פורסם 2006 ביוני 519 שנים שמתי לב בזמן האחרון שאני גולש למעט אתרים. יש לכם רעיונות לאתרים מעניינים? (אני יודע שזו הגדרה סובייקטיבית...)
פורסם 2006 ביוני 519 שנים האינטרנט מכיל כל דבר שאתה יכול לחשוב עליו (ועוד יותר דברים שלא). הוא משעמם אם אתה לא מכיר מקומות מעניינים להיכנס אליהם... באותו הקשר, אחלה ת'רד
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אני כל היום פה בפורום!!! האינטרנט משעמם לאללה מסכים האינטרנט באמת משעמם. אני יודע שיש בו על דבר שרק תרצה אבל אני לא מצליח למצוא משהוא שאני רוצה אז אני פה כל היום או שאני פשוט מכור לפורומים...
פורסם 2006 ביוני 519 שנים כנ"ל!!ולפעמים אני גולש באתרי פורנו כמו כולם!!ואל תנסו להכחישנ.בMasterDK שמתה לב שיש לנו את אותו מספר הודעות נכון לעכשיו
פורסם 2006 ביוני 519 שנים כנ"ל!!ולפעמים אני גולש באתרי פורנו כמו כולם!!ואל תנסו להכחישנ.בMasterDK שמתה לב שיש לנו את אותו מספר הודעות נכון לעכשיודייי המיסטיקה של הספרים הורגת אותי =)
פורסם 2006 ביוני 519 שנים יש לי רשימה של כ12~ אתרי הורדות שאני סורק כל יום לפחות אתרי חדשות כמו Ynet ו NRG וכשקורה משהו אז יש לי לינק שפותח עוד 7 אתרי חדשות מכל העולם בנוסף אתרי גאג'טים כמו pocket.co.il ועוד ועוד
פורסם 2006 ביוני 519 שנים רוב הגלישה שלי זה וואלה, BLOGLINES.COM (אני מקבל שם RSS FEEDS מ-14 אתרים שונים), תפוז ומקושרים. לפעמים אני גולש לנענע ול-YNET אבל זה בתדירות נמוכה יותר.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים המון זמן מפלה פה +pocket.co.ilbloodynation.comtorrentbytes.netsolidrock.co.il
פורסם 2006 ביוני 519 שנים ולפעמים אני גולש באתרי פורנו כמו כולם!!ואל תנסו להכחישכנ"ל - הרי בשביל זה האינטרנט נוצר ;D
פורסם 2006 ביוני 519 שנים יש לי רשימה של כ12~ אתרי הורדות שאני סורק כל יום לפחות אתרי חדשות כמו Ynet ו NRG וכשקורה משהו אז יש לי לינק שפותח עוד 7 אתרי חדשות מכל העולם בנוסף אתרי גאג'טים כמו pocket.co.il ועוד ועודמה האתרים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.