פורסם 2006 ביוני 419 שנים שלום אנשים, ישלי בעיה בזיהוי כוננים בשלב שאחרי ה-POST , מגיע קטע שבו יש זיהוי של הכונני IDE במחשב. המחשב קופא בשלב הזה לאיזה 20 שניות בערך .. 2 הכונני IDE מחוברים ביחד על אותו IDE כונן DVD של LG צורב DVD של NEC חוץ מזה , יש עוד HD של WD 250gb SATA2 לא מצאתי ב-BIOS שום פיתרון שיכול לפתור את הבעיה מישהו יודע מה הבעיה?
פורסם 2006 ביוני 419 שנים איזה התקן מזוהה הכי לאט?תנסה להחליף ג'מפרים בין הצורב לDVD (אם הDVD היה מסטר תשנה אותו לSLAVE ואם הצורב היה SLAVE שנה אותו למסטר וההיפך)תבדוק שדיסק קשיח מוגדר כMASTER ALONE, זה הגדרה ללא שום ג'מפר בדיסק הזה
פורסם 2006 ביוני 419 שנים מחבר מממ..פרט קטן שפיספסתי , ה- HD הוא SATA2 .והכוננים מזוהים ביחד , אין ראשון ושני , שניהם מזוהים באותו הזמן.
פורסם 2006 ביוני 419 שנים תחליף ביהם את המאסטר ואת הסלייב !תנסה לחבר רק אחד מהם לבדכך תגלה מי הבעייתי !
פורסם 2006 ביוני 419 שנים ברוב הלוחות אפשר לבצע סריקה של הכוננים מתוך הBIOS ולשמור את הנתונים, ואז בPOST הוא בכלל לא יחפש אותם.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר ב-BIOS שמתי אותו ב-AUTO ניסיתי גם לשים ב-CDROM אבל אז הוא הוציא לי הודעה ATAPI incompatible. שיניתי את החיבורים בלוח כל כונן על IDE אחר , וזה עדיין לא עזר אני מיואש , זה לוקח 45 שניות (מדוד עם סטופר ) !!
פורסם 2006 ביוני 519 שנים כן, בדיוק שם. אבל לא על AUTO אלה תגדיר במדויק מה יש לך.אני לא משוכנע מה גורם לבעיה שלך אבל יש מספר פתרונות:1. תעשה estore to defaults. תמיד שווה לנסות.2. תנתק את הכוננים ותחבר אותם אחד אחד עד שתמצא בדיוק איזה מהם גורם לבעיה.עידכנת BIOS לאחרונה?
פורסם 2006 ביוני 519 שנים תנסה לנתק ולחבר מהלוח אם את כל הכוננים שיש לך או שאחד מהם לא מחובר טובמה שהכי הגיוני!!!!!
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר מה זה אומר "לא מחובר טוב" ???שניהם master ב-IDE שונים , כ"א יושב על כבל FLAT נפרד כבל חדש מקורי של ASUS.גם כשהם היו מחוברים ביחד על אותו IDE , אחד היה MASTER והשני היה SLAVE.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים חבר כל פעם אחד מהכוננים בלבד.בדוק איזה מהם גורם לזיהוי איטי.ברגע שזיהית, נסה להגדיר אותו כ Cable Select.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים הבעיה שלך לא בדיסקים אלה בכונן דיסקטים או התקן USB חיצוני כל שהוא בעל קורא כרטיסים.יכול להיות מדפסת או כל דבר דומה אחר.לפעמים כונן דיסקים שלא מחובר לחשמל גורם לתקיעה הזאת.תעדכן
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר אז זהו שלא... הבעיה שלך לא בדיסקים אלה בכונן דיסקטים או התקן USB חיצוני כל שהוא בעל קורא כרטיסים.יכול להיות מדפסת או כל דבר דומה אחר. ניתקתי את כל ה-USB שהיו מחוברים לי למחשב וגם את ה-Floppy. לא עזר הכוננים מזוהים ב-Windows ועובדים בסדר גמור ב-Windows. זה קשור איכשהו ל- ITE 8211F Controller ... עשיתי לו DISABLE ב-BIOS וזה דילג על השלב של הזיהוי כוננים , אבל ב-Windows לא ראיתי אותם צריך אולי דרייבר? (למרות שלא נראה לי הגיוני , ולפני זה הכוננים עבדו בלי שום driver ). מה אני עושה ??? :'(
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר זה לא- HD's.זה כונן DVD וצורב DVD , שכ"א מהם מחובר על IDE אחרה-HD הוא בכלל SATA2 ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.