עבור לתוכן

סקר: האם רכשתם את חבילת המונדיאל ?

האם רכשת את חבילת המונדיאל ? 1,011 הצבעות

1. 1. האם רכשת את חבילת המונדיאל ?

• לא, וגם לא ארכוש !
    • לא, אני מחכה לרגע האחרון למקרה שהמחיר עוד יירד
    • כן , רכשתי .
    • עוד לא החלטתי אם לרכוש .
    • לא רואה כדורגל בכול מקרה .

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

על פי מקור בכיר בחברות הכבלים עד כה נרכשו בסך הכול 9,000 חבילות מונדיאל.

האם חרם הצרכנים ממשיך או נשבר? האם אתם משתתפים בחרם ?

http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77310&bz=21

תגובותיכם ...

• תגובות 63
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה שאני אשלם על משהו שיש בחינם במיוחד שעכשיו עם כל הבגרויות אין זמן לראות הכל וזה מבאס טיפה

בכל מקרה יש לי חבר שגר מולי ואבא שלו השיג בזול בקומבינה ככה שאני הולך לראות אצלו משחקים מרכזיים כמו צ'כיה-איטליה וארגנטינה-הולנד

את השאר אני אראה חינם בבית

פורסם

לא קניתי

לא קונה

ואני לא יקנה

היום מונדיאל מחר נשלם אפילו על החדשות

די נימאס הרגו את ליגת האלק להרבה אנשים

כימאת הרגו תכדורסל מספיק

פורסם

ההורים שלי לקוחות הוט ובנק לאומי, כנראה שאבא שלי ירכוש בקרוב את המונדיאל ב-99 שקל.

פורסם

בחיים לא מוכן לשלם על זה

אני בטח יראה בצבא או משהו כזה

היום מונדיאל מחר נשלם אפילו על החדשות

די נימאס הרגו את ליגת האלק להרבה אנשים

כמעט הרגו תכדורסל מספיק

תכלס!

פורסם

לא משלם, כי אני לא מהחנונים

לא משלם, ולא פוחד מהסיכונים

לא משלם, לא משלם

אני לא משלם, לא משלם.

זיבי אני אתן להם כסף. לא מגיע להם שקל אחד אפילו.

פורסם

לא קונה ובכל מקרה לא ממש מת על כדורגל

אני אראה את המשחקים שבחינם (הראשון, חצאי גמר והגמר, זה הכל, כן?) ואם יהיו משחקים ששווים צפייה אני אחפש אותם באינטרנט או אתנחל אצל חברים שקנו ;D

פורסם

לא קונה ובכל מקרה לא ממש מת על כדורגל

אני אראה את המשחקים שבחינם (הראשון, חצאי גמר והגמר, זה הכל, כן?) ואם יהיו משחקים ששווים צפייה אני אחפש אותם באינטרנט או אתנחל אצל חברים שקנו ;D

למי שלא יכול לא לציפות במונדיאל כי הוא שרוף זה הפיתרון הנכון

זה או בר

אם תיקנו בקבוצות ותיתנחלו בבית של חבר צרלטון עדין תפסיד

או אם תיראו בבר

לשלם לכל בית בודד זה לעזור לבני זונות

פורסם
  • מחבר

אני אוהב כדורגל והייתי שמח מאוד ליראות את כול המשחקים אבל אני לא הולך לשלם אפילו שקל אחד על המונדיאל הזה.

מישהו בכלל זוכר כמה עלה לנו המונדיאל האחרון? זה עלה 20 שקלים!(ערוץ 5-). עכשיו זה הפך ל 300 שקל ואם אנשים יקנו את זה ביורו הבא זה יעלה עוד יותר, כי ככה זה שישראלים הם פראירים. אם היה חרם צרכנים אמיתי ואף אחד אבל אף אחד לא היה קונה את החבילה אז מהר מאוד הם היו מורידים עוד את המחיר.

פורסם

אני אוהב כדורגל והייתי שמח מאוד ליראות את כול המשחקים אבל אני לא הולך לשלם אפילו שקל אחד על המונדיאל הזה.

מישהו בכלל זוכר כמה עלה לנו המונדיאל האחרון? זה עלה 20 שקלים!(ערוץ 5-). עכשיו זה הפך ל 300 שקל ואם אנשים יקנו את זה ביורו הבא זה יעלה עוד יותר, כי ככה זה שישראלים הם פראירים. אם היה חרם צרכנים אמיתי ואף אחד אבל אף אחד לא היה קונה את החבילה אז מהר מאוד הם היו מורידים עוד את המחיר.

אם הם יפסידו כמה מיליון שקל כי לא מספיק אנשים יקנו תמונדיאל אז זה ירחיק חברות

מיזדינות כאלה מליקנות זכויות שידור בישראל

גם אם הרווח יהיה מאוד נמוך זה ירחיק אותם כי אפשר לעשות השקעות בטוחות ב16 מיליון האלה ולהרויח יותר

פורסם

אבא שלי הצליח להזמין עם קומבינות ב50 שקל, אז אני אראה..

אתם חושבים שצ'רלטון תמשיך להשקיע בזכויות שידור של אירועים בישראל?

פורסם

אבא שלי הצליח להזמין עם קומבינות ב50 שקל, אז אני אראה..

אתם חושבים שצ'רלטון תמשיך להשקיע בזכויות שידור של אירועים בישראל?

צרלטון חברה למתרות רווח עד כמה שאני יודע

וכל עוד היא תרוויח או תחשוב שיש סיכוי טוב לרווח היא תשקיע

פורסם

אני לא אפספס את המונדיאל הזה,אמן שצ'רלטון יחנקו עם הכסף הזה ושילכו איתו לעזאזל - שיחנקו,אני מקווה שהם יהיו בהפסדים.

אני אישית מחכה לרגע האחרון,עד יום חמישי...אולי שירד המחיר או משהו או שנשיג בקומבינה..

פורסם

דווקא אני מופתע לטובה מהתגובה של הישראלים, נכון, יש כאלו שקנו, אבל איך שלא תסתכל על זה, אנשים הרימו כאן חרם צרכנים רציני ורק 9,000 אנשים נרשמו בנתיים... שזה פחות מ-10% ממה שצרלטון צפו.

וגם אני כמו זה שמעליי, מקווה שהמחיר ירד או שלפחות העתירה למען אי החשכת ערוצים תאושר כך שלא יתנו לפושעים להחשיך ערוצים מחו"ל שכלולים באופן חוקי בחבילה שאנחנו משלמים עליה.

עד שיש משהו איכותי לצפות בו, שהוא לא קשור לזבל של "כוכב נולד" ו"נולד לרקוד" אז מחשיכים לנו אותו. זה לא חוקי! ואני מקווה שהצדק ינצח.

מחר איזה חברה תחליט והיא קונה את הזכויות לתוכניות מוסימות שנמצאים בערוצים שכלולים בחבילה שאנחנו משלמים בעבורה ותחליט שהיא מוכרת אותם במחיר מופקע, זה בדיוק אותו דבר! צריך לעצור את הפשע לאור היום הזה. כל חודש משלמים להוט 250 שקלים וברגע האמת היא לא ממצמצת וזורקת את הנטל של המונדיאל על לקוחותיה. >:(

פורסם

אני מזמין כנראה ב99.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים