פורסם 2006 ביוני 419 שנים כשאני משחק NFS Most wanted אחרי כמה זמן המחשב עושה ריסט.האם זה בגלל שהמעבד מגיע ל56 מעלות והלוח ל41 או בגלל שיש לי ספק כח פשוט? המחשב עבר כמה פרמוטים ככה שזה לא נראה בעיה בXP.איזה טמפ' נחשבת גבוהה ללוח אם?
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר לא. זה לא יכול להיות בגלל ספק ג'נרי או קירור לא מספיק טוב למעבד? הרי בביוס יש אפשרות להתראה כאשר המעבד מגיע ל60 מעלות ???
פורסם 2006 ביוני 619 שנים הריסט הוא שהמחשב פשוט נכנס למערכת הפעלה מחדש? או שהמסך נכבה ואיך אפשר לעשות יותר כלום חוץ מלכבות ולהפעיל מחדש?
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מזל טוב yuraxp, אחרי שנים בפורום אני שמח להכיז עליך כבעל השאלה המטופשת ביותר שזכיתי לקרוא.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים ואיך תוכנה כמו סנדרה תדע מה הטמפרטורה של הספק כוח?מה מעביר מידע כלשהו בין הספק כוח ללוח אם או בכלל לשאר חלקי המחשב?
פורסם 2006 ביוני 619 שנים תגיד לי איך אני מעלה תמונה ואני אראה לך. גם אני כמוך לא מבין איך זה,אבל עובדה שזה רשום. מאיפה התוכנה תיקח את הנתונים הללו?
פורסם 2006 ביוני 619 שנים my computer -> properties ->advanced ->startup and recovery ->settings -> automatically restartתוודא שלא מסומן. יכול להיות סתם באג בדרייבר שדורש התקנה מחדש של הדרייבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.