עבור לתוכן

שאלה בקשר לקעקוע

Featured Replies

פורסם

ניילון לכמה ימים על הקעקוע? מי שמע? אמורים להסיר את זה אחרי שעה וחצי ולשטוף בעדינות עם מים וסבון מיוחד ולשטוף הרבה כדי למנוע זיהום. אם תניילן את זה מה שיקרה זה שהפצע (קעקוע זה פצע לכל דבר) פשוט לא יוכל לנשום ו... ניסיתם פעם לחבוש כוויה? אחרי כמה ימים כשמורידים את החבישה זה מסריח? אז יפה, אם תעשו את זה עם ניילון על קעקוע גם אז העור יתחיל להרקיב. אם זה לא פצע פתוח ומדמם - אין שום סיבה לחבוש הרמטית, להיפך. :nono:

650 שקל? זה מאד מאד זול, משהו חשוד פה...

חזרה לקעקועים ועבודה - הכל תלוי באיך אתה משווק את עצמך. תחייך הרבה, דבר בנימוס והסתכל לבנאדם מולך בעיניים. תסתכל על שפת הגוף שלך אם היא זקוקה לשיפור. בגדים - לא פושטים. שפה וכושר ביטוי טובים, ואם אין עבר פלילי ובגרות ממוצעת ומעלה אז שים הכל בשייקר, תנער היטב והופ - אף אחד לא שם שיש לך קעקוע. בארה"ב במיוחד, אפשר לטבוע מישהו כי לא לקח אותך לעבודה בגלל קעקוע - אם כמובן תצליח להוכיח שזאת הסיבה המדוייקת למה לא לקחו אותך לעבודה, מה שמאד קשה לעשות אם המעסיק יגיד "הוא לא מתאים לי" או "מצאתי מישהו יותר טוב". אבל לך תתבע את ה-FBI? החבר שלך בן 16. תהיה גם אתה חבר ותגיד לו לתת לזה זמן כי לקעקע את עצמו ולהצטער על זה יש לו את כל החיים, לא חייבים עכשיו ובקשר ל-FBI... לכולנו יש חלומות ושאיפות. חכה עוד חודשיים הוא יגיד לך שהוא רוצה להיות עיתונאי, מאלף דולפינים, חייל קומנדו ומדריכת אירובי. שהחבר שלך קודם כל יהיה סגור על עצמו ואז יראה.

• תגובות 59
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראי, גם לי זה נשמע מוזר בהתחלה לשים ניילון על פצע ולא לתת לו לנשום. אבל במשך שנה שלמה נכנסתי לפורמים של קעקועים בעולם, והרוב טען שזאת שיטה חדשה ויעילה, ושאין לי מה לדאוג בנוגע לנזקים כי היא לא גורמת לכאלה!

היום הקעקוע שלי החלים בצורה טובה מאוד, ולא רואה איתו שום בעיות. כך שהם די צדקו.

בקשר למחיר, הקעקוע קטן יותר ממה שנראה בתמונה. המחיר הגיוני, ואם היו לוקחים יותר זה כבר נהיה חשוד :-\.

עשיתי אצל קיפוד קעקועים, בקינג ג'ורג'.

עריכה:

אץ הניילון אגב החלפתי שלוש פעמים ביום, כשכל פעם שטפתי את הקעקוע במים פושרים

פורסם

אני כנראה גם הולכת לסיים את שלי בקיפוד. טרייבל טאטו הם לא מה שהיו פעם. רואים מישהו בא לעשות קעקוע ראשון אז נותנים לו את ההוא עם הכי פחות נסיון ומנסים לקחת פי 2 כסף ממה שצרייך. אז יופי שהוא אומר לי שמעל החזה זה מקום מסובך כי זה לא - זה שטוח והעור מטוח טוב ואני עוצרת את הנשימה כשהוא נוגע בי עם המחט. פייי יאאאא מזל שלא הלכתי לסיים אותו אצלם.

פורסם

טרייבל טאטו זה המכון שבתחנה המרכזית החדשה?

פורסם

אני לא עד כדי כך קלולס. זה בדיזינגוף סנטר. כל טמבל יודע שבת"מ ת"א מקבלים או צהבת, או איידס או צבעים באיכות של עזה.

פורסם
:silly:
פורסם

אבל אם אתה מקדיש מחשבה עמוקה לקעקוע, ומחפש ציור עם משמעות אישית שתזכיר לך תקופה בחיים, אז אין שום סיבה שתתחרט עליו בעתיד!

לי לקח קרוב לשנה לתכנן את הקעקוע , והוא מסמל משהו אישי, כך שאני מאמין שאני לא אתחרט עליו.

אז אני מבין שאת הקעקוע הזה עשית בשביל מזכרת מהתקופה שהצצת לשכנה? :P :-X

פורסם

כואב?

פורסם

זה תמיד כואב, כמו חריטה על העור, אבל שחורטים על מקום שגם ככה כבר מגורה. הכאב משתנה ממקום למקום. אז על הכתף אולי זה ירגיש כמו שריטות אהבה מחתלתול אבל על הצד של הגוף למשל, או על עמוד השדרה זה הרבה פחות נעים.

פורסם

אז אני מבין שאת הקעקוע הזה עשית בשביל מזכרת מהתקופה שהצצת לשכנה? :P :-X

:P

בקשר לכאב, זה דבר אינדיבידואלי. בשבילי זה היה כאב נסבל, אבל אני מכיר כמה בנות שהתעלפו באמצע עשיית הקעקוע :lol:.

גם תלוי מיקום הקעקוע, כי יש מקומות שכואבים יותר ויש כאלה שפחות. על כף הרגל למשל, זה יכאב כי שם העצם בולטת.

עריכה:

הגבנו אותו זמן...

פורסם

:P

בקשר לכאב, זה דבר אינדיבידואלי. בשבילי זה היה כאב נסבל, אבל אני מכיר כמה בנות שהתעלפו באמצע עשיית הקעקוע :lol:.

גם תלוי מיקום הקעקוע, כי יש מקומות שכואבים יותר ויש כאלה שפחות. על כף הרגל למשל, זה יכאב כי שם העצם בולטת.

עריכה:

הגבנו אותו זמן...

זה קשור לעצבים בגוף

בעמוד השידרה יש המון עצבים ובתוך עמוד השידרה עוברים עצבים מאוד חשובים

בעיקרון כמה שצפיפות העצבים יותר גדולה העזור יותר רגיש לכאב או להנאה

פורסם

לא יודע, אני רק אומר את מה שאחרים אמרו לי :-\

פורסם

:bash:

העצבים לא שם מסביב לעמוד השדרה, הם בכל מקום, הריכוז שלהם משתנה וגם האופן בו העור מבודד אותם (עובי העור). מה קשור? יהיה לך כואב באותה מידה אם תקעקע את המרפק - כי זה קרוב לעצם. אותו דבר על הצלעות. עשיתי על החזה ולא כזה כאב לי, סתם גירד, אבל ככל שהוא ירד למטה-הצידה לכיוון הצד של הציץ זה כאב טיפה יותר כי העור הרבה יותר דק ועדין שם. אגב, הגב הרבה פחות רגיש למגע. אני יכולה גם לדקור אותך 7 פעמים ואולי לא תרגיש בכלל. לא פעם קרה כבר לאנשים שהתהלכו להם דקורים ברחוב ולא קלטו מה קרה.

פורסם

:bash:

העצבים לא שם מסביב לעמוד השדרה, הם בכל מקום, הריכוז שלהם משתנה וגם האופן בו העור מבודד אותם (עובי העור). מה קשור? יהיה לך כואב באותה מידה אם תקעקע את המרפק - כי זה קרוב לעצם. אותו דבר על הצלעות. עשיתי על החזה ולא כזה כאב לי, סתם גירד, אבל ככל שהוא ירד למטה-הצידה לכיוון הצד של הציץ זה כאב טיפה יותר כי העור הרבה יותר דק ועדין שם. אגב, הגב הרבה פחות רגיש למגע. אני יכולה גם לדקור אותך 7 פעמים ואולי לא תרגיש בכלל. לא פעם קרה כבר לאנשים שהתהלכו להם דקורים ברחוב ולא קלטו מה קרה.

אני לא יודעה את המפה של פיזור העצבים בגוף ויש גם שינוים מי אדם לאדם

ואני יתכוונתי שאיפה שיש פצע שקרוב להרבה עצבים האזור יכאב יותר והאפך

בעמוד השידרה יש המון עצבים שרובם בתוך העצם ויש לזה סיבה פשוטה שדרך עמוד השידרה עוברים המון עצבים לחלקים התחתונים של הגוף

זה ברור שעצבים בכל מקום כי הם מעבירים מידע בין המוח לשרירים כלי הדם וכל הזבל האחר שהמוח צריך לישלוח ולקבל מידע מימנו

אבל יש אבדלים בצפיפות ובגודל וביגלל זה באזורים שיש צפיפות מאוד גדולה יש הרבה יותר תחושה לטוב או לרע

בטח נשכת תלשון כמה פעמים בחיים שלך והכאב מידבר כזה קטן ניגרם כי בלשון יש כמויות עצומות של עצבים יחסית לאזור כל כך קטן

פורסם

מה מסובך?

יש מקומות בגוף שרגישים יותר , ויש שרגישים פחות.

אבל זה דבר סובייקטיבי גם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים