פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר המחירים כבר לא ירדו כי היום "ל-ynet נודע כי למעלה מ-100 אלף אזרחים פנו היום בטלפון למוקדי HOT ו-yes, בבקשה להצטרף לחבילות המונדיאל."תוסיפו את ה25,000 הקודמים מהוט ובו נגיד עוד 25,000 ממבצעים אחרים אז למלעה מ150,000 אנשים כבר הזמינו את המונדיאל. מה שמכניס לקופה של צרלטון מעל 10 מיליון דולר, כלומר הם כיסו את ההפסדים שלהם וכרגע אין להם שום סיבה בעולם להוריד את המחיר.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3260059,00.htmlטוב, קודם כול זה באמת עצוב מאוד. אם זה נכון זה אומר שהחרם צרכנים נשבר והישראלים יצאו כרגיל שוב פראירים ואני מציע לכול אלה שמשלמים עכשיו כסף לחבילת המונדיאל להכין כבר את הכסף לטורניר יורו 2008(ומן הסתם זה יהיה לא מעט כסף).בכול מקרה , אני קורא כאן את התגובות של האנשים ואני רואה ויכוחים על האם זה צודק לגבות מאיתנו הצרכנים כסף על השידורים. אם אתם שואלים אותי אין כאן בכלל עניין של צדק כול שהוא. יש כאן עניין של קביעת עובדות בשטח, כלומר : חברה פרטית קונה את הזכויות של השידורים ומנסה לימכור אותם . האנשים צריכים להחליט אם ליקנות או לא . הם החליטו ליקנות ובזה נגמר הסיפור נקודה. במקרה אחר יכלו הצרכנים לא ליקנות את החבילה והיו קובעים עובדות בשטח , צ'רלטון היתה מבינה מהר מאוד את העסק ובזה היה נגמר הסיפור. אבל מה במקום זה קורה? הצרכן הישראלי מיילל יומם ולילה על המחיר ועל האי צדק ובאותו זמן קונה את השידורים אז מה אנחנו בכלל מאשימים את חברת צ'רלטון? הם בסדר גמור, עובדה שאנשים קונים את השידורים . אז לסיום אנשים, נקווה שפעם הבאה נהיה קצת יותר חכמים אנחנו הצרכנים .
פורסם 2006 ביוני 719 שנים הישראלים הם הפרייארים הכי גדולים בעולם במסווה של לא פרייארים. חבל שהמדינה המושחטת הזאת דואגת רק לזכויות של בעלי ההון ולא דואגת לזכויות של האזרחים שלה לראות מונדיאל פעם בארבע שנים. ויותר מזה, גם עושקת את הצרכן ולא משדרת לו את מה שמגיע לו דרך ערוצים מחו"ל. אני בטוח שזאת לא המילה האחרונה, שימו לב לזה: http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77436&bz=10
פורסם 2006 ביוני 719 שנים שוב, אני בתור הצרכן הקטן לא צריך להתעניין בזה בכלל... אני משלם ל-HOT? שישברו את הראש שלהם להשיג את מה שאני משלם עליו. ערוץ ESPN נמצא בחבילה שלי! אני משלם עליו מדי חודש, אם הם לא יכולים לספק 100% ממה שהערוץ משדר, אז שלא ישימו אותו בכלל בחבילה. לא מעניין אותי אם הם מפסידים, אם היית להם ילדות עשוקה או שיש להם ציפורן חודרנית ברגל וזה ממש כואב, אני רוצה לקבל את מה שאני משלם בעבורו ולא יותר.ואם הם היו משדרים תוכן קצת יותר איכותי ולא את הזבל שלהם לא הייתי מתלונן, הם כל הזמן ממחזרים, שידורים חוזרים ושידורים חוזרים, נדיר לראות הפקות חדשות. מה שאני אומר שסה"כ החבילה שהם משווקים ממש לא שווה את המחיר שלה, ועד שיש הזדמנות שהיא כן תחזיר את השווי שלה, מחשיכים לנו את ההזדמנות הזאת. ושוב, לא מעניין אותי אם הם בחובות או מה שלא יהיה! אני לא אשלם להם שקל אחד מעל מה שאני משלם להם. ואם הייתי יכול וזה היה תלוי בי, הייתי גם מתנתק מהם. אני פריק של כדורגל, ואני מצפה למונדיאל הזה כבר הרבה זמן, למעשה אני היחידי בבית שמתעניין במונדיאל, יש לי אפשרות לקנות, אבל אני לא אקנה רק בשביל העיקרון ואם זה לא ישודר בחינם אני אצפה רק בתקצירים בערוצים הפתוחים ובמשחקים שהם נותנים בחינם .יופי שאתה משלם להוט זה לא אומר שהם צריכים לעבור על החוק הם מביאים לך את השידורים שמותר להם להביא לךכמו שאם נגיד מחר יחוקקו חוק בכנסת שאת הסדרה חברים (עזוב את העניין שזה לא יקרה ואין סיבה שזה יקרה... מן הסתם... זה רק בשביל להעביר את המסר...) אסור לשדר בתחומי ישראל בביפ יורידו את הסדרה ובסטאר וורלדס יחשיכו את הערוץ בזמן שהסדרה משודרת... אתה לא מצפה מהם לעבור על החוק נכון?
פורסם 2006 ביוני 719 שנים המחירים כבר לא ירדו כי היום "ל-ynet נודע כי למעלה מ-100 אלף אזרחים פנו היום בטלפון למוקדי HOT ו-yes, בבקשה להצטרף לחבילות המונדיאל."תוסיפו את ה25,000 הקודמים מהוט ובו נגיד עוד 25,000 ממבצעים אחרים אז למלעה מ150,000 אנשים כבר הזמינו את המונדיאל. מה שמכניס לקופה של צרלטון מעל 10 מיליון דולר, כלומר הם כיסו את ההפסדים שלהם וכרגע אין להם שום סיבה בעולם להוריד את המחיר.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3260059,00.htmlYNET עושה עסקים אם צרלטון אז לא היתי מאמין להם כל כך מהר הרבה חברות יכולות לשקר שיש להם אינטרסט ברור סוני פעם אמרה שהסרטים בUMD מוכרים מצוין אבל בסוף החראה צף וחברות הסרטים הפסיקו תתמיכה בפורמט כימאת לגמרי חוץ מיזה יש אבדל גדול במה שכתוב בONE ככה שניחיה וניראה אני לא מאמין ש100 אלף קנו במחיר כזהעריכה-ל-ynet נודע כי למעלה מ-100 אלף אזרחים פנו היום בטלפון למוקדי HOT ו-yes, בבקשה להצטרף לחבילות המונדיאל.כתוב פנו לא יצתרפו שזה מאוד מחשיד גם אני יכול ליפנות לברר על מחיר וילה גדולה בהרצליה פיתוח
פורסם 2006 ביוני 719 שנים דיי חלאס עומרימספיק לדבר שטויותתקרא את ההודעה מעליי ותשכיל קצת(בפעם האלף בערך שכותבים את ההודעה הזאת)דבר שני לשמחתי יש לי את הפריווילגיה ללכת עם ולהרגיש בלי.מצד אחד בבית אני בשום פנים ואופן לא אקנה את המונדיאל, אבל מצד שני בצבא אני רואה אותו בחינם.אני לא חושב שאני זה שמדבר פה שטויותאנשים החליטו שמונדיאל שיך לאנשים כי מדובר בנבחרותבמציאות אין לזה ביסוסהמונדיאל שייך לפיפ"א שמוכרת אותו למרבה במחיר
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אני לא חושב שאני זה שמדבר פה שטויותאתה לא חושב נקודהאתה פשוט אוהב לעשות פרובוקציות
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אני לא חושב שאני זה שמדבר פה שטויותאנשים החליטו שמונדיאל שיך לאנשים כי מדובר בנבחרותבמציאות אין לזה ביסוסהמונדיאל שייך לפיפ"א שמוכרת אותו למרבה במחיראבל אם המצב יהיה באמת כזה בעולם בתווך הארוך המעמד של הכדורגל בעולם יחלש משמעותיתלדוגמה יש הרבה אנשים שהפסיקו ליראות את ליגת האלק וגם אני שראיתי מישחקים חשובים פשוט לא מיסתקל על זה יותראני מיסתקל רק על מישחקי ניבחרת וליפעמים מישחקים של הפועל רעננה תיראה כמה סיקרו את שחר פאר פעם זה לא היה ככה פעם טניס היה בתחתית של השידורים היום הוא מתחיל לעלות ויותר אנשים מחליפים תצפיה בכדורגל בטניס
פורסם 2006 ביוני 719 שנים לא הכי מתעניין בכדורגלאז לא קונהאבל יש מספר אנשים שקנו שאפשר לבקר אצלהם בישביל ליראות משחקים מעניינים
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אתה לא חושב נקודהאתה פשוט אוהב לעשות פרובוקציותאני לא זה שמבטל את דבריו של האחר בויכוחים כל הזמןהרי לא מדובר במשהו אבסולוטילך יש את הדעה שלך ולי יש את הדעה שליאבל אתה יורד לרמות נמוכות כי זאת כנראה הדרך היחידה שאתה יודע(וראינו את זה כבר מספיק בויכוחים בפורום אקטואליה)
פורסם 2006 ביוני 719 שנים סבבה ניצחת. עכשיו אתה מוכן לעזוב אותנו בשקט ולתת לנו לקטר sheesh אתה חופר :
פורסם 2006 ביוני 719 שנים לא, עד כמה שידוע לי גם לי מותר להגיב בפורום הזהבכלל, מה הטעם בדיון שכולם טוענים בדיוק אותו הדבר?
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אני לא חושב שאני זה שמדבר פה שטויותאנשים החליטו שמונדיאל שיך לאנשים כי מדובר בנבחרותבמציאות אין לזה ביסוסהמונדיאל שייך לפיפ"א שמוכרת אותו למרבה במחירלא המונדיאל אלה זכויות הצילום שלו , והצפיה בו באיצטדיון עצמו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.