עבור לתוכן

סקר: האם רכשתם את חבילת המונדיאל ?

האם רכשת את חבילת המונדיאל ? 1,011 הצבעות

1. 1. האם רכשת את חבילת המונדיאל ?

• לא, וגם לא ארכוש !
    • לא, אני מחכה לרגע האחרון למקרה שהמחיר עוד יירד
    • כן , רכשתי .
    • עוד לא החלטתי אם לרכוש .
    • לא רואה כדורגל בכול מקרה .

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

יש דברים מסויימים שיש להם גם "ערך ערכי" , מונדיאל הוא אחד מהם וזה מה שמרתיח פה אנשים. היום מונדיאל, מחר גביע אירופה בכדורסל ועוד חמש שנים את השידור הישיר של חגיגות יום העצמאות.

במילים פשוטות : בריטני ספירס וHI5 זה כן בשביל לעשות כסף ואין פה שום פגיעה ערכית או מוסרית. מונדיאל , אולימפיאדה וטקס חתימת הסכמי שלום - זה לא בשביל לעשות כסף - אפילו אם הרייטינג של זה מאוד גבוה.

לכן צריך להפריד בין הדברים , הפעם "הישראלי" בהחלט צודק והדרך היחידה להזיז משהו, אפילו בטיפה היא ע"י חרם צרכנים , מושג שעובד טוב מאוד במדיניות הצרכנית המעולה של תושבי ארה"ב (שם זה אפילו פאסיבי - לא צריך להכריז שום דבר , זה פשוט ככה עובד).

• תגובות 63
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מובן לי למה מונדיאל לא

מה הופך אותו לכ"כ ערכי בישראל?

העובדה שהיינו שם לפני 26 שנים?

העובדה שכל קמפיין מאז אנחנו לא מצליחים לעלות?

בכל העולם נהוג לשלם על בידור

הזכייניות של ערוץ 2/10 עשו את השיקולים שלהן ולא נכנסו למכרז בכלל

כנ"ל ערוץ 1 (ויש עם זה בעיה, לא היה צריך להוציא כסף על דברים אחרים כמו מכבי ת"א כדורסל)

אבל זה המצב

ערוץ 1 בגרעון ענקי כך שזה לא בא בחשבון שהוא יקנה את הזכויות

אז למי אתם מנסים להראות?

אתם רוצים שהממשלה תכניס את היד לכיס ותממן את זה?

זה באמת בראש סדר העדיפויות?

יש כמה אפשרויות:או שתזמינו ותראו או שלא תזמינו ותראו חלק או שתראו בדרך עקיפה.

כמו שכבר אמרתי, מצב כזה לא יוכל לחזור

פורסם

תתפלא לא רק שלהחשיך את הערוצים זה לא לא חוקי אלה זה החוק... הם חייבים להחשיך את הערוצים... אין להם דרך אחרת לפעול... אסור להם לא להחשיך את הערוצים

כמובן, על זה אין ויכוח. הזכויות של צ'רלטון, לצערי באופן חוקי אבל לא צודק.

מה שכן, אני משלם עבור הערוצים מחו"ל שכן משדרים את המונדיאל, סה"כ אותי זה לא מעניין מי קנה את הזכויות, אני רוצה לקבל את מה שאני משלם בשבילו. הוט ויס היו צריכות בעצמן לקנות את הזכויות האלו בשביל שתהיה להן אפשרות לשדר באופן תקין בלי לפגוע בזכויות. הם מקבלים מספיק כסף בשביל לעשות את זה.

מה שאני מנסה להגיד, צ'רלטון היא אמנם חרא של חברה שמנסה למסחור כל חתיכה של תקווה בעם, אבל היא לא הפושעת כאן מבחינת החוק, לעומת זאת, הוט ויס כן.

מה שהערוצים הממלכתיים יודעים לעשות זה לשדר שיט ממוסחר, ולחלוב את הפרה כל עוד שהיא נותנת חלב.

במקום עונות חדשות של כוכב נולד, טלנובולות אינפנטיליות ועוד קצת יהודה לוי ונינט טייב על המסך היה עדיף כבר לקנות את הזכויות למונדיאל.

אני לא משלם להם כסף לחברות הכבלים ואגרה בשביל לראות כוכב נולד, טלנובלות טיפשיות וכל מיני שיט ממוסחר וחסר תוכן, לעומת זאת אני כן לערוצי הספורט בשביל לקבל את הכדורגל האיכותי ביותר, אפשר להבין אם הם רוצים תשלום בשביל אקסטרה דברים, אבל הם רוצים תשלום בשביל דברים ממש בסיסיים. הרבה מדינות לוקחות תשלום על אקסטרה דברים, תוכניות עם פרשנויות יותר מתקדמות וכו'... אבל את הבסיס הן נותנות לכל התושבים בחינם.

כנ"ל ערוץ 1 (ויש עם זה בעיה, לא היה צריך להוציא כסף על דברים אחרים כמו מכבי ת"א כדורסל)

אבל זה המצב

אז למי אתם מנסים להראות?

נו, ולא משלמים? 100 שקל לאגרה זה לא כסף? 3,000 שקל לשנה עבור חבילה שכולתת את ספורט 5+, ספורט 5 פלוס שלא משדר את המונדיאל, איזה ערוץ ספורט אנחנו צריכים שישדר את המונדיאל? 5+++++++++++++++++++ ? מה זה, זה הבסיס? על זה גם צריך לשלם עוד? :lol:

הממשלה לא צריכה לקנות את זה, לא חסרים לה דברים על הראש....

הוט ויס היו צריכים לקנות את הזכויות, משלמים להם כ"כ הרבה כסף בחודש, בשנה זה 3,000 שקלים בערך פר משפחה. וזה לא מספיק להם?

הם עיקרו את ערוץ 5 ועכשיו הם גם רוצים לעקר את ערוץ 5+! אני לא אשלם להם שקל, גם אם המחיר היה שקל אחד לא הייתי משלם, רק בשביל העיקרון.

שלא נדבר על ערוץ 1 שפאקינג עושק את כל הציבור, וכל מה שהוא נותן לציבור זה שישי עם מיכל...

פורסם

אבל זה המצב

אז למי אתם מנסים להראות?

אני יזכיר בפעם ה100000000 אלף

מדובר בניבחרות עולמיות ששיכות לציבור בכל העולם

ואם הן מיתחרות בתחרויות שעולות כסף לאזרחים באופן ישיר מיבחינתי הן לא צריכות לישתתף בתחרויות כאלה

רוצים לקחת כסף שיעשו הגביע העולמי לקבוצות פרטיות

לקחת על ניבחרות עולמיות זה מעצבן ומיבחינתי לא צודק

אולי אתה רוצה שיסגרו גם את כל החופים בארץ ורק מי שישלם יוכל לירחוץ בים?

אולי אתה רוצה שכל הכבישים הראשים יהיו בתשלום כמו כביש 6 ?

ועוד ועוד תוציא שניה את כפית הזהב מהפה ותתחיל לחשוב גם על אנשים אחרים

כל אחד יכול להגיע למצב שאין לו הרבה מזומנים וזה כולל אותך

פורסם

זה היה נכון במידה והיינו עולים למונדיאל

נבחרת ברזיל ונבחרת הולנד לא שייכות לאזרחי ישראל

פורסם

לא.

זה נכון בכל מצב.

אין שום קשר לאם נבחרת ישראל עלתה או לא.

אולי באנגליה ידרשו כסף על הגמר כי אנגליה לא משחקת בו

פורסם

זה היה נכון במידה והיינו עולים למונדיאל

נבחרת ברזיל ונבחרת הולנד לא שייכות לאזרחי ישראל

זה שיך לציבור בכל העולם ואפילו FIFA מבינה את זה והחליטה שבמונדיאל הבא רק גוף משדר

יוכל ליקנות תזכויות שידור

פורסם

לא.

זה נכון בכל מצב.

אין שום קשר לאם נבחרת ישראל עלתה או לא.

אולי באנגליה ידרשו כסף על הגמר כי אנגליה לא משחקת בו

המציאות מראה שזה לא נכון

העובדה שהתרגלתם לקבל את זה כל 4 שנים בחינם לא אומרת שהמונדיאל שייך לעולם

בדיוק כמו שבשביל לראות NBA וליגת האלופות אתם צריכים לקנות את ערוץ הספורט/5 פלוס כך הפעם אתם צריכים לקנות את הערוץ של צ'רלטון בשביל המונדיאל.

ועדיין, לא הבנתי מה אתם מצפים שיצא מהמרד צרכנים הזה

אתם חושבים שצ'רלטון יגיעו למסקנה שאתם צודקים ופשוט יוותרו על הכסף ששילמו?

שהממשלה תשלם?

המצב האופטימלי היה שערוץ 2/10 יקנו את השידורים

כנראה שהם עשו את החישובים שלהם והגיעו למסקנה שזה לא משתלם

פורסם

מה שכן, אני משלם עבור הערוצים מחו"ל שכן משדרים את המונדיאל, סה"כ אותי זה לא מעניין מי קנה את הזכויות, אני רוצה לקבל את מה שאני משלם בשבילו. הוט ויס היו צריכות בעצמן לקנות את הזכויות האלו בשביל שתהיה להן אפשרות לשדר באופן תקין בלי לפגוע בזכויות. הם מקבלים מספיק כסף בשביל לעשות את זה.

מה שאני מנסה להגיד, צ'רלטון היא אמנם חרא של חברה שמנסה למסחור כל חתיכה של תקווה בעם, אבל היא לא הפושעת כאן מבחינת החוק, לעומת זאת, הוט ויס כן.

מה שהערוצים הממלכתיים יודעים לעשות זה לשדר שיט ממוסחר, ולחלוב את הפרה כל עוד שהיא נותנת חלב.

במקום עונות חדשות של כוכב נולד, טלנובולות אינפנטיליות ועוד קצת יהודה לוי ונינט טייב על המסך היה עדיף כבר לקנות את הזכויות למונדיאל.

אני לא משלם להם כסף לחברות הכבלים ואגרה בשביל לראות כוכב נולד, טלנובלות טיפשיות וכל מיני שיט ממוסחר וחסר תוכן, לעומת זאת אני כן לערוצי הספורט בשביל לקבל את הכדורגל האיכותי ביותר,

אתה אולי לא משלם בשביל טלנובלות אבל תתפלא הרבה אנשים כן... למה הם צריכים לבטל את הטלנובלות? כי לך לא בא? כי אתה רוצה רק כדורגל? מה עם אלה שהכדוןרגל לא מעניין אותם? יש אנשים שרוצים את הטלנובלות האלה... והטלנובלות האלו לא יקרות כמו המונדיאל... המונדיאל הזה והקודם עלה לצארלטון 18 מיליון דולר... ועל זה אתה צריך להוסיף את עלויות ההפקה... זה סכום ענקי שלהוט וליס אין מאיפה להוציא אותו... גם ככה שניהם מפסידות... יס כבר מזמן היתה פושטת רגל אם בזק לא היתה שם לעזור לה... אם הם היו קונות את הזכויות אז פעם ב4 שנים אתה היית מקבל מונדיאל ובשאר הזמן לא היינו מקבלים נאדה כי נגמר להם הכסף...

איזה חוק מחייב את הוט או יס לקנות את המונדיאל? בשביל החוק גם אם הם ישדרו ערוץ אחד שכל מה שיהיה בו זה מסך שחור כל היום כל השנה זה לא עבירה על החוק... לא טוב לך מה שהם עושים? תתנתק.

פורסם

אתה לא מבין שכל הערוצים הזרים קנו זכויות לשדר רק בארץ שלהם????, כלומר גרמניה קנתה זכויות לשדר בגרמינה וצרפת קנתה זכויות לשדר בצרפת. וזה חוקים של FIFA לא של ישראל....

פורסם

זהו אתה צודק בקשר לטריטוריות, אתמול שמעתי הרצאה בנושא הזה , שקשורה לנושא של זכויות יוצרים והיה ויכוח על הזכות להחשיך את המסך של הערוצים הזרים.

העובדות הן : המשחקים משוחקים במקום סגור בחסות FIFA (איצטדיון) , ובמקום סגור חלים חוקים על זכויות צילום.

בעל האיצטדיון או האחראי על המשחקים ,אחראים על מכירת זכויות הצילום לכל מי שהם רוצים או למרבה במחיר לפי טריטוריות.

כל חברה רשאית לקנות את זכויות הצילום (שנערך על ידי חברת צילום שפיפ"א מאשרת לו , או בעל האיצטדיון) והיא מקבלת רישון לשידור המשחקים בטריטוריה של מדינה אחת או לפי ההסכם. חברות הכבלים לא קשורות ( או קשורות בעקיפין) לחברה שקונה את זכויות הצילום, אבל האינטרס שלהן ברור - דילים/התחייבויות / "מבצעים" מעברי לקוחות וכו'.

ככה שלהחשיך את המסכים של הערוצים הזרים זה מהלך שדווקא כן מעוגן בחוק של המדינה ושל פיפ"א.

פורסם

המציאות מראה שזה לא נכון

בדיוק כמו שבשביל לראות NBA וליגת האלופות אתם צריכים לקנות את ערוץ הספורט/5 פלוס כך הפעם אתם צריכים לקנות את הערוץ של צ'רלטון בשביל המונדיאל.

שהממשלה תשלם?

המצב האופטימלי היה שערוץ 2/10 יקנו את השידורים

כנראה שהם עשו את החישובים שלהם והגיעו למסקנה שזה לא משתלם

NBA = קבוצות פרטיות

ליגת האלופות =קבוצות פרטיות

גם ליגהת האלק=קבוצות פרטיות וביגלל זה אין רעש גדול על שבת של כדורגל

אבל המונדיאל זה ניבחרות ככה שזה לא באותה קטגוריה ביכלל

הניבחרות שיכות למדינות ולא לאנשים פרטים

ואני לא מצפה שצרלטון יוותרו על הזכויות אני רק מקווה שהם יפסידו והרבה

בישביל שהמגמה של תשלום על כל דבר ואפיכת ספורט שעד לא מיזמן נחשב עממי לספורט למעמד הבינוני גבוה תיפסק

לעזזל התחילו לשדר הרבה טנים ולא שיש לי משהו נגד טניס

סך הכל מאוד כיף לשחק טניס אבל ליצפות בזה זה משעמם

פורסם

המציאות מראה שזה לא נכון

דיי חלאס עומרי

מספיק לדבר שטויות

תקרא את ההודעה מעליי ותשכיל קצת(בפעם האלף בערך שכותבים את ההודעה הזאת)

דבר שני לשמחתי יש לי את הפריווילגיה ללכת עם ולהרגיש בלי.

מצד אחד בבית אני בשום פנים ואופן לא אקנה את המונדיאל, אבל מצד שני בצבא אני רואה אותו בחינם.

פורסם

המחירים כבר לא ירדו כי היום "ל-ynet נודע כי למעלה מ-100 אלף אזרחים פנו היום בטלפון למוקדי HOT ו-yes, בבקשה להצטרף לחבילות המונדיאל."

תוסיפו את ה25,000 הקודמים מהוט ובו נגיד עוד 25,000 ממבצעים אחרים אז למלעה מ150,000 אנשים כבר הזמינו את המונדיאל. מה שמכניס לקופה של צרלטון מעל 10 מיליון דולר, כלומר הם כיסו את ההפסדים שלהם וכרגע אין להם שום סיבה בעולם להוריד את המחיר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3260059,00.html

פורסם

אתה לא מבין שכל הערוצים הזרים קנו זכויות לשדר רק בארץ שלהם????, כלומר גרמניה קנתה זכויות לשדר בגרמינה וצרפת קנתה זכויות לשדר בצרפת. וזה חוקים של FIFA לא של ישראל....

שוב, אני בתור הצרכן הקטן לא צריך להתעניין בזה בכלל... אני משלם ל-HOT? שישברו את הראש שלהם להשיג את מה שאני משלם עליו.

ערוץ ESPN נמצא בחבילה שלי! אני משלם עליו מדי חודש, אם הם לא יכולים לספק 100% ממה שהערוץ משדר, אז שלא ישימו אותו בכלל בחבילה.

לא מעניין אותי אם הם מפסידים, אם היית להם ילדות עשוקה או שיש להם ציפורן חודרנית ברגל וזה ממש כואב, אני רוצה לקבל את מה שאני משלם בעבורו ולא יותר.

ואם הם היו משדרים תוכן קצת יותר איכותי ולא את הזבל שלהם לא הייתי מתלונן, הם כל הזמן ממחזרים, שידורים חוזרים ושידורים חוזרים, נדיר לראות הפקות חדשות.

מה שאני אומר שסה"כ החבילה שהם משווקים ממש לא שווה את המחיר שלה, ועד שיש הזדמנות שהיא כן תחזיר את השווי שלה, מחשיכים לנו את ההזדמנות הזאת.

ושוב, לא מעניין אותי אם הם בחובות או מה שלא יהיה! אני לא אשלם להם שקל אחד מעל מה שאני משלם להם. ואם הייתי יכול וזה היה תלוי בי, הייתי גם מתנתק מהם.

אני פריק של כדורגל, ואני מצפה למונדיאל הזה כבר הרבה זמן, למעשה אני היחידי בבית שמתעניין במונדיאל, יש לי אפשרות לקנות, אבל אני לא אקנה רק בשביל העיקרון ואם זה לא ישודר בחינם אני אצפה רק בתקצירים בערוצים הפתוחים ובמשחקים שהם נותנים בחינם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים