עבור לתוכן

סקר: האם רכשתם את חבילת המונדיאל ?

האם רכשת את חבילת המונדיאל ? 1,011 הצבעות

1. 1. האם רכשת את חבילת המונדיאל ?

• לא, וגם לא ארכוש !
    • לא, אני מחכה לרגע האחרון למקרה שהמחיר עוד יירד
    • כן , רכשתי .
    • עוד לא החלטתי אם לרכוש .
    • לא רואה כדורגל בכול מקרה .

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המחירים כבר לא ירדו כי היום "ל-ynet נודע כי למעלה מ-100 אלף אזרחים פנו היום בטלפון למוקדי HOT ו-yes, בבקשה להצטרף לחבילות המונדיאל."

תוסיפו את ה25,000 הקודמים מהוט ובו נגיד עוד 25,000 ממבצעים אחרים אז למלעה מ150,000 אנשים כבר הזמינו את המונדיאל. מה שמכניס לקופה של צרלטון מעל 10 מיליון דולר, כלומר הם כיסו את ההפסדים שלהם וכרגע אין להם שום סיבה בעולם להוריד את המחיר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3260059,00.html

טוב, קודם כול זה באמת עצוב מאוד. אם זה נכון זה אומר שהחרם צרכנים נשבר והישראלים יצאו כרגיל שוב פראירים ואני מציע לכול אלה שמשלמים עכשיו כסף לחבילת המונדיאל להכין כבר את הכסף לטורניר יורו 2008(ומן הסתם זה יהיה לא מעט כסף).

בכול מקרה , אני קורא כאן את התגובות של האנשים ואני רואה ויכוחים על האם זה צודק לגבות מאיתנו הצרכנים כסף על השידורים.

אם אתם שואלים אותי אין כאן בכלל עניין של צדק כול שהוא. יש כאן עניין של קביעת עובדות בשטח, כלומר : חברה פרטית קונה את הזכויות של השידורים ומנסה לימכור אותם . האנשים צריכים להחליט אם ליקנות או לא . הם החליטו ליקנות ובזה נגמר הסיפור נקודה. במקרה אחר יכלו הצרכנים לא ליקנות את החבילה והיו קובעים עובדות בשטח , צ'רלטון היתה מבינה מהר מאוד את העסק ובזה היה נגמר הסיפור. אבל מה במקום זה קורה? הצרכן הישראלי מיילל יומם ולילה על המחיר ועל האי צדק ובאותו זמן קונה את השידורים אז מה אנחנו בכלל מאשימים את חברת צ'רלטון? הם בסדר גמור, עובדה שאנשים קונים את השידורים . אז לסיום אנשים, נקווה שפעם הבאה נהיה קצת יותר חכמים אנחנו הצרכנים .

• תגובות 63
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הישראלים הם הפרייארים הכי גדולים בעולם במסווה של לא פרייארים.

חבל שהמדינה המושחטת הזאת דואגת רק לזכויות של בעלי ההון ולא דואגת לזכויות של האזרחים שלה לראות מונדיאל פעם בארבע שנים.

ויותר מזה, גם עושקת את הצרכן ולא משדרת לו את מה שמגיע לו דרך ערוצים מחו"ל.

אני בטוח שזאת לא המילה האחרונה, שימו לב לזה:

http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77436&bz=10

פורסם

שוב, אני בתור הצרכן הקטן לא צריך להתעניין בזה בכלל... אני משלם ל-HOT? שישברו את הראש שלהם להשיג את מה שאני משלם עליו.

ערוץ ESPN נמצא בחבילה שלי! אני משלם עליו מדי חודש, אם הם לא יכולים לספק 100% ממה שהערוץ משדר, אז שלא ישימו אותו בכלל בחבילה.

לא מעניין אותי אם הם מפסידים, אם היית להם ילדות עשוקה או שיש להם ציפורן חודרנית ברגל וזה ממש כואב, אני רוצה לקבל את מה שאני משלם בעבורו ולא יותר.

ואם הם היו משדרים תוכן קצת יותר איכותי ולא את הזבל שלהם לא הייתי מתלונן, הם כל הזמן ממחזרים, שידורים חוזרים ושידורים חוזרים, נדיר לראות הפקות חדשות.

מה שאני אומר שסה"כ החבילה שהם משווקים ממש לא שווה את המחיר שלה, ועד שיש הזדמנות שהיא כן תחזיר את השווי שלה, מחשיכים לנו את ההזדמנות הזאת.

ושוב, לא מעניין אותי אם הם בחובות או מה שלא יהיה! אני לא אשלם להם שקל אחד מעל מה שאני משלם להם. ואם הייתי יכול וזה היה תלוי בי, הייתי גם מתנתק מהם.

אני פריק של כדורגל, ואני מצפה למונדיאל הזה כבר הרבה זמן, למעשה אני היחידי בבית שמתעניין במונדיאל, יש לי אפשרות לקנות, אבל אני לא אקנה רק בשביל העיקרון ואם זה לא ישודר בחינם אני אצפה רק בתקצירים בערוצים הפתוחים ובמשחקים שהם נותנים בחינם .

יופי שאתה משלם להוט זה לא אומר שהם צריכים לעבור על החוק הם מביאים לך את השידורים שמותר להם להביא לך

כמו שאם נגיד מחר יחוקקו חוק בכנסת שאת הסדרה חברים (עזוב את העניין שזה לא יקרה ואין סיבה שזה יקרה... מן הסתם... זה רק בשביל להעביר את המסר...) אסור לשדר בתחומי ישראל בביפ יורידו את הסדרה ובסטאר וורלדס יחשיכו את הערוץ בזמן שהסדרה משודרת... אתה לא מצפה מהם לעבור על החוק נכון?

פורסם

המחירים כבר לא ירדו כי היום "ל-ynet נודע כי למעלה מ-100 אלף אזרחים פנו היום בטלפון למוקדי HOT ו-yes, בבקשה להצטרף לחבילות המונדיאל."

תוסיפו את ה25,000 הקודמים מהוט ובו נגיד עוד 25,000 ממבצעים אחרים אז למלעה מ150,000 אנשים כבר הזמינו את המונדיאל. מה שמכניס לקופה של צרלטון מעל 10 מיליון דולר, כלומר הם כיסו את ההפסדים שלהם וכרגע אין להם שום סיבה בעולם להוריד את המחיר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3260059,00.html

YNET עושה עסקים אם צרלטון אז לא היתי מאמין להם כל כך מהר

הרבה חברות יכולות לשקר שיש להם אינטרסט ברור

סוני פעם אמרה שהסרטים בUMD מוכרים מצוין אבל בסוף החראה צף וחברות הסרטים הפסיקו תתמיכה בפורמט

כימאת לגמרי

חוץ מיזה יש אבדל גדול במה שכתוב בONE ככה שניחיה וניראה אני לא מאמין ש100 אלף קנו במחיר כזה

עריכה-

ל-ynet נודע כי למעלה מ-100 אלף אזרחים פנו היום בטלפון למוקדי HOT ו-yes, בבקשה להצטרף לחבילות המונדיאל.

כתוב פנו לא יצתרפו שזה מאוד מחשיד

גם אני יכול ליפנות לברר על מחיר וילה גדולה בהרצליה פיתוח

פורסם

דיי חלאס עומרי

מספיק לדבר שטויות

תקרא את ההודעה מעליי ותשכיל קצת(בפעם האלף בערך שכותבים את ההודעה הזאת)

דבר שני לשמחתי יש לי את הפריווילגיה ללכת עם ולהרגיש בלי.

מצד אחד בבית אני בשום פנים ואופן לא אקנה את המונדיאל, אבל מצד שני בצבא אני רואה אותו בחינם.

אני לא חושב שאני זה שמדבר פה שטויות

אנשים החליטו שמונדיאל שיך לאנשים כי מדובר בנבחרות

במציאות אין לזה ביסוס

המונדיאל שייך לפיפ"א שמוכרת אותו למרבה במחיר

פורסם

אתה לא חושב נקודה

אתה פשוט אוהב לעשות פרובוקציות

פורסם

במציאות אין לזה ביסוס

אבל אם המצב יהיה באמת כזה בעולם בתווך הארוך המעמד של הכדורגל בעולם יחלש משמעותית

לדוגמה יש הרבה אנשים שהפסיקו ליראות את ליגת האלק וגם אני שראיתי מישחקים חשובים פשוט לא מיסתקל על זה יותר

אני מיסתקל רק על מישחקי ניבחרת וליפעמים מישחקים של הפועל רעננה

תיראה כמה סיקרו את שחר פאר פעם זה לא היה ככה פעם טניס היה בתחתית של השידורים

היום הוא מתחיל לעלות ויותר אנשים מחליפים תצפיה בכדורגל בטניס

פורסם

לא הכי מתעניין בכדורגל

אז לא קונה

אבל יש מספר אנשים שקנו שאפשר לבקר אצלהם בישביל ליראות משחקים מעניינים

פורסם

אתה לא חושב נקודה

אתה פשוט אוהב לעשות פרובוקציות

אני לא זה שמבטל את דבריו של האחר בויכוחים כל הזמן

הרי לא מדובר במשהו אבסולוטי

לך יש את הדעה שלך ולי יש את הדעה שלי

אבל אתה יורד לרמות נמוכות כי זאת כנראה הדרך היחידה שאתה יודע

(וראינו את זה כבר מספיק בויכוחים בפורום אקטואליה)

פורסם

סבבה :xyxthumbs:

ניצחת.

עכשיו אתה מוכן לעזוב אותנו בשקט ולתת לנו לקטר

sheesh אתה חופר ::)

פורסם

לא, עד כמה שידוע לי גם לי מותר להגיב בפורום הזה

בכלל, מה הטעם בדיון שכולם טוענים בדיוק אותו הדבר?

פורסם

במציאות אין לזה ביסוס

לא המונדיאל אלה זכויות הצילום שלו , והצפיה בו באיצטדיון עצמו.

פורסם

מה עוד יש?

פורסם

נשברתי, קניתי את החבילה עם לאומי ב100

פורסם
:nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים