עבור לתוכן

מישהו יכול להסביר לי את הסוף של הסרט X-MEN 3? (ספויילר-ספויילר)

Featured Replies

פורסם

ספויילר

ראיתי אתמול את הסרט אקסמן 3, ובסוף הסרט שומעים בן אדם מדבר כשהוא שוכב על המיטה, והאחות לידו (והיא נראית ממש מופתעת לשמוע אותו!).

מישהו יכול להסביר לי מי הוא בכלל, ולמה האחות מופתעת לשמוע ממנו?

פורסם

האדם ששומעים זה Xavier.

אם אתה זוכר הוא מספר לתלמידים שאפשר להעביר תודעה של אדם גוסס לגוף של האדם שאין לו תפקודי מוח. (אבל האם זו מוסרי בלה בלה בלה)

קבל:

http://www.fenixfunk.com/xmen3ending.avi

מישהו צילם את הסוף עם פלאפון לדעתי.

וזו לא אחות, אלא מישהי שהוא מכיר. (הוא מציג אותה לתלמידים שלו)

פורסם
  • מחבר

איך אפשר לדעת שזה הוא? כי הקול שלו ממש לא נשמע דומה (אולי זאת האיכות).

עריכה:

לא משנה, ראיתי שוב את הסרט ועכשיו הבנתי איך הגעתם למסקנה הזאת :)

אני צריך לשים לב יותר לפרטים הקטנים לפעמים :-X

פורסם

אם הכוונה ל5 שניות שאחרי הכתוביות, אז כמו שLazyBoy ציין מדובר בפרופסור , האחות שואלת בפליאה "charles?!" (שצ'ארלס הוא שמו הפרטי) התודעה שלו כנראה הועברה לגוף אחר , כמו שראו בסרטון שהוא הציג לתלמידים

ולמקרה שמישהו פיספס את הקטע בסצנה האחרונה אחרונה , כשרואים את מגנטו משחק שח ומעביר את היד שלו מעל הכלי משחק

הכלי משחק באמת זז. (משם יש מעבר חד לכותרות אז קשה לשים לזה לב)

מסקנות מתבקשות:

בעקבות ה5 שניות ה"סודיות":

1.אקסבייר חי

2.נשאלת השאלה אם הוא ישמור על הכוחות שלו, הרי המוטצייה היא גנטית , אפילו שהכוחות שלו הם מנטליים מה שאחראי להם הוא גן מוטנטי, ואם התודעה שלו הועברה לגוף אחר זה לא ממש הגיוני שהוא ישמור על הכוחות ..

בעקבות סצנת השח של מגנטו:

1.התרופה היא או זמנית (יש לזה גם רמז מוקדם יותר - מי שזוכר , כשחיה התקרב לילד והיד שלו "החלימה" , כשהוא התרחק היא חזרה להיות מוטאנטית) או שמגנטו פשוט חזק מידי בשביל שהיא תפעל עליו (אחרי הכל, הוא רמה 5, אין הרבה כאלו ..)

2.במידה והתרופה היא זמנית אז מיסטיק לא איבדה את הכוחות שלה לתמיד , מה שמשמח אותי כי היא הדמות האהובה עליי ;D

פורסם

^^

אני אהבתי את מיסטיק בלי האיפור ;):smile1:

פורסם
  • מחבר

חשבתי שהיא הזמרת מהלהקה evanescence, ממש דומה לה.

פורסם

מגנטו הוא לא רמה 5 ("Omega") אלא , לפי הסרט , רמה 4. הם מזכירים כמה פעמים שג'ין היא המוטנטית רמה 5 היחידה שידוע עליה ..

מה שאני לא הבנתי לגבי הסוף , זה למה לעזאזל הם הרגו את ג'ין , כשבסופו של דבר הם יכלו להזריק לה את התרופה , או פשוט לקרב את הילד אליה כך שהכוחות שלא לא יפעלו .. נראה לי הם סתם היו בשוונג של הריגת גיבורים ראשיים .

אגב , בקומיקס התרופה משפיעה רק בצורה זמנית , ולאחר מכן הכוחות של המוטנטים חוזרים . שתי הסצינות האחרונות (הסצינה של צ'ארלס והסצינה של אריק) די עצבנו אותי , בגלל שאולפני המאה ה 21 אמרו שסרטי האקסמן יחתמו בטרילוגיה , ובכל זאת הם נתנו כזה סוף פתוח . בטח יחלבו את הנושא עוד קצת .. מה שכן , ידוע שיהיו סרטי המשך שיתמקדו בגיבורים ספציפיים , והסרט הראשון יהיה על לוגן . לא ממש הבנתי אם הסרטים יהיו על העבר או העתיד של הדמויות , אבל מכיוון והעבר של לוגן כוסה די יפה בסרט השני , אני מניח שהם יהיו המשך ישיר לשלושת הסרטים , רק שהם יתמקדו בדמויות ספציפיות .

פורסם

אכן מציק קצת שהם אמרו שזה יהיה טרילוגיה ועכשיו הם משאירים פתח ברור לעוד סרטים,

מצד שני, עד שמצליחים לעשות סרטים שמבוססים על קומיקס שלא ממש ממש גרועים...

אז שימשיכו לעשות אותם!

הם היו חייבים להרוג את ג'ין

אם לא שמת לב, קודם ירו עליה והיא עצרה את כל הקליעים (קליעים עם התרופה, כן)

אבל את וולברין היא לא מסוגלת להרוג כי הוא מסוגל להתחדש (שים לב שהעור שלו מתקלף, כמו שאקסיוויר מת)

וגם את הילד היא מסוגלת להרוג לפני שהוא יתקרב אליה

מצד שני, היא מסוגלת להעיף את וולברין הרחק ממנה, אפילו אם היא לא מסוגלת להרוג אותו

ולכן זה עדיין מפגר (היא העיפה אותו כבר הרחק ממנה כשהיא רק קמה בתור הפיניקס והתחילה להתחרמן איתו)

לפי הסרט, מגניטו לא רמה 3? לא משנה, יכול להיות שלא שמתי לב...

אני לא שמתי לב שהכלי משחק זז כשמגניטו העביר מעליו את היד, וחיכיתי שזה יבוא (כי זה פשוט דרש)

אבל לא משנה, נניח שהוא באמת זז

הסצנה של אקסיוויר שהתודעה שלו הועברה עצבנה אותי, כי לא ידעתי שהיא מופיעה אחרי הכתוביות אז

לא ראיתי אותה בקולנוע, אבל לא משנה...

אכן נשאלת השאלה האם הוא ישמור על הכוחות שלו או לא

הדבר שבאמת מעצבן אותי בסרט זה שסטורם עדיין חיה

אין לי בעיה עם סטורם, אבל אני שונא את השחקנית והיא נראית ועשו אותה כ"כ עלובה שזה מסכן...

שלא נדבר על זה שבעקרון במקום להילחם בכולם ולתת להם מכות היא פשוט יכולה לחשמל את כולם למוות

עם ברקים בשנייה וחצי, אבל לא... אפילו את מגניטו היא יכלה להרוג ככה בעקרון

פורסם

הסצנה של אקסיוויר שהתודעה שלו הועברה עצבנה אותי, כי לא ידעתי שהיא מופיעה אחרי הכתוביות אז

לא ראיתי אותה בקולנוע, אבל לא משנה...

סתכל בתחילת העמוד, נתתי לינק לזה.

פורסם

ראיתי את זה קודם, וגם הורדתי את זה

סתם עצבן אותי שלא יצא לי לראות את זה על מסך הקולנוע בבירור

ולא איזה צילום בפלאפון שמישהו צילם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים