פורסם 2006 ביוני 219 שנים פשוט הרוסים\ערבים (מי שהמציא את הנשק) לא רצו להסתבך יותר מידי אז הם החליפו את המספרים, מזל שזה לא AK69
פורסם 2006 ביוני 219 שנים ak 101 is the newest version of ak 47 in bf thare is that weapon למה אתה כותב באנגלית?
פורסם 2006 ביוני 219 שנים או כי אין לו עברית, או כי הוא סתם נשמע יותר מפגר ככהאו שהוא חושב שלא ישימו לב לשגיאות כתיב באנגלית, בניגוד לעבריתאהה כן, ואולי הוא חושב שלא נשים לב שההודעה הזאת זהה בתוכן (המפגר)שלה להודעה שהוא פרסם 2 דקות לפני
פורסם 2006 ביוני 219 שנים אני התכוונתי ל-AK47, נשק תקיפה נוח וללא מעצורים, קל מאוד לניקוי ושימון, בעל קשת בליסטית נמוכה וקצב אש גבוה.את הגירסה של 5.56 ממש לא אהבתי, הרבה יותר מעצורים ורטע גדול יותר (אמור להיות הפוך אבל מילא...).
פורסם 2006 ביוני 219 שנים אתה באמת חושב שיש לו סיבה הגיונית מעבר לכך שזה מה שהוא מכיר,שזה אמריקקי, וסתם כי הוא חושב שזה נשמע מגניב?ובנוגע לתשובה לדיון, אז כמובן שתלוי בסיטואציה...
פורסם 2006 ביוני 219 שנים אתה באמת חושב שיש לו סיבה הגיונית מעבר לכך שזה מה שהוא מכיר,אל תדאג, אני יודע שאין לו סיבה, ולכן כתבתי את מה שכתבתי.זה הזמן אולי להזכיר ל-Aviko שההודעות בפורום הכללי לא נספרות.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים הזכרתי לוואפילו שלחתי לו ה"פ על זהנראה לי עזר דווקא, עצבנו אותי ההודעות שלי(ילד בן 15 מגיב בת'רד על נהיגה... לאן העולם הדרדר?)
פורסם 2006 ביוני 219 שנים אני חושב שהחיסרון העיכרי של הAK47 הוא ההדף הגבוה (אין שיחרור גזים מספיק בקנה)גליל חיקוי ישראלי ל קלצ' וחיסרון בוא הוא בעיקר הדיוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.