פורסם 2006 ביוני 319 שנים אם זה יקרה אנשים יתחילו לתת לאנשים ציון גבוה בתמורה למעשה דומה כלפיהם...לא נרוויח מזה כלום.למרות שהכפתור "התלונן" יכול להיות מעניין.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים להמציא משהו שהוא כמו תת מנהל ולתת את התפקיד הזה לחברי פורום וותיקים שנמצאים בפורום X זמן כל יום
פורסם 2006 ביוני 319 שנים OK, אז שיטת הדירוג זה רעיון רע.אני עדיין חושב שאפשר ליצור קבוצת "תת-מודרייטורים" שיהיו להם מספר זכויות מודרציה מוגבלות.משהו כמו "משמר אזרחי" של הפורום...
פורסם 2006 ביוני 319 שנים השיטה של הדירוגים יכולה לגרום ריבים וחברויות מאחורי הקלעים כלומר: אני חבר שלך אז אני מדרג אותך גבוהה
פורסם 2006 ביוני 319 שנים אם שיטת הכוכבים תיכנס לפה I AM OUT OF HEREגם אני. ובכלל כל שיטת דירוגים.אני אעשה הכל כדי שלא יהיה פה כמו גיימר.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים לאיזה שיטת כוכבים אתם מתכוונים?הרי גם פה יש כוכבים המבדילים משתמשים על פי כמות ההודעות.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים כן, אבל הכוכבים האלה לא חשובים לשום דברהציעו לפני מספר הודעות שיטה של דירוג משתמשים ומי שמקבל דירוג ממש ממש גרועמקבל באן או משהו כזההבעיה זה שאכן יכול להיווצר מצב של סחר בכוכבים וכד'השאלה זה האם משהו באמת ישתנה...ומשום מה, אני בספקאישית, אני חושב שבאמת כדאי להוסיף כפתור של דיווח למנהל, על מנת שיהיה קל ומהירלהפנות צומת לב של מנהלים להודעות לא במקום (ספאם, בעלות תוכן לא חוקי/גזעני וכד')או משתמשים שמתנהגים שלא כראוי (מקפיצים נושאים, מקללים וכו')
פורסם 2006 ביוני 319 שנים כמה משתמשים סה"כ יש פה? שליש מזה זה אנשים שנרשמו בשביל לשאול שאלה ולא חזרו.תעשו כך שמי שלא נכנס לאתר חודש או יותר אז הוא צרייך להרשם מחדש.וחבל שאין דירוגים האמת אבל אני גם רואה למה. כל הקטע הזה של "חבר שלי" והדירוגים לא יהיו הוגנים ותהיה פה זנות של REPING.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים וואלה נגד וכמה שטויות נכתבו כאן אי אפשר לסנן גם אם תחסופ מישהו הוא יחסםונושא הכוכבים באמת מעניין אותכם מי שיריב על הכוכבים האלה ילד פורום מסכן שאין לו מה לעשות בחיים ויש כל היום בפורום בשביל לעזור למישהו שידרג אותו 5 כוכבים ואם ידרג אותו 3 כוכבים יתחיל לבכות כמה שטויות אחרי שקראתי את 9 העמ' האלה אני אומר חיים רק פעם אחת ועל זה אני מבזבז את הזמן שלי
פורסם 2006 ביוני 319 שנים צריך שמנהלים מסויימים יזיזו את התחת ויתחילו למחוק שטויות והודעות של עילגים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.