עבור לתוכן

מכרזים/פומביות - מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

באמת חברה.. אני מתפלא פה על התמימות של אנשים.

נראה לכם שבעל עסק יציע מוצר למכירה ב99 ש"ח (החל) (והמוצר שווה 5000) ויגיד.. כל מחיר שיצא אני אמכור אותו.

נוו באמת.. יצא לי להיות ולקנות במכירות פומביות. בטוח שהאתר מקפיץ את זה בכוונה או המוכר(והיו מקרים) למכיר המינימלי שהסוחר הציע למכירה

ומשם.. ככל שזה עולה הרווח שלו עולה.. אבל אף בעל עסק לא יפסיד כסף על המוצר!!!

זה שקנו ב30 אחוז הנחה.. אולי המיבא לא הרוויח כמעט על המוצר.

אבל אל תשכחו שאין חנות (פחות הוצאות.. אפשר למכור ביותר נמוך)

בקיצור.. כיום אפשר להביא במכירות פומביות (בעיקר זבל) מוצרים במחירים נמוכים, כמו למשל המחיר הנמוך בזאפ וטיפה למטה.

וכל הקטע של כל המחירות מ99 או מ1 ש"ח זה רק גימיק פירסומי.. וכמו שאתפ רואים משך הרבה אנשים

• תגובות 30
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באתרי מכירות באינטרנט לא הצלחתי להשיג משהו במחיר זול יותר משמעותית, חוץ מזה שאני תמיד קורא בעיתון ובאינטרנט על מקרים שאנשים זכו במכירה פומבית במחיר זול בהרבה ובסוף ביטלו את המכירה, וכמובן יש סעיף קטן בתקנון שמאפשר להם את זה.

מה שכן, פעם הצעתי על מסך של סמסונג במכרז של המדינה וקבלתי מחיר טוב, אבל עד שהודיעו לי על כך כבר קניתי מסך אחר בחנות.. :kopfpatsch:

פורסם

1) תבדקו בתקנון של אתרי המכירות הפומביים. יש דבר כזה שנקרא מחיר סף שקובע שאם ההצעה הגבוהה ביותר שהוצעה קטנה ממנו, המכירה מבוטלת. אין סיכוי שימכרו לכם מוצר ב- 99 ש"ח(רק מזלג אולי).

2) עדיף לקנות בחנויות "אמיתיות" ולא וירטואליות. רוב הפעמים אתם יכולים להתמקח עם המוכר ולהוריד את המחיר עוד יותר ממה שאתם יכולים לקנות באינטרנט. ההתמקחויות האלה עוזרות בעיקר בתחום הרהיטים והאלקטרוניקה(קניתי טלויזיה חדשה מספק רשמי ועם אחריות מלאה במחיר שאתם רק יכולים לחלום עליו).

פורסם

ני זןכר שהפלישטישן 2 הגיע לאר. ועלה בסביבות ה-1500-1800 ואני קניתי אותו במכירה פומבית ב-10 בבוקר ב-800 שח...

:xyxthumbs:

פורסם

באמת חברה.. אני מתפלא פה על התמימות של אנשים.

נראה לכם שבעל עסק יציע מוצר למכירה ב99 ש"ח (החל) (והמוצר שווה 5000) ויגיד.. כל מחיר שיצא אני אמכור אותו.

נוו באמת.. יצא לי להיות ולקנות במכירות פומביות. בטוח שהאתר מקפיץ את זה בכוונה או המוכר(והיו מקרים) למכיר המינימלי שהסוחר הציע למכירה

ומשם.. ככל שזה עולה הרווח שלו עולה.. אבל אף בעל עסק לא יפסיד כסף על המוצר!!!

זה שקנו ב30 אחוז הנחה.. אולי המיבא לא הרוויח כמעט על המוצר.

אבל אל תשכחו שאין חנות (פחות הוצאות.. אפשר למכור ביותר נמוך)

בקיצור.. כיום אפשר להביא במכירות פומביות (בעיקר זבל) מוצרים במחירים נמוכים, כמו למשל המחיר הנמוך בזאפ וטיפה למטה.

וכל הקטע של כל המחירות מ99 או מ1 ש"ח זה רק גימיק פירסומי.. וכמו שאתפ רואים משך הרבה אנשים

1) תבדקו בתקנון של אתרי המכירות הפומביים. יש דבר כזה שנקרא מחיר סף שקובע שאם ההצעה הגבוהה ביותר שהוצעה קטנה ממנו, המכירה מבוטלת. אין סיכוי שימכרו לכם מוצר ב- 99 ש"ח(רק מזלג אולי).

2) עדיף לקנות בחנויות "אמיתיות" ולא וירטואליות. רוב הפעמים אתם יכולים להתמקח עם המוכר ולהוריד את המחיר עוד יותר ממה שאתם יכולים לקנות באינטרנט. ההתמקחויות האלה עוזרות בעיקר בתחום הרהיטים והאלקטרוניקה(קניתי טלויזיה חדשה מספק רשמי ועם אחריות מלאה במחיר שאתם רק יכולים לחלום עליו).

מישהו משניכם מוכן לצותת הודעה של מישהו כאן שחשב שבאמת אפשר לזכות ב99 שקל במשהו??? תפסיקו לנסות להוציא את עצמכם חכמים כי בדרך כלל כשמנסים לעשות דברים כאלה זה לא הולך... אף אחד לא חושב שאפשר להוציא משהו ב99 שקל אבל אפשר להוציא משהו במחיר קצת יותר זול ממחיר השוק...אתה לא תקבל הנחה של אלפי שקלים אבל אתה בהחלט יכול לקבל הנחה נחמדה...

פורסם

אם תתמקח בחנות תוכל לקנות במחיק נמוך יותר ממחיר ה"מציאה" שמצאת.

פורסם

Milford

אתה סגור על מה שאמרת ?? זה עם השורת קוד .?? - לדעתי זו עברה על החוק...

אני חושב שיש מי ש"דואג" שהמחיר לו ימכר מתחת לערך מסויים אבל זה האינטרס של בעל החנות לא של בעליהם של האתר

אם האתר דאג לשים איזה תוכנה שתדאג למחיר מינימום זו רמאות וגזל ואפשר לזמבר להם תצורה על זה

לדעתי אתה טועה אני לא יודע מאיפה אתה מביא את המקורות שלך ( זו דעתי בלבד ואין לה שום ביסוס על משהו שאני יודע בוודאות)

אם יש לך הוכחות תרשום אותם פה אני סקרן....

פורסם

זה לא ממש משנה שהם מקפיצים את המחיר עד מה שנקרא אצלם "מחיר המינימום" מכיוון שבכל מקרה אתה לא תקבל את המוצר בפחות (וזה מעוגן בתקנון שלהם, ולפי דעתי לא צריך להיות חוקי. אם לא מוכרים במחיר מסויים, לא לנפנף בו לעיניי הקונים).

לכן אני לא חושב שיש בעיה עם החוקיות של ההקפצות האלה. להיפך, זאת דרך למנוע תסכול מאנשים שיזכו במכירה בפחות ממחיר המינימום.

פורסם

זה אפילו לא משנה אם יש שורת קוד כזאת או לא

בגלל המחיר השמור שיש באתרים כאלה (תקרא את התגובה שלי בעמוד הראשון אם אתה לא יודע מה זה אומר)

אז זה לא משנה אם הם מקפיצים את המחיר או לא, כי גם ככה

מחירות שמסתיימות עם מחיר נמוך מוארכות/מבוטלות...

ולא, זה לא עבירה על החוק לעשות את זה

זה מלוכלך ודוחה, אבל זה לא עבירה על החוק

פורסם

שמעו - בוא ניקח את אולסייל לדוגמא בסדר

ברגע שאני במכרז שם יש מולי אנשים עם שמות ( לא ממש שמות אבל נניח ש. באר שבע או ע. רמת גן וכאלה)

אז מה אתם רוצים לומר לי ש ע רמת גן זו שורת קוד??

אני יכול להאמין ש ע מרמת גן זו מישהו בעל אינטרסים למכור את המוצר במחיר הכי גבוה שהוא יכול , זה כן (אבל בעלי האתר לא יכולים לשלוט על זה)

אני לא מאמין כי זה פשע- ואין למפעילי האתר שום סיבה להסתבך עם זה -דבר כזה שמתפרסם יכול לפגוע אנושות באתר כזה.

פורסם

ברור שע. רמת גן יכול להיות שורת קוד.

ואני חושב שלהרבה אתרים יש את המנגגנון הזה. אבל אני אישית באולסייל כבר קניתי מוצרים בזול יותר (ובפתיחת האתר גם כמה שאלו 600 ב200 וגם לפני שלוש שנים מקרר שהמחיר שוק שלו היה +-13,000 ב8000, היום אבל אני לא חושב שאפשר לשחזר מחירים כאלו).

פורסם

אני יכול להאמין ש ע מרמת גן זו מישהו בעל אינטרסים למכור את המוצר במחיר הכי גבוה שהוא יכול , זה כן (אבל בעלי האתר לא יכולים לשלוט על זה)

תבין.. גם בעל האתר ובמיוחד הספק.. לשניהם אסור להשתתף במכירה..

האתר צריך להחתים את הספק על זה שהוא לא מתערב ולא בכל צורה שהיא במכירה.

אחרת עם הספק מתערב (ואתה מסכים עם זה) אז זאת לא מכירה. זאת רמאות.. כי הספק תמיד יציע עד למחיר מינימום שלו.

ומי שהגיב לי ואמר שאני מנסה לצאת חכם .. אז לא.. כי אני כבר חכם..

אני יודע שלא ימכרו ב99 ש"ח..

ואני יודע שאפשר להוציא במחיר זול.. אבל יש גבול.. אתה לא יכול להוציא מקרר שעולה 8000 ש"ח בחנות ב2000 ש"ח..

אתה יכול להוציא אותו ב7000 ומעלה (משהו כזה)

ואם תתוכח בחנות גם תוריד אותו למחיר שדומה או קרוב לזה.

אתרי פומביות הם חנות וירטואלית.. נקודה.. שהמחירים שם בדרך כלל קבועים.

גם לי יש כמה דברים מאתרים כאלה.. בהנחות נחמדות.. לא יותר מזה

פורסם

אני מכיר חנות בטבריה שמוכרת מוצרים לאולסייל והגיע הזמן למחירה הפומבית המוכר בחנות נכנס לאתר ומתחיל גם להציע!!!

פשוט עבירה על החוק! :pissed:

פורסם

אני מכיר חנות בטבריה שמוכרת מוצרים לאולסייל והגיע הזמן למחירה הפומבית המוכר בחנות נכנס לאתר ומתחיל גם להציע!!!

פשוט עבירה על החוק! :pissed:

זאת עברה ב 100%

ולדעתי אפשר תמיד למצוא במכרזים דברים יותר בזול מחנות כי העלויות יודות כי חוסכים ב

עובדים (אנשי מכירות הנהלת חשבונות ועוד ועוד...)

אכסנה וכל מה שמשתמע מכך (זה לבד יכול להיות הרבה אחוזים במחיר)

בקיצור מה שצריך זה רק לתת אחריות ללקוח (וזה דרך חברת האם) וזהו!

פורסם

שגי10,אני לא מבין על מה אתה כועס.

פשוט אל תקנה באתר הזה יותר.

ברור לך שגם אם לא עוברים על החוק אז יש "מחיר שמור".

מר גדול, את זה אפשר למצוא גם בחנות אינטרנט רגילה (שכמעט תמיד הן זולות יותר ב5-10% בגלל בדיוק מה שאתה ציינת) ולא רק במכרזים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים