עבור לתוכן

my VOL 2 מחווה ל carter ולשגיא --- והפעם: EVO 9 !

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש לך כלוב התהפכות ?;D

אמממ לא...

טוב בכל מקרה, היום ניסיתי כמה דברים עם האיבו ועם 2 אנשים הוא מחליק יותר מאשר עם 5 אנשים ... אני כבר לא יודע מה לחשוב פה בנושא ....

ולא שיניתי לחץ בצמיגים כי ת'אמת שאתה מעלה נוסעים לאוטו אתה לא נוסע לתחנת דלק למלא אוויר נכון ?

• תגובות 201
  • צפיות 13.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

[ltr]the difference is just 0.05g, it's not something you can feel. you need and accelerometer for that.

besides, you don't just change the weight, you also changed the weight distribution.[/ltr]

פורסם

מי שירצה, יצטרך קצת יותר ממזל בשביל לנצח את אחת מהמפלצות שלך..

אללה אני רוצה. המכונית הכי חזקה שיש לי זה EVO 9 ומשופר ל700 כוחות סוס ובלי ניטרוס כי המכונית דיי חדשה איזה 3 חודשים עוד מאט

אז אי עדיין לא רוצה לשפר אותה עד המקסימום

אז בקיצר איפה אתה גר אם את קרוב עליי אז יאללה בסבבה אני רוצה לראות אותך במראה האמצעית שלי ;D

אבל חכו עוד מאט אני ישים מנוע מפלצתי ואיזה 6 בקבוקי ניטרוסים במכונית

ויוציא את המיץ מהמכונית הזאתי ;D ;D ;D :bigglasses: :elkgrin:

פורסם

מפחיד אותי שאנשים כאלה (^^) עוד יכולים לעלות על כביש מתישהו בחיים שלהם

פורסם
  • מחבר

מפחיד אותי שאנשים כאלה (^^) עוד יכולים לעלות על כביש מתישהו בחיים שלהם

חח נראה לי שהוא לחק משהו חזק לפני שהוא כתב את זה

וזה באמת מדאיג , אבל אני זוכר שלפני שהיה לי רשיון רציתי "להוריד" כל אוטו שהיה בדרך אבל לומדים שזה לא ככה... אז קונים אוטו שמספיק חזק לעקוף אותו ולא לרמוס אותו

פורסם

PROSK8 14:

תביא תמונה, טוב?.... די עם כל הזיבולי שכל האלה.... אני אחזור בי ברגע שאני אראה תמונה... לכל אחד בעל מכונית כזאת יש לפחות תמונה אחת שלה...

פורסם
  • מחבר

PROSK8 14:

תביא תמונה, טוב?.... די עם כל הזיבולי שכל האלה.... אני אחזור בי ברגע שאני אראה תמונה... לכל אחד בעל מכונית כזאת יש לפחות תמונה אחת שלה...

נו מה אתה רציני ??

הילד בן 14

אתה באמת בספק עם יש לו איבו עם 700 סוסים ?

פורסם

ניראה לך?!... בגלל זה אמרתי שיביא תמונה... אבל אתה צודק... צריך כבר להתעלם מכל השטויות שלו....

אני בספק אם יש לו קורקינט...

פורסם

NOS הספויילר שהיה על האיבו (שחלקו העליון עשוי מסיבי פחם) מכרתם אותו או שפשוט עשיתם החלפה.??

פורסם
  • מחבר

NOS הספויילר שהיה על האיבו (שחלקו העליון עשוי מסיבי פחם) מכרתם אותו או שפשוט עשיתם החלפה.??

עשינו החלפה וקיבלנו כסף

פורסם

דיי עם המשחקים שלכם, אני נוסע על 1500 סוסים

מרכבה סימן 4 :smile1:

פורסם

כן רק חבל שהוא שוקל כמו בנייני עזריאלי וצב יותר מהיר ממנו...

פורסם

תשמע 40 קמ"ש מוגבל זה לא רע בשביל רכב ששוקל אם אני זוכר נכון משהו כמו 13 טון

פורסם

[ltr]I think it can do 60+.[/ltr]

פורסם

לפי מה שאני הבנתי הוא מסוגל גם להגיע ל-70 קמ"ש

אבל בגלל שהם לא הכי סומכים על החיילים / דואגים בגלל התהפכויות וכאלה הם הגבילו אותו ל-40 קמ"ש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים