עבור לתוכן

סקר: האם רכשתם את חבילת המונדיאל ?

האם רכשת את חבילת המונדיאל ? 1,011 הצבעות

1. 1. האם רכשת את חבילת המונדיאל ?

• לא, וגם לא ארכוש !
    • לא, אני מחכה לרגע האחרון למקרה שהמחיר עוד יירד
    • כן , רכשתי .
    • עוד לא החלטתי אם לרכוש .
    • לא רואה כדורגל בכול מקרה .

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תעשו כמוני

אני מחר מתקשר ואומר ליס שאני רוצה לקצץ בחבילות שלי - החל מהספורט.

החבילה הזאת שווה לתחת. לפני 4 שנים 5+ הקרין את כל משחקי המונדיאל(להוציא חצי וגמר שערוץ 1 שידר) וזאת אחת הסיבות שהרבה לקוחות ביקשו אותו.

לא ייתכן שאני ישלם על החבילה המלאה ופיתאום יחשיכו לי ערוצים כי מישהו החליט לעשות על דברים מסויימים כסף.

חרם צרכנים זה לא רק לא לקנות אלא גם להעניש את יס והוט על זה שהם בכלל משתפות פעולה עם צ'ארלטון.

אם במקום רווח מהמונדיאל הם יחטפו הפסד, אני בטוח שזאת תהיה הפעם האחרונה שינסו לעשות לנו תרגיל כזה.

• תגובות 63
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם כבר מדברים על זה

איזה משחקים ישודרו חינם?

פורסם

אם כבר מדברים על זה

איזה משחקים ישודרו חינם?

חצאי גמר והגמר

אני משלם 50 ש"ח בחודש על הליגה הישראלית והאנגלית ומקבל את המונידאל כלול במחיר

פורסם

תיראו PFV יכול ליפעמים להיות דבר טוב לדברים מסוימים

אני לדוגמה זוכר שלפני איזה 10 שנים היתי צופה בPFV של הWWE וזה היה דבר מאוד נחמד בזמנו

(בארץ זה היה בחינם ואני לא זוכר לפני כמה זמן בדיוק הכבלים שידרו תWWE אז WWF )

הבעיה שהכסף עולה לראש כמו שקרה לוינס ויש PFV אחד אחרי השני

בימקום דבר נחמד זה אופך לשיעמום אחד גדול- גם מרוקנים תתוכניות הרגילות מיתוכן מענין

וגם אין כבר אף דבר מיוחד בPFV

אותו דבר קורה בכדורגל בארץ

פעם היתה תליגה העליונה הרגילה(אני לא זוכר תשם :nixweiss: )

היום יש את ליגת העל שזה אותו דבר מיבחינת רמה אבל משודר בתשלום

וביגלל זה חילים חולים וכו לא יכולים ליראות כדורגל

וגם משנים זמני ותאריכי מישחקים בישביל שיתאימו לזמנים יותר ריווחים

בכדורסל היה פעם את השטויות אם הכדור הצהוב או משהו

ולאולמות קוראים בשמות כמו נוקיה לדוגמה

לי זה נימאס -שוינס החליט לאפוך תWWE ליותר ממוסחר מירוני סופרסטר זה דבר אחד

הוא בעל החברה

שתליגות אופכים לממוסחרים זה גם דבר אחד הקבוצות לא בבעלות ציבורית

(למרות שזה שערוץ אחד קונה את אלק קבוצת העם מעצבן אותי)

שקונים תמונדיאל(ולא אני לא חולה על כדורגל)זה מאוד מקומם

מדובר בניבחרות לאומיות ולא בקבוצות פרטיות ואם FIFA היא אירגון פרטי או משהו

אז הניבחרות לא צריכות לישתתף במונדיאל -אלה להקים טורניר בינלאומי אמיתי שכל המדינות יקבלו זכויות שידור בחינם

(ואני לא בעד להפיל את FIFA (חוץ מהמישחקי וידיאו) ) אני פשוט רוצה לתת נקודה למחשבה

יש גבול לקפילטיסטיות

פורסם

זה רק אני או שהבחור מעליי קרה לבעיטות בכדור בארץ "כדורגל"? מי רואה בכלל כדורגל מהארץ? אולי לפני השינה בשביל להירדם מהר...

HOT ו-YES הן אלו העבריניות כאן, צ'רלטון אמנם היא בת ז*ו*ה קפיטליסטית מגעילה, אבל היא לא עשתה שום דבר בניגוד לחוק, היא לא חייבת לנו, הצופים, כלום.

לעומת זאת HOT ו-YES כן חייבות לנו, בשנה הן מקבלות מאיתנו לא פחות מ-3 אלף שקלים, בשביל חבילות הספורט וערוצים מחו"ל, הן היו צריכות לקנות את הזכויות שידור מצ'רלטון על מנת שתהיה להן אפשרות לספק את הערוצים מחו"ל שמשדרים את המונדיאל שעליהם אנחנו משלמים מדי חודש, למה אנחנו צריכים את הערוצים האלו? בשביל לראות משחק שחמט ב-live? חוששני שלא. מצידי שלא ישדרו בערוצים ישראלים עם קריינים ישראלים, רק שיספקו את מה שמגיע לנו, לא יותר ולא פחות.

פורסם

דווקא אני מופתע לטובה מהתגובה של הישראלים, נכון, יש כאלו שקנו, אבל איך שלא תסתכל על זה, אנשים הרימו כאן חרם צרכנים רציני ורק 9,000 אנשים נרשמו בנתיים... שזה פחות מ-10% ממה שצרלטון צפו.

וגם אני כמו זה שמעליי, מקווה שהמחיר ירד או שלפחות העתירה למען אי החשכת ערוצים תאושר כך שלא יתנו לפושעים להחשיך ערוצים מחו"ל שכלולים באופן חוקי בחבילה שאנחנו משלמים עליה.

עד שיש משהו איכותי לצפות בו, שהוא לא קשור לזבל של "כוכב נולד" ו"נולד לרקוד" אז מחשיכים לנו אותו. זה לא חוקי! ואני מקווה שהצדק ינצח.

מחר איזה חברה תחליט והיא קונה את הזכויות לתוכניות מוסימות שנמצאים בערוצים שכלולים בחבילה שאנחנו משלמים בעבורה ותחליט שהיא מוכרת אותם במחיר מופקע, זה בדיוק אותו דבר! צריך לעצור את הפשע לאור היום הזה. כל חודש משלמים להוט 250 שקלים וברגע האמת היא לא ממצמצת וזורקת את הנטל של המונדיאל על לקוחותיה. >:(

תתפלא לא רק שלהחשיך את הערוצים זה לא לא חוקי אלה זה החוק... הם חייבים להחשיך את הערוצים... אין להם דרך אחרת לפעול... אסור להם לא להחשיך את הערוצים

פורסם
  • מחבר

תתפלא לא רק שלהחשיך את הערוצים זה לא לא חוקי אלה זה החוק... הם חייבים להחשיך את הערוצים... אין להם דרך אחרת לפעול... אסור להם לא להחשיך את הערוצים

מה זאת אומרת, למה הם חייבים להחשיך ? אני מבחינתי משלם כסף מידי חודש בשביל חבילת ערוצים מסויימת במשך כול השנה אז מי הם בכלל שיגנזו לי תוכניות מהערוצים שכבר שילמתי עליהם??!

כול הסיפור הזה באמת מעלה לי את הסעיף. אני באמת מקווה שהם רק יפסידו כסף מיכול סיפור המונדיאל הזה. :angryfire:

פורסם

מה זאת אומרת, למה הם חייבים להחשיך ? אני מבחינתי משלם כסף מידי חודש בשביל חבילת ערוצים מסויימת במשך כול השנה אז מי הם בכלל שיגנזו לי תוכניות מהערוצים שכבר שילמתי עליהם??!

כול הסיפור הזה באמת מעלה לי את הסעיף. אני באמת מקווה שהם רק יפסידו כסף מיכול סיפור המונדיאל הזה. :angryfire:

זה קשור לבגץ

בגץ החליט שהם חיבים אז אין להם ברירה אם הם רוצים או לא לפי החוק הם חיבים

וחוץ מיזה פתחתי על זה כבר דיון אבל קבלו

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3258887,00.html

אני מציע לכולם גם לבעלי כיס עמוק ליתמוך בחרם בישביל להיות אם העם ולימנוע דברים דומים בעתיד

זה כבר לא עינין של מחיר -גם בפאבים ובבתי הקפה לא יתנו ליראות מונדיאל בשקט

די נימאס

ואני לא שרוף על כדורגל ביכלל לא אבל יש גבול למיסחור

פורסם

למה הם חייבים להחשיך? כי אסור להם לשדר. למה אסור להם לשדר? כי הם לא קנו את הזכויות. כי צארלטון אמרה. למה צארלטון אמרה? כי היא בעלת הזכויות לשידור בארץ. למה היא בעלת הזכויות לשידור בארץ? כי היא הסכימה לשלם הרבה כסף בשביל זה.

מה זה אומר? זה אומר שבלי אישור של צארלטו שום גוף לא יכול לשדר את המונדיאל בתוך גבולות מדינת ישראל. גם אם הוט (או יס) ממש ממש ממש ממש ירצו זה לא יעזור להם.

אתה משלם עחל הערוצים ואתה מקבל את הערוצים פשוט בלי המונדיאל, לא טוב לך? המספר טלפון של הוט זה 1801-770-770 (לא יודע את של יס) תתקשר אליהם ותגיד שאתה לא רוצה את הערוצים האלה יותר.

פורסם

תעשו כמוני

החבילה הזאת שווה לתחת. לפני 4 שנים 5+ הקרין את כל משחקי המונדיאל(להוציא חצי וגמר שערוץ 1 שידר) וזאת אחת הסיבות שהרבה לקוחות ביקשו אותו.

לא ייתכן שאני ישלם על החבילה המלאה ופיתאום יחשיכו לי ערוצים כי מישהו החליט לעשות על דברים מסויימים כסף.

חרם צרכנים זה לא רק לא לקנות אלא גם להעניש את יס והוט על זה שהם בכלל משתפות פעולה עם צ'ארלטון.

אם במקום רווח מהמונדיאל הם יחטפו הפסד, אני בטוח שזאת תהיה הפעם האחרונה שינסו לעשות לנו תרגיל כזה.

לפני כמה זמן הייתה בעייה עם תכנים שרצו להעביר מערוץ 5 לערוץ 5+. אני לא זוכר מה נסגר עם זה. נראה לי שבסוף לא נתנו להם להעביר את התכנים. שווה בדיקה...

פורסם

לא קניתי. וגם לא אקנה אפילו במחיר של 50 שקל ומטה.

אי אפשר לדעת את המספר המדיוק של הרוכשים בגלל שצארלטון לא מוכנה לשחרר את המספר וממציאה לנו מספרים באתרי החדשות.

פעם אחת הגיע הזמן להתאגד ולהגיד די נימאס!

הגיע הזמן להפיל חברות כמו צארלטון. ורק לנו יש את הכח לעשות זאת. עזבו אותכם בג'ץ ממשלה (שלא עושה כלום חוץ מלחמם כיסא). אם אנחנו לא קונים. להם יש רק הפסדים. הם פושטים את הרגל ואנחנו נתחיל לקבל הכל בחזרה בחינם.

מוניאל 2002 שודר בערוץ 5+ במחיר של 10 שקל לחודש. היום זה 189 שקל עם התחייבות לשנתיים :pissed:

פורסם

לא קונה ולא יקנה...אם ממש יבוא לי לראות את הגמר או משו אני ילך לכפר הכי קרוב אליי ויראה...

רק שהערבים לא יהרגו אותי :2gunsfiring: :behead:

פורסם

תעשו כמוני

תראה להם מה זה

כן, הכי כיף לראות משחקים של ליגת האלופות בשידור חוזר בערוץ 5

עד כמה שאני זוכר, הערוצים הזרים לא כרוכים בתוספת תשלום

אם כן, זה הגיוני לבקש החזר על החודש הזה

אבל אתה חייב להבין שאסור להם לשדר אותם ברגע שאין להם זכויות

בכל מקרה זאת תהיה פעם אחרונה, גם אם הם ירוויחו

פורסם

OMRIJ לא מיזמן רידינג היתה אמורה לישתמש בדלק בפעם האחרונה

ותיראה איזה פלא היא חזרה לישתמש בדלק

riding.jpg

במדינה שלנו בעלי הממון יודעים לכופף ולישבור חוקים טוב מאוד

וחוץ מיזה תשלום אפשר לשים גם על הרבה דברים אחרים

ואם אנחנו רוצים להפסיק למסחר כל דבר צריך להמשיך בחרם כי מיסחור זה ביכלל לא דבר רע

אבל מיסחור על כל דבר זה דבר נוראה

פורסם

זה חוק של פיפ"א

לא חוק שישראל יכולה לשנות.

ברור שאפשר לבקש תשלום על הרבה דברים

ואתה יודע מה?

זה הרבה פעמים גם לגיטימי

משום מה אנשים חושבים שהם צריכים לקבל הכל בחינם

מי קבע שספורט זה משהו שצריך לקבל בחינם?

בכל העולם משלמים על ספורט (לא מדבר כרגע על המונדיאל)

אבל ישראלים שומעים שהם צריכים לשלם וישר מתעצבנים

פשוט לא מבין את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים