פורסם 2006 ביוני 319 שנים למדת כבר לדבל ילדון? חח רמת IQ 1 מסכן. ואתה מזכיר לי את המשפט המפורסם: "לא כל כלב ישראלי אבל כל ישראלי כלב" : אתה לא רואה בעצמך ישראלי? O_o
פורסם 2006 ביוני 319 שנים משתמשים נרשמים לכאן בשביל לקבל עזרה בהרכבת מפרט, יעוץ בנוגע לרכיב מחשב מסויים, עזרה בתקלה וכו' ובשביל זה צריך לקבל הזמנה?משתמשים גם ככה שומעים על האתר הזה דרך חבר(מפה לאוזן), אז מה הבעייה שאותו חבר ייתן הזמנה.ככה על כל אחד ואחד מהחברים הקיימים תהיה החובה לשמור על טוהר הגזע.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים משתמשים גם ככה שומעים על האתר הזה דרך חבר(מפה לאוזן), אז מה הבעייה שאותו חבר ייתן הזמנה. ככה על כל אחד ואחד מהחברים הקיימים תהיה החובה לשמור על טוהר הגזע. היום אתה נחשב "ימין קצוני" מחר "ממשיך האידיאולוגיה הנאצית" כל הכבוד למנהל הראשי של האתר שמגדל כאלו אנשים
פורסם 2006 ביוני 319 שנים "טוהר הגזע."טוב שלא הגזמתםסבבה, שיהיה טוהר הפורום.אולי להגביל רישום לאתר מעל גיל מסויים - כמו 21 ?
פורסם 2006 ביוני 319 שנים זה קצת אדיוטי בהתחשב בעובדה שלרוב המומחים פה עוד אין 21 אה כן...ומה הבעייה לרשום שאתה בן 30? שכל.... :
פורסם 2006 ביוני 319 שנים אנטולי כפרה עליו בן 17.. והוא גם מנהל פורום וגם כתב ביקורות :-X בקשר לרעיון, תיאורתית הוא טוב, אבל בפועל יש הרבה אנשים שבאים לכאן לקבל ייעוץ ולא תיהיה להם הזמנה או לא יצליחו לעבור מבחן. בקשר לשגיאות כתיב מסכן stone cold לא יעבור את המבחן . אני אומר יצתרכו הזמנה בשביל להגיב בכל הפורומים שבקטגוריה "כללי", ברגע שהמנהל יראה שאתה רציני בפורומים האחרים אתה תקבל הרשאה להגיב גם בפורום של "כללי", במידה ולא נתנו לך ואתה עדין רוצה אתה יכול לבקש מהמנהלים בפרטי והם יעקבו אחר הודעותיו וישקלו את העניין. כמו כן יוכלו לתת לאנשים באן רק מהפורומים של "כללי" אם הם שונאי ישראל כמו חלק פה אבל במחשבים הם מבינים. בקשר להוא שמתחתי, אני מסכים איתך ב100 אחוז, באמת יש אנשים מפגרים לגמרי בני 30 ואנשים רציניים וצעירים.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים אני הצבעתי "נגד".א. אני אישית רשום בפורום הזה וחבר יחסית פעיל שלוש וחצי שנים ואין לי כזאת חוצפהלהגיד "פעם היה בפורומים האלה יותר טוב", למרות שזה נכון.ב. ברור שיש פה משתמשים איכותיים יותר ואיכותיים פחות, אבל כמו שנאמר: "אין הנחתום מעיד על עיסתו".ג. להיות מעל או מתחת לגיל 21 זה אמנם לא מדד לאינטלגנציה, אבל תסתכל איך מתנהגים פה משתמשמיםמעל 21 ואיך מתחת...אחוז המשתמשים הצעירונים כאן הוא עצום והם אלה שבעיקר רושמים כל הזמן "חחחחחחחחחחחח"ומתלהבים שהם שותים יגר עם השוקו שאמא מכינה להם לארוחת בוקר.קיצר תפסיקו להתלהב ולחשוב שאתם יותר טובים מאחרים, כי אתם לא...במיוחד אם אתם חושבים שאתם כן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.