עבור לתוכן

מבחן קבלה לפורום

בעקבות ממוצע הIQ היורד בקצב מדאיג - מי בעד מבחני קבל לפורום? 998 הצבעות

1. 1. בעקבות ממוצע הIQ היורד בקצב מדאיג - מי בעד מבחני קבל לפורום?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני לא הייתי מציעה מבחן קבלה לכל הפורמים. אבל מה שכן שאנשים יקבלו מיוטים לצמיתות בפורמים מסוימים כמו כללי ואקטואליה ותרבות.

ואם אלה אנשים ספאמרים ולא מתורבתים הם יפיצו זאת בכל אופן גם בפורומים אחרים, ואחרי זה באן לצמיתות?

• תגובות 130
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:s07:

זה מה שאני חושב על כמה אנשים בת'רד הזה, סינון של לאווארים דווקא צריך.

פורסם
  • מחבר

The R0ck

א. חבל שאתה בוחר לא לעשות כלום ולעמוד מהצד.

ב. זאת לא הבעיה, יש מתמשים נורמאלי (הרוב) ויש משתמשים שיום אחרי ההרשמה שלהם מקבלים 3 אזהרות כי הם לא שמים זיין, כי הם טיפשים.

ג.נכון

כמעט 100 הצבעות, זה המון לסקר באתר הזה, כנראה שהבעיה אמיתית.

ולמי שלא הבין (ואו..הרבה) הת'רד ציני לגמרי (:

אבל כן, צריך לדעתי לעשות משהו בעניין, מתרת התרד היתה להעלות את הנושא למודעות הציבור (והמנהלים).

פורסם

ל- The R0ck,

לגבי א', אבל באמת היה כאן יותר טוב פעם. אז למה להשלים עם זה שהמצב חרא?

ב': ברור שהמערכת תעבוד (לא שהיא תתקיים, אבל בתאוריה) על כך שאנשים ידרגו אחרים,

ולפי זה יקבע מי ייכנס ומי לא. השאלה הבעייתית היא מי יהיה בעל הכוח לדרג...

וג': האמת, אני אפילו לא יודע מי מעל 21 בפורום כאן

כאילו, חלק מועט מהאנשים אני יודע את הגיל שלהם, וגם זה לא במדויק אלא בערך (בעיקר לפי הדיבורים על צבא וכאלה).

חוץ מזה, בגלל נושא הפורום, הוא מכוון לצעירים בעיקר לכן אין סיבה לחסום אוטומטית כל מי שמתחת

לגיל מסויים, והרי באמת לא חסרים אידיוטים מעל גיל 21... (שמשום מה, מתעקשים להיות בכנסת)

מלבד זאת שאין לך שום דרך לברר מי מעל 21 בוודאות ומי לא

הבעיה באמת אמיתית overload, השאלה זה איך לפתור אותה

אולי באנים ומיוטים צריכים להיות מחולקים ביד הרבה יותר נדיבה...

פורסם

אם אתם באמת רוצים לקצץ בזבל, 2 אפשרויות נראות לי הגיוניות:

1. לסגור את ה OFF TOPIC, ובזאת להשאיר ת'רדים על טהרת המחשוב

2. מתן גישה ל OFF TOPIC תינתן ע"י צוות ההנהלה לאנשים שמתבטאים ומתנחסים בצורה טובה בפורומים אחרים, ושהפגינו רצון לעזור לאחרים ולא לדחוף להם זבל לת'רד.

פורסם
  • מחבר

אהבתי את אופצייה 2 אבל עם 20 אלף חברים זה קצת קשה לבצע את המיון ידנית.

הבעיה באמת אמיתית overload, השאלה זה איך לפתור אותה

אולי באנים ומיוטים צריכים להיות מחולקים ביד הרבה יותר נדיבה...

אולי.

אני לא חושב שאנחנו נחליט, אני רק מקווה שהמנהלים יקחו בחשבון.

פורסם

The R0ck

א. חבל שאתה בוחר לא לעשות כלום ולעמוד מהצד.

ב. זאת לא הבעיה, יש מתמשים נורמאלי (הרוב) ויש משתמשים שיום אחרי ההרשמה שלהם מקבלים 3 אזהרות כי הם לא שמים זיין, כי הם טיפשים.

א. אני לא מתיימר להיות יותר טוב מאף אחד, למשל היה משתמש שתמיד ראיתי אותו כותב שטויות

מוחלטות בפורום אקטואליה, באמת אדם תלוש.

ואז פתאום ראיתי שהוא בפורום משחקים/תצוגה-גראפיקה ממש תורם ומדבר דברים לעניין, כמו למשל

ייעוץ על מסכים וכ. מסך.

אז אני לא רוצה לשפוט אף אחד לפי דיעות פרטיות שלו כשבעצם מבחינת מחשבים הוא ממש מבין

ויכול לתרום לא מעט.

ב. בשביל אנשים כאילו יש כאן מנהלים שייטפלו בהם. ברור שלא פעם אני נתקל פה במשתמשים שהייתי

מעדיף לראות אותם בכותונת משוגעים באברבאנל ולא מאחורי עכבר ומקדלת (למשל הבחור שאמר שפדופילים והומואים זה אותו דבר :) )

אבל שוב, זה הדיעות שלו ויבושם לו לחשוב ככה. יכול להיות שאותו בחור מבין מעולה במעבדים נניח ויכול לתרום בפורום מהבחינה הזאת.

פורסם

יש לי רעיון טוב (נראה לי) -

שלב ראשון - דירוג למשתמשים - מישהו נתן לך עצה טובה? תן לו 5 כוכבים. מישהו נכנס לך באמצע הת'ראד והתחיל לספר איך הוא מפוצץ חצ'קונים על המקלדת? תן לו כוכב אחד.

ככה לאורך זמן תתהווה שכבה של משתמשים שנחשבים מקצועיים ואמינים על ידי משתמשי ומנהלי הפורום, אפשר שלדירוג שנעשה ע"י חברי צוות יהיה משקל גדול יותר, וכמובן את המילה האחרונה לגבי דירוג של מישהו.

זה יתן אינדיקציה טובה לאנשים חדשים ששואלים שאלות, עד כמה אפשר לסמוך על מי שעונה להם לשאלות (ולא, מספר ההודעות שמישהו כתב עד היום זה לא אינדיקציה טובה) וגם יתן תמריץ לאנשים לא לכתוב שטויות, לעצבן אחרים ולהוריד לעצמם את הדירוג.

שלב שני - לתת זכויות מודרציה מזעריות לאותה שכבה של חברי פורום שיש להם את הדירוג הגבוה ביותר.

זכויות מודרציה מזעריות יכול להיות הזכות למחוק הודעות מת'ראדים והזכות לנעול ת'ראדים.

ואם זה נשמע יותר מידי, לפחות לתת את הזכות להמליץ על נעילה/מחיקה, או לנעול זמנית משתמש מפורום מסויים (זה נשמע דווקא רעיון לא רע - כתבת שטויות? עצבנת מישהו חזק ממך? בום! אתה לא יכול לכתוב בפורום 24 שעות)

פורסם

השלב הראשון יצור מצב של סחר בכוכבים בין המשתמשים

תן לי ואני אתן לך

זה לא יהיה שווה הרבה

פורסם

השלב הראשון יצור פה את גיימר 2.

השלב השני יהרוס את הפורומים אם תיתן למשתמשים (לא מנהלים) את הפריוולגיות לנעול דיונים וכדומה.

פורסם

בהרבה פורומים יש סחר כוכבים זה יוצר תחרות ולא ממגר (אני חושב שרשמתי נכון)את הבעיה

פורסם

קיצר תפסיקו להתלהב ולחשוב שאתם יותר טובים מאחרים, כי אתם לא...במיוחד אם אתם חושבים שאתם כן.

זה, למשל, משפט שאני מסכים איתו באופן כללי, בלי שום קשר לת'רד... :xyxthumbs:

יש לי רעיון טוב (נראה לי) -

אני הצעתי משהו דומה, ולפי מה שהבנתי כבר הציעו את זה כאן בעבר הרבה פעמים. כנראה שזה מאוד מסובך מבחינה טכנית ויוצר עוד סוגי בעיות (שאני אישית לא מכיר).

פורסם

אז תן רק לחברי צוות או למשתמשים וותיקים לדרג .

וכמו שאמרתי , אם הזכות למחוק/לנעול נשמעת יותר מידי, אפשר לתת זכויות אחרות פחות חזקות.

פורסם

כמו למשל.....

פורסם

- האפשרות להמליץ על נעילה או מחיקה (כמובן שכל אחד יכול להמליץ אבל להמלצה שלהם יש יהיה יותר משקל)

- הזכות לנהל רק את הת'ראדים שהם פתחו

- הזכות לתת דירוג לאחרים

או כל דבר אחר שהוא קרוב למודרציה אבל אין בו באמת כח.

דרך אגב, דבר שחסר לי כאן בפורום זה כפתור "התלונן" בכל הודעה שיקפיץ למודרייטור של אותו הפורום הפניה לפוסט בעייתי, יכול להיות שזה יקטין את זמן התגובה של מודריטורים לבעיות בפורומים, ויגרום לאנשים לחשוב פעמיים לפני שהם כותבים שטויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים