פורסם 2006 ביוני 419 שנים זה הכי קשור לפה אני חושב : התקנתי (יותר נכון אח שלי ) משחק (GTASA) וזה ניתקע בהמצע אז עשיתי ריסט ואני בא להסיר את זה אי אפשר ואי אפשר להתקין זה כותב לי שאני צריך למחוק את זה (יש לי תסמל בהוספה הוסרה) מה אני עושה :s05:
פורסם 2006 ביוני 419 שנים :lol: (סליחה, הייתי חייב...) מה אתה עושה? מסיר את המשחק! אתה לא יכול להסיר את המשחק? מה כתוב לך?
פורסם 2006 ביוני 419 שנים מחבר תצחק תצחק יש תמשחק בהוספה הסרה ושאני רוצה למחוק זה כותב לי שאני לא יכול כי אין תמודל שלו משהו כזה (נירה לי כי הוא לא סיים להתקין אז אין אותו בפרוגן פילס)
פורסם 2006 ביוני 419 שנים מחבר אי אפשר למחוק זה כותב שצריך למחוק הם היה אפשר איתי עושה את זה אני זוחק שיש שיטה לסדר את זה.
פורסם 2006 ביוני 419 שנים מחבר הבנתי אתה לא הבנתה שאני נכנס להתקנה ומנסה להתקין זה לא נותן לי זה כותב לי שצריך למחוק
פורסם 2006 ביוני 419 שנים אתה נכנס להתקנה, והוא אומר לך שצריך למחוק, וכשאתה נכנס למחיקה, הוא אומר לך שההתקנה לא טובה וצריך להתקין?? באמת מוזר.. כנראה שאין ברירה אלא למחוק את התיקיה עצמה, ואז לעשות ניקוי REGISTRY כדי למחוק שאריות.
פורסם 2006 ביוני 419 שנים מחבר לא זה עושה לי ככה שאני רוצה להתקיןhttp://img452.imageshack.us/img452/6038/10ju2.jpg(מחשב דפוק הכל בלגן של אחי הקטן)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.