פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר יש לך כלוב התהפכות ?;Dאמממ לא...טוב בכל מקרה, היום ניסיתי כמה דברים עם האיבו ועם 2 אנשים הוא מחליק יותר מאשר עם 5 אנשים ... אני כבר לא יודע מה לחשוב פה בנושא ....ולא שיניתי לחץ בצמיגים כי ת'אמת שאתה מעלה נוסעים לאוטו אתה לא נוסע לתחנת דלק למלא אוויר נכון ?
פורסם 2006 ביוני 819 שנים [ltr]the difference is just 0.05g, it's not something you can feel. you need and accelerometer for that.besides, you don't just change the weight, you also changed the weight distribution.[/ltr]
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מי שירצה, יצטרך קצת יותר ממזל בשביל לנצח את אחת מהמפלצות שלך..אללה אני רוצה. המכונית הכי חזקה שיש לי זה EVO 9 ומשופר ל700 כוחות סוס ובלי ניטרוס כי המכונית דיי חדשה איזה 3 חודשים עוד מאט אז אי עדיין לא רוצה לשפר אותה עד המקסימום אז בקיצר איפה אתה גר אם את קרוב עליי אז יאללה בסבבה אני רוצה לראות אותך במראה האמצעית שלי ;Dאבל חכו עוד מאט אני ישים מנוע מפלצתי ואיזה 6 בקבוקי ניטרוסים במכונית ויוציא את המיץ מהמכונית הזאתי ;D ;D ;D :bigglasses: :elkgrin:
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר מפחיד אותי שאנשים כאלה (^^) עוד יכולים לעלות על כביש מתישהו בחיים שלהםחח נראה לי שהוא לחק משהו חזק לפני שהוא כתב את זה וזה באמת מדאיג , אבל אני זוכר שלפני שהיה לי רשיון רציתי "להוריד" כל אוטו שהיה בדרך אבל לומדים שזה לא ככה... אז קונים אוטו שמספיק חזק לעקוף אותו ולא לרמוס אותו
פורסם 2006 ביוני 819 שנים PROSK8 14:תביא תמונה, טוב?.... די עם כל הזיבולי שכל האלה.... אני אחזור בי ברגע שאני אראה תמונה... לכל אחד בעל מכונית כזאת יש לפחות תמונה אחת שלה...
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר PROSK8 14:תביא תמונה, טוב?.... די עם כל הזיבולי שכל האלה.... אני אחזור בי ברגע שאני אראה תמונה... לכל אחד בעל מכונית כזאת יש לפחות תמונה אחת שלה...נו מה אתה רציני ??הילד בן 14 אתה באמת בספק עם יש לו איבו עם 700 סוסים ?
פורסם 2006 ביוני 819 שנים ניראה לך?!... בגלל זה אמרתי שיביא תמונה... אבל אתה צודק... צריך כבר להתעלם מכל השטויות שלו.... אני בספק אם יש לו קורקינט...
פורסם 2006 ביוני 819 שנים NOS הספויילר שהיה על האיבו (שחלקו העליון עשוי מסיבי פחם) מכרתם אותו או שפשוט עשיתם החלפה.??
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר NOS הספויילר שהיה על האיבו (שחלקו העליון עשוי מסיבי פחם) מכרתם אותו או שפשוט עשיתם החלפה.??עשינו החלפה וקיבלנו כסף
פורסם 2006 ביוני 819 שנים תשמע 40 קמ"ש מוגבל זה לא רע בשביל רכב ששוקל אם אני זוכר נכון משהו כמו 13 טון
פורסם 2006 ביוני 819 שנים לפי מה שאני הבנתי הוא מסוגל גם להגיע ל-70 קמ"שאבל בגלל שהם לא הכי סומכים על החיילים / דואגים בגלל התהפכויות וכאלה הם הגבילו אותו ל-40 קמ"ש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.