פורסם 2006 במאי 3119 שנים הבעיה היא של חבר שלי, לא שלי.בזמן האחרון התקנתי לו זוג זכרונות ו-9600XT, התקנתי דריברים מעודכנים והכל עבד מצויין עד לפני יומיים.הדאמפים מצביעים על הדריברים אבל הייתי רוצה שמישהו קצת יותר מנוסה יסתכל על זה.הדאמפים מצורפים.(כולם מהיום ואתמול)[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 119 שנים הקריסה נגרמת על ידי הדריבר של Ati. נסה להתקין את הדריבר האחרון מ www.ati.comומהקובץ mssmbios.sys תנסה לבצע את זה How to remove mssmbios errorשים לב זהImportant: Some malware camouflage themselves as mssmbios.sys, particularly if they are located in c:\windows or c:\windows\system32 folder. Thus check the mssmbios.sys process on your pc whether it is pest. We recommend Security Task Manager for verifying your computer's security. It is one of the Top Download Picks of 2005 of The Washington Post and PC World.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים טוב אז ככה, אני זה עם הבעיה וניסיתי כבר לבדוק לבד את הdump עם התוכנה הזאת מהFAQ וזה כותב אותו דבר כמו במסך הכחול, שיש בעיה עם הקובץ ati3duag.dllאני יודע שזה של הדרייבר אז הורדתי פעמיים והתקנתי דרייבר חדש וזה עדיין עושה וזה אפילו החמיר, עכשיו גם כשאני עם גראפיקה הכי נמוכה ובמקומות פחות עמוסים זה עושה מסכים כחולים.אז בבקשה תנסו לבדוק את הdump אולי יש בעיה אחרת או שאם אני צריך לנסות להוריד דרייבר ישן יותר תתנו לי קישור.תודה
פורסם 2006 ביוני 219 שנים אולי תנסה להוריד את הקובץ DLL הזה מחדש .. אולי יעזור ..www.dllfiles.comזה מתאים לגירסה של הדרייבר שלי? (6.5)או שזה בכלל לא קשור
פורסם 2006 ביוני 219 שנים בבקשה תעזרו אני רק נכנס למשחק וזה כבר יוצא לי!לפי הסטטיסטיקה פה קראו 38 איש והגיבו 4 כולל 2 שלי... בבקשה תנסו לעזור
פורסם 2006 ביוני 319 שנים אולי תנסה להוריד את הקובץ DLL הזה מחדש .. אולי יעזור ..www.dllfiles.comצודק מאוד תנסה מה שהחבר אומר לך ואין קשר לתאימות לדריבר קובץ DLL זה יתאים ללא בעיה גם עוד 50 שנה
פורסם 2006 ביוני 319 שנים צודק מאוד תנסה מה שהחבר אומר לך ואין קשר לתאימות לדריבר קובץ DLL זה יתאים ללא בעיה גם עוד 50 שנהנכון או בהתחשב שהDLL זה 90% מהדרייבר כנראה שלא...
פורסם 2006 ביוני 319 שנים עד אתמול זה גם היה קורה אצלי מדי פעם.אני חושב שזה קורה בגלל הגרסה החדשה של ה Catalyst Control Center והשימוש שלו ב .NET, תמיד שנאתי את ה CCC.אתמול הורדתי את הדרייברים החדשים של אומגה מ: www.guru3d.com, ללא ה CCC וכרגע נראה שהכל בסדר.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים אני ינסה להוריד את הDLL אבל תנו לי אתר כי האתר שנתתם לא נותן DLLים...זה בטוח שזה לא יאפס לי הגדרות או משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.