פורסם 2006 ביוני 419 שנים שלום לכולם,למי ששם לב, היום היו הפסקות חשמל בכל הארץ.בדיוק לפני ההספקה עבדתי להנאתי במחשב, כשההפסקה החלה.המתנתי עד שהחשמל יחזור , אך המחשב לא נדלק יותר. בדקתי את כל החיבורים ווידאתי שהם בסדר, כמו כן שמתי לב שהעכבר והמקלדת לא עובדים אבל בדקתי אותם במחשב אחר והם בסדר(גם המסך) . לדעתי הספק הלך? מה אתם אומרים?כמוכן, האם חברת החשמל מפצה אנשים בגין דברים כאלו שקרו באשמתם וממש לא באשמתי?תודה
פורסם 2006 ביוני 419 שנים או במילים אחרות:ג'נריידוע שספקים ג'נרים הם לא עמידים במיוחד (ואפילו יותר כשיש נפילות מתח).
פורסם 2006 ביוני 419 שנים מחבר אני דווקא זוכר שכשקניתי את המחשב המוכר אמר שזה ספק איכותי שמגיע ביחד עם המארז( שידוע כדי טוב) והדגיש לאחר ששאלתי אותו אינספור פעמים שהספק אינו ג'נרי. אבל נניח שהלך הספק, אז איזה כדי לקנות? אין לי צורך במשהו מיוחד ,פשוט שיהיה טוב ואמין.מה אפשר לעשות על מנת שזה לא יקרה שנית?והאם כדאי לפנות לחברת החשמל או שהם פשוט יטרטרו אותי עד שימאס לי?
פורסם 2006 ביוני 419 שנים אלפסק פתרון טובאממממ עם יש לך אחריות תממש אותה על הספקעם לא תקנה חדש יש הרבה ספקים טובים בשוק
פורסם 2006 ביוני 419 שנים מחבר הבעיה שהאחריות על הספק פגה לפני חודש :'(יש לך אולי דוגמאות ספציפיות?ומה אם חברת החשמל?
פורסם 2006 ביוני 419 שנים מחבר יש לי אמד 3200+, לוח של ג'יגבייט K8NF9 , כונן קשיח SATA120WD , זכרון 512 ADATA כרטיס מסך 6600 GT מארז RAIDMAX COBRA,הספק הקודם היה 420W
פורסם 2006 ביוני 419 שנים חברת חשמל לא מפצה.החוק במקרה הזה נוטה לטובתם בצורה מוחלטת.אפילו אם כל מכשירי החשמל בבית שלך היו נשרפים אתה לא יכול לקבל מהם שקל - ככה זה.
פורסם 2006 ביוני 419 שנים אולי במקרה הזה היא כן צריכה לפצות צריך לבדוק זאת מכייון שהיא לא הודיעה שהיא הולכת לבצע הפסקות חשמל יזומות כמו כןשהחברת החשמל לא עמדה בצריכת החשמל של התושבים משהו שלא צריך להוות בעייה...
פורסם 2006 ביוני 419 שנים ממש לא נכוןהם מחוייבים לפצותלי נשרף ספק כח של טלויזיה לפני שנה בגלל הפסקות חשמל חוזרותשלחתי להם מכתב עם הקבלה על תיקון הטלויזיה והם בדקו את השעות של ההפסקות מול הרישומים שלהם במחשבוהם שילמו לי את מחיר התיקון (300ש"ח גם משהו).בדוק !!!
פורסם 2006 ביוני 419 שנים הם צריכים לפצות. אם תתקשר אליהם הם יגידו לך שאין מה לעשות והם לא מפצים, אבל אם תתעקש על שלך הם יעבירו אותך הלאה לטיפול. זה שיטתי אצלהם. ממה שידוע לי הם לוקחים את המחשב בד"כ ומתקנים אותו במעבדה שלהם, הליך שעלול לקחת זמן רב. מה שמומלץ לעשות זה להזמין טכנאי מוסך ומורשה שיבצע את התיקון ושירשום את חוות דעתו לגבי הגורם של הקלקול... ואת זה תפקסס להם עם הקבלה והם אמורים לפצות אותך. לחבר שלי זה קרה וזה מה שאבא שלו עשה.
פורסם 2006 ביוני 419 שנים זה היה חוסר אחריותם על אי הודעה על הפסקות החשמל.הם מפצים על גרימת נזק, הם בודקים כל מקרה... ועד לפעם הבאה אני מציע שתקנו אל-פסק לשמירת העצבים בעתיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.