עבור לתוכן

מבחן קבלה לפורום

בעקבות ממוצע הIQ היורד בקצב מדאיג - מי בעד מבחני קבל לפורום? 998 הצבעות

1. 1. בעקבות ממוצע הIQ היורד בקצב מדאיג - מי בעד מבחני קבל לפורום?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מבחני קבלה, תהליך מאוד מקובל בכל מוסד או ארגון שמכבד את עצמו ורוצה לשמור על רמה מסוימת.

בין עם זה קבלה לישוב,עבודה , מועדון או מוסד מסוג כזה או אחר.

אני בעד לבצע מבחן קבלה לפורום שיסנן את כל מי שחושב ש:

צה"ל הוא ארגון טרור כובש, שערבים כולם צריכים למות, שסקס עם חיות לא יותר גרוע מסקס הומו\לסבי, שהוא הכי מגניב, שרוסים\מרוקאים הם זונות, שלהשחית אתרים לא אנטישמיים זה "קול", שWAREZ זה זכות, שלכתוב בלי סימני פיסוק זה בסדר (לא בגלל דסלקציה), שלכתוב "חחחחחחחחח..." "!!!!!!1111!!" זה נסבל, שלדחוף סמילי בסוף כל שורה זה הגיוני, שלשאול אנשים זרים מה כדאי להם לקנות ליום הולדת של עצמם זה הגיוני*, ש-8 USER BARS זה בסדר כי הם רק 20 פיקסל גובה, שחתימת ענק עם תמונות של ראפרים+מכוניות+בחורות+בלינגבלינג+אש+19 אפקטים בPS זה יפה, שחוקי הפורום הם בגדר המלצה בלבד.

הגיע הזמן לטהר את הגזע.

*אוריפ רק התלבט בין שני אופציות בנושא מסוים, הוא יכל להישאר בפורום ;D.

• תגובות 130
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מבחני קבלה, תהליך מאוד מקובל בכל מוסד או ארגון שמכבד את עצמו ורוצה לשמור על רמה מסוימת.

אני בעד לבצע מבחן קבלה שיסנן את כל מי שחושב ש:

צה"ל הוא ארגון טרור כובש, שערבים כולם צריכים למות, שסקס עם חיות לא יותר גרוע מסקס הומו\לסבי, שהוא הכי מגניב, שרוסים\מרוקאים הם זונות, שלהשחית אתרים לא אנטישמיים זה "קול", שWAREZ זה זכות, שלכתוב בלי סימני פיסוק זה בסדר, שלכתוב "חחחחחחחחח..." "!!!!!!1111!!" זה נסבל, שלדחוף סמילי בסוף כל שורה זה הגיוני, שלשאול אנשים זרים מה כדאי להם לקנות ליום הולדת של עצמם זה הגיוני, ש8 USERBARS זה בסדר כי הם רק 20 פיקסל גובה, שחתימת ענק עם תמונות של ראפרים+מכוניות+בחורות+בלינגבלינג+אש+19 אפקטים בPS זה יפה.

הגיע הזמן לטהר את הגזע.

הצבעתי בעד אבל עוד לא ראיתי אף אחד שכותב עם סימני פיסוק כאן בפורם אז אתה אומר בעצם לסגור את הפורום?

פורסם

אז למה זה פורום פתוח לציבור הרחב?

מסכים איתך שיש ערסים/ילדודס מעצבנים שהורסים ומורידים את הרמה לקרשים, אבל בשביל זה יש את האחראים שיטפלו בהם.

יש מספיק אנשים שכמעט ולא מבינים כלום במחשבים, אבל בכיף רוצים לשאול שאלות וללמוד דברים חדשים ואח"כ להשתתף ולעזור לאחרים

פורסם

הגיע הזמן לטהר את הגזע.

[ltr]

Hail Overlord!

ehm.. overload...

I voted for it in any case.[/ltr]

פורסם

אני לגמרי בעד !!

הפורומים כאן התדרדרו פלאים בתקופה האחרונה , בכל פעם שאני סוגר את הטאב של HWZONE אני אומר לעצמי שזאת פעם אחרונה שאני נכנס לכאן ...

משום מה אני תמיד חוזר אבל זה כבר עניין אחר :smile1:

פורסם

מסכים איתך שיש ערסים/ילדודס מעצבנים שהורסים ומורידים את הרמה לקרשים, אבל בשביל זה יש את האחראים שיטפלו בהם.

יש מספיק אנשים שכמעט ולא מבינים כלום במחשבים, אבל בכיף רוצים לשאול שאלות וללמוד דברים חדשים ואח"כ להשתתף ולעזור לאחרים

אני באותו ראש כמו שלך...

יש אנשים שרוצים ללמוד על מחשבים אז הם שואלים...זה אומר שצריך להעיף אותם רק בגלל שהם לא מבינים כלום במחשבים?

פורסם
  • מחבר

^ אין קשר לידע במחשבים

גם הנוב הכי מוחלט יודע שצריך לקרא את חוקי הפורום.

אבל איש טיפש לא.

הציבור רחב מדי

פורסם

אפשר לעשות מבחן קבלה עם שאלות מחוקי הפורום.

שלא יגידו שהם לא קראו אותו.

פורסם

הכי כיף זה שי אהבלים ככה הוויכוחים מתפתחים ומתפתחים.....

גם מבחני אייקיו זה סתם בשבל רמת משכל, אני גם די חכם אבל יכול לפעמים ליהיות קצת טיפשוני :silly::xyxthumbs:

פורסם

"...שלשאול אנשים זרים מה כדאי להם לקנות ליום הולדת של עצמם זה הגיוני..."

ROFLOLMFAO!!! :lol:

אגב, לדעתי צריך לסנן אוטומטית כל תארד שנפתח עם כותרת של פחות מ3 מילים, זה הופך להיות בלתי נסבל.

פורסם

אבל המנהלים לא מורשים לחסום אנשים שאינם מבטאים את עצמם כמו שצריך,איך נגיד את זה בצורה אחרת...(מצטער על השפה,אבל צריך להודות) זורקים זין.

צריך לחסום על הודעות שאינם מועילות,או שמכילות כמות מנימלית של מידע.

אני מעדיף קהילה של 250 חברים איכותיים מאשר 1000 ילדודס.

פורסם

אני הצבעתי בעד !!! אבל.......

מה קרה לחופש הביטוי {באמת} אז מה אם איזה NO0Bאין מושג בכרטיסי מסך או שואל שוב את שאלת המיליון דולר ? {וגם מיליון הפעמים} איזה אנטי וירוס ?? חלק מהאנשים שכתבו פה בעד אני בטוח שגם הם שאלו בעבר שאלות של "חלשים בתחום לומר עדין" ...

אז אין מה להתעצבן מחדש על כול תראד טיפשי לדעתכם לא כולם יושבים בממוצע מול מסכים 68 שעות בממוצע בשבוע אז תנו להם הזדמנות גם אם התראד מתחיל ב... איזה ? --- כמה?---- מה לקנות ?----

איזה שאלות יהיו במבחנים כאלו ?

זה כבר נשמע כאילו כול מי שגולש לפורום הזה הוא חייב להיות בן הגזע הארי עם עניים כחולות גובהה-1.72 . -ואיך לא שער בלונדיני בלי שערה שחורה { :lol:}

פורסם

אני בעד לבצע מבחן קבלה לפורום שיסנן את כל מי שחושב ש:

צה"ל הוא ארגון טרור כובש, שערבים כולם צריכים למות, שסקס עם חיות לא יותר גרוע מסקס הומו\לסבי, שהוא הכי מגניב, שרוסים\מרוקאים הם זונות, שלהשחית אתרים לא אנטישמיים זה "קול", שWAREZ זה זכות, שלכתוב בלי סימני פיסוק זה בסדר (לא בגלל דסלקציה), שלכתוב "חחחחחחחחח..." "!!!!!!1111!!" זה נסבל, שלדחוף סמילי בסוף כל שורה זה הגיוני, שלשאול אנשים זרים מה כדאי להם לקנות ליום הולדת של עצמם זה הגיוני, ש-8 USER BARS זה בסדר כי הם רק 20 פיקסל גובה, שחתימת ענק עם תמונות של ראפרים+מכוניות+בחורות+בלינגבלינג+אש+19 אפקטים בPS זה יפה, שחוקי הפורום הם בגדר המלצה בלבד.

הגיע הזמן לטהר את הגזע.

דווקא ממוצע ה-IQ של האנשים שחושבים "צה"ל הוא ארגון טרור כובש" גבוה מהממוצע. בדיוק כמו שה-IQ של השמאלנים גבוהה מזה של הימנים.

החמאס, בשבילך ארגון טרור? אני מניח שכן. מהצד שלך הוא ארגון טרור, מהצד של הערבים זה ניראה להם בדיוק כמו איך ש"צה"ל " ניראה לך...

הם חושבים שצה"ל זה ארגון טרור, אתה חושב שהחמאס הוא ארגון טרור.

והאמת היא שצה"ל הורג הרבה יותר חפים מפשע מאשר שהחמאס הורג. זאת האמת. :xyxthumbs:

פורסם

צה"ל = צבא הגנה לישראל

חמאס = תנועת ההתנגדות האיסלמית

פורסם

בעד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים