פורסם 2006 ביוני 119 שנים היהודים החסידים היו נוהגים לקום בחצות הלילה ולבכות על חורבן בית המקדש (תקון חצות) לשם כך היו יושנים מוקדם, והיה להם תרנגול מיוחד שהיה קורא בקול בדיוק בחצות הלילה נפתלי היה אחד מאותם חסידים יום אחד עבר נפתלי לגור בבית חדש, בשכנות עם יהודי אחד שקראו לו עובדיה. נפתלי כהרגלו היה מתעורר בחצות הלילה לצווחות "התרנגול המיוחד" ומשום מה עובדיה שכנו לא היה "אוהב" את התרנגול המיוחד לילה אחד בחצות הקדים עובדיה את נפתלי... עובדיה תפס את התרנגול והתחיל מסובב לתרנגול את הראש נפתלי :"למה אתה מסובב לתרנגול את הראש ??!" עובדיה: "אל תדאג ! אני מכוון אותו לשעה יותר מאוחרת !"
פורסם 2006 ביוני 119 שנים למה לשקר?גם את זה אתה לא באמת עושהכאילו, אלא אם כן אתה צוחק עליומצד שני, לך תדעאם הייתי פותח תנ"ך ורואה את זה, הייתי צוחק
פורסם 2006 ביוני 119 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנימתתתת כל הבחורים עם 30 הודעות שבאים לפה ומפרסמים דברים מוזרים... זה כבר הופך להרגל יומי
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אל תלונן,זה עדיף מהאלה עם ה100 וקצת הודעות שחושבים שפדופיליהוזאופיליה זה בסדר, אבל הומוסקסואליות זה לא
פורסם 2006 ביוני 119 שנים היהודים החסידים היו נוהגים לקום בחצות הלילה ולבכות על חורבן בית המקדש (תקון חצות) לשם כך היו יושנים מוקדם, והיה להם תרנגול מיוחד שהיה קורא בקול בדיוק בחצות הלילה נפתלי היה אחד מאותם חסידים יום אחד עבר נפתלי לגור בבית חדש, בשכנות עם יהודי אחד שקראו לו עובדיה. נפתלי כהרגלו היה מתעורר בחצות הלילה לצווחות "התרנגול המיוחד" ומשום מה עובדיה שכנו לא היה "אוהב" את התרנגול המיוחד לילה אחד בחצות הקדים עובדיה את נפתלי... עובדיה תפס את התרנגול והתחיל מסובב לתרנגול את הראש נפתלי :"למה אתה מסובב לתרנגול את הראש ??!" עובדיה: "אל תדאג ! אני מכוון אותו לשעה יותר מאוחרת !" חעעע ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.