עבור לתוכן

זקוק לחוות דעת על בעיה - מחשב מתרסט בזמן הרצת תלת מימד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם מה שלומכם

מקווה שטוב =)

שלומי די גרוע אחרי כמות כאב הראש מהמחשב, הבעיות שלו :\

העניין הוא כזה (ראשית מפרט)

AMD Barton 2500+ - 1833Mhz\166Bus

Mather board - Gigabyte GA-7N400E (-L)d

אם אתם לא זוכרים בדיוק, מדובר בצ'יפסט Nforce 2 מהסדרת לוחות הלא מצ'ופרת - ללא Fire wire ו*ללא כרטיס מסך מובנה של NVIDIA

PALIT Radeon 8500 LE 64 MB

512MB RAM (DDR400)d (FSB of 166, no OC)d

Hercules GSF2 DE 5.1

אני מניח שהשאר לא יכול להיות קשור לבעיה

דרייברים שנוסו : 2 גרסאות דריברים מעודכנים של PALIT או ATI

דריברים שלא נוסו, אבל לא מוצתא שום סיבה שכן ינוסו =) - דריברים של הצ'יפסט שבתכלס מספקים רק את הדריבר של הכרטיס רשת והקול וכו'

ההשארה שלי : נדפק הכרטיס מסך אחושרמ...

ההשארה השניה שלי: הדריבר האחרון לכרטיסי ATI דופק ספציפית רק את כרטיסי PALIT

-- הבעיה היא שכאשר המחשב מריץ אפליקציה תלת מימדית שצורכת משאבים גבוההים מהכרטיס מסך, המחשב עושה ריסט לאחר מספר שניות. בין אם זה במשחק Generals או quake ובין אם זה בעבודה ב 3ds max או Lightwave 3d. אף ששם, בתוכנות התלת מימד ,צריך כמות פוליגונים גבוהה יחסית על המסך כדי שהוא יקרוס בעוד שבמשחקים הדבר קורה מידית אצל כולם לאחר 5-7 שניות

יש לציין שהנפילה קורת רק לאחר שהמשחק באמת דורש פעילות מהכרטיס מסך, זאת אומרת לא בטפריט הראשי

הקריסה הולכת כך, המסך מתחבה והנורה הופכת כתומה, הסאונדים ממשיכים להשמע והמשחק ממשיך לרוץ, אם זה בתלת מימד ויש WINAMP הוא מנגן רגיל כלום לא נטקע ברקע רק לא רואים

לאחר 5-7 שניות, המחשב עושה ריסט, פעם אחת הוא הראה מסך כחול לפני שהתרסת ( חח נכון זה מצחיק שיש שפה משותפת לבעיות של מיקרוסופט? המסך הכחול ... אפשר לעשות על זה סרט אימה)

---מתי התחילה,

לא מזמן לפני מספר שבועות

הנפילה הראשונה הייתה עם GENERALS

אחריה ניסיתי את MAX PAYNE2 רק כדי לבדוק, גם את HEROES 5 ניסיתי וכמו שציינתי זה קורה גם בתוכנות תלת מימד

----מתי זה לא קורה,

עבודה בפוטושופ, בזמן משחקי דו מימד טוטאלים כמו HEROES3 או המשחק הרביעי בסדרה

אין וירוסים, יש המון מקום בכונן של הWINDOWS, בערך 3 GIGA ואין באגים בREGISTERY בדקתי את כול זה בעזרת הכלים המתאימים (MCAFEE, AVG,registery mechanic)

-- מה כן עשיתי עד היום,

ניסיתי לחפש על הבעיה באתר של ATI ובאתר של PALIT ולא מצאתי

הכרטיס עובד קרוב ל3 שנים ומיישם עבודה בתלת מימד באופן קבוע

אבל כידוע לכם, בדרך כלל כרטיס מסך שובק חיים לגמרי או עובד כמו שצריך למרות שכבר ראינו דברים מוזרים בפורום תמיכה טכנית =)

אני מניח שהשלב הבא הוא להרכיב את הכרטיס על מחשב אחר, הבעיה היא שהמחשב השני מת לגמרי המעבד נשרף סיפור עצוב שהוולקנו הפסיק לפעול, בעיה במגעים

בכול מקרה, אשמח לקבל את חוות דעתכם, אם אתם אולי מכירים את הבעיה עם כרטיס PALIT זהה או מוכר לכם הסיפור ואולי מקורו בכלל לא בכרטיס מסך אולי פאק אחר בלוח אם או משו .. (מאז קניתי אותו אני מאוד לא מרוצה מ PALIT לצערי שקניתי אותו הוא היחידי שהיה מהסדרה 8500 , אבלב כול זאת לא היו לי כאלה בעיות איתו אף עפעם רק טיפה בעיות תאימות של דריברים)

תדוה שקראתם.. כול עצה ודעה תתקבל .. אני ממש זקוק להכוונה לפני שאני אחשוב לקנות כרטיס חדש

פורסם
  • מחבר

חבר'ה מישהוא?

פורסם
  • מחבר

אני אעתיק לפה את הפירוט של הבעיה מהתיקיה

וסתם לידע כללי, איפה כתוב החלק הבעייתי שם ?

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

אוקיי המסך הכחול לא מופיע אז לא יכולתי להוציא ממנו את הפרטים והם גם לא נרשמים בתיקיה

אבל באפן חריג הוא העלה את הERROR הזה בפעם האחרונה שהוא התרסט (היום לפני כמה דקות)

error.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים