עבור לתוכן

האם 5 רמקולים וסאב של מערכת יכולים להשפיע על המחשב או לגרום לנזק?

Featured Replies

פורסם

האם 5 רמקולים קטנים 10X10 וסאב של מערכת +מגבר יכולים להשפיע על המחשב או לגרום לנזק? משהו כמו עומס ומשהו עם הכרטיס קול או משהו?

או שלא צריך להיות מודאג?

פורסם

לא! אתה לא צריך לדאוג בכלל.

פורסם
  • מחבר

תודה הסרתה דאגה מלבי

פורסם

אמממ לא נכון.

אם הסאב שלך מאוד עוצמתי והוא קרוב למחשב ומופעל על עוצמה חזקה יש סיכוי טוב שההארד דיסק שלך יימחק כולו. אני יודע שבלוג'יטק Z5500 אתה צריך מרחק של 60 ס"מ מהמחשב לסאב כדי לא לגרום נזק וזה גם כתוב על הרמקול שיש בו מגנטים מאוד חזקים...

פורסם

יש מגנטים חזקים זה נכון, אך בכל מערכות הרמקולים למחשב יש סיכוך - דבר שמונע מהרמקולים למשל לגרום נזק למסך מחשב או למגנט את הדיסק הקשיח. ובכל מקרה את הסאב שמים על הרצפה במקום יחסית מרוחק ומבודד.

בכל מקרה השאלה של פותח הת'רד היתה על גרימת נזק מבחינת עומס יתר או נזק חשמלי אחר לכרטיס קול ובכל מקרה התשובה היא לא!

פורסם

אני יודע שבלוג'יטק Z5500 אתה צריך מרחק של 60 ס"מ מהמחשב לסאב כדי לא לגרום נזק וזה גם כתוב על הרמקול שיש בו מגנטים מאוד חזקים...

איפה זה כתוב? אני משתמש בהם ולא מצאתי על הרמקול אזהרה כזאת

פורסם

זה בולשיט.

בשביל לפגוע במידע אשר טמון בדיסק קשיח צריך שדה מגנטי מאוד חזק ששום מגנט או רמקול לא יכול ליצור, צריך אלקטרומגנט ע"מ בשביל זה (Degausser).

גם אם תפרק את הרמקול של הסאב ותשים אותו בדיוק מעל הדיסק קשיח כמעט בטוח שלא יקרה לו כלום ואם כן אז זה אולי זה יכול להרוס את הראשים של הדיסק קשיח אבל זה עדיין לא ימחק את הנתונים ממנו. אז בטח ובטח כשהרמקול בתיבה שלו והדיסק קשיח בתוך המחשב אין מצב בחיים שזה יזיק לו, גם אם הוא צמוד למארז.

בכל אופן, לגבי השאלה שנשאלה בתראד, אין מה לדאוג ועוד לא הבנתי למה חשבת שרמקולים יכולים להזיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים