לי 3-3.5 אלף ככה כולל הכל !!

מאיפה הדיל אחי?

הדיל דרך חברת "ארקיע" אחי...

דיל לצעירים...

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים