פורסם 2006 ביוני 319 שנים צריך גם פורום למושעים של המושעים אם משעים אותך מהפורום של המושעים שיהיה לך גם פורום ומי שמקבל באן ורוצה להמשיך לרשום בפורום פשוט פותח חשבון חדש
פורסם 2006 ביוני 319 שנים אין לי בעיה עם הודעות הבעה כמו " :lol:" או " 8) ??? ::)" ב-off topic. יש לי בעיה עם עם ת'רדים של שאלות שיכלו להענות בגוגל, עם ריבים מטופשים בנושאי פוליטיקה, the water ות'רדים של הזמנות. עריכה: הצבעתי בעד אגב אגב עוד משהו שמפריע, זה אנשים עם חתימות כאלו: [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 319 שנים כולם יודעים שרוב השאלות בנושאי התמיכה/הבעיות השונות נפתרות בחיפוש קצר בגוגל.יש הבדל (או לפחות צריך להבדיל) בין אנשים שלא יודעים מה הם בדיוק עושים ומעדיפים לשאול "מומחים" לבין כאלה שיכולים לחפש לבד את התשובה אבל הם עצלנים.ונראה לי לגיטימי לאכוף את חוקי החתימות בדיוק כמו את חוקי הWAREZ.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר ונראה לי לגיטימי לאכוף את חוקי החתימות בדיוק כמו את חוקי הWAREZ.מה הכוונה?
פורסם 2006 ביוני 319 שנים ונראה לי לגיטימי לאכוף את חוקי החתימות בדיוק כמו את חוקי הWAREZ.אומר אדם שלא בדיוק שומר את החוק ."9. חתימות ותמונות: אין לכתוב חתימה טקסטואלית גדולה מאורך של 5 שורות בפונט ברירת המחדל."
פורסם 2006 ביוני 319 שנים overload, תראה את ההודעה של 00000 בראש העמוד הזה ותבין. (אגב, נראה לי שהוא עושה ממך צחוק שם :-X) הנקודה היא שחתימות ענקיות או אנימציות מהבהבות מפריעות לגולשים באתר ולכן נוצרו חוקי החתימות. וכמו שאוכפים דיונים על נושאים אסורים, כך גם צריך לגרום לאנשים להבין שחתימות ע נ ק י ו ת הן לא לגיטימיות. -nVIDIA-, בדיוק אחרי שפרסמתי את ההודעה ההיא שיניתי את החתימה שלי מתמונה לציטוט הזה. ידעתי שמישהו יספיק להעיר על זה לפני שתהיה לי אפשרות לראות את התוצאה ולהתאים אותה. עריכה: הנה, עכשיו זה בסדר. (אגב, הפונט בציטוטים גדול יותר, לא אני שיניתי אותו לכזה)
פורסם 2006 ביוני 319 שנים overload, תראה את ההודעה של 00000 בראש העמוד הזה ותבין. (אגב, נראה לי שהוא עושה ממך צחוק שם :-X) הנקודה היא שחתימות ענקיות או אנימציות מהבהבות מפריעות לגולשים באתר ולכן נוצרו חוקי החתימות. וכמו שאוכפים דיונים על נושאים אסורים, כך גם צריך לגרום לאנשים להבין שחתימות ע נ ק י ו ת הן לא לגיטימיות. -nVIDIA-, בדיוק אחרי שפרסמתי את ההודעה ההיא שיניתי את החתימה שלי מתמונה לציטוט הזה. ידעתי שמישהו יספיק להעיר על זה לפני שתהיה לי אפשרות לראות את התוצאה ולהתאים אותה. עריכה: הנה, עכשיו זה בסדר. (אגב, הפונט בציטוטים גדול יותר, לא אני שיניתי אותו לכזה) זה בסדר אגב, אחלה אתר.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים עוד דיון שאין טעם לקיום שלו.בזמן אחר, ובמקום אחר - הדיון היה נשאר.מצטער, אך זה לא הזמן ולא המקום לדיונים כאלו(משום שברור מה כבר יכול לצאת מהם)ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.