עבור לתוכן

סוגי נשקים

איזה סוג נשק לדעתכם הכי טוב? 987 הצבעות

1. 1. איזה סוג נשק לדעתכם הכי טוב?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני חושב שהחיסרון העיכרי של הAK47 הוא ההדף הגבוה (אין שיחרור גזים מספיק בקנה)

גליל חיקוי ישראלי ל קלצ' וחיסרון בוא הוא בעיקר הדיוק

זאת אכן חיסרון בגרסה של ה-5.56 מ"מ (דבר שמקשה על ירי מדוייק), ב-7.62 הבעייה הזאת לא קיימת.

• תגובות 33
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכי מצחיק זה שכולם מדברים כאילו הם התנסו בכל כלי הנשק

יש הרבה מאפיינים , כמו משקל וכמו כמה נוח לחייל להיות עם הנשק , לא כל רובה הוא רוס"ר

ה M-16 בגירסואותיו הוא אחלה של נשק , מה רע בפלאט עם טריג'יגון או עם מארס? אחלה של רוסר ולא סתם מרבית הלוחמים משתמשים בו

התבור הוא גם נשק מעולה אבל מסורבל מידיי,גדול ולא נוח לשימוש בקרב , אישית יצא לי להשתמש בו פעם

הקאלאץ' זה רובה רוסי מעולה שיש לו מלא גרסאות , אותו הדבר כמו ה M-16 כל אחד עם החסרונות והיתרונות שלו

ובקשר לגליל,אף אחד כבר בערך 20 שנה לא משתמש בגליל,אפשר למצוא אותו במוזאון , עכשיו יש גלילונים, נשק חמוד פרי פיתוח ישראלי , הקטע הכי טוב בו זה הקט המתקפלת והוא בכלל לא גדול , אפשר להכניס אותו לתיק גב רגיל , המינוס הכי בולט הוא המנגנון של הכנסת המחסנית שהוא בכלל לא נוח ובמקום לשים שתי שיניים על המחסנית החליתו בתע"ש לעשות קליפס מעצבן

ובכלל אין טעם לדון במה טוב יותר , כל אחד והיתרונות והחסרונות שלו

פורסם

התבור החדש לא מסורבל או כבד, רוב הסירבול בא מאותה סיבה שהיחידות המיוחדות לא רוצות אותו. כל הטקטיקות שלהן מתבססות סביב הM16/4. גם כל האימונים שעברת היו סביב הנשק, להתרגל לנשק חדש זה לא קל.

פורסם

הבעיה העצומה בתבור זה בלש"ב

בגלל מבנה הבולפאפ שלו פתח פליטת התרמילים נמצא בקצה האחורי של הקת.

ברגע שאתה בלשב ומחליף מכתף ימין לשמאל... זה בעיה...

נכון אפשר להחליף את כיוון פתח ההפלטה אבל נראה לכם הגיוני כל פינה שאתה צריך לדקור להפשיט את הנשק להפוך לסגור להכניס מחסנית ולדרוך מחדש?!

קלאצ'... כבד, תחמושת כבדה, מחסניות כבדות, לא מדוייק... בקיצור נשק של פאלחים

גליל... המג"ל בנזונה כלי... אחד הנוחים שיריתי בהם... הישנים יותר... ישנים.

M16... אחד הנשקים הכי ורסטיליים בעולם...

אם אני הייתי צריך להרכיב... פלאטופ, קת של ארוך, אופק 3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים