עבור לתוכן

משכב זכר\נקבה מול משכב צעיר\צעירה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שמרן שמתיר יחסים בגיל 12?

פעם שניה כבר תסתכלי מה כתבתי בהודעה הלפני אחרונה שלי

אה, כן... ודריה נוטה לכיוון הימני של המפה, לדעתי... אז זה ממש לא בכיוון ;)

לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון ומה זה קשור ???

• תגובות 36
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ו-LOGIC, תפסיק להכניס את הדיון על הילדה ההיא לכל דבר, מי דיבר עליה? אני מדברת על ילדים בכלל. קרא שנית - הילדה היא נושא שנוי במחלוקת. אז עכשיו אתה אומר טוב בת 12 זה בסדר, אח"כ תגיד "11 ו-12 זה לא הבדל כזה גדול" וכך הלאה... תסתכלו על עצמכם רגע ומה אתם מדברים.

אאאאה... לא, לא מדובר בלאהוב ילדים מפותחים לגילם ולוליטות למיניהן, מדובר בלחשוק מינית בילדים אם זה בני 12 או בני שנתיים. זה פדופיליה. אתה תרצה הגדרה מילונית או פלילית או מסמכים על התעללות מינית בפעוטות ע"י אותם "אוהבי ילדים"? אם עוד לא קלטתם, המפלגה בהולנד רוצה לבטל את חוק גיל המינימום לקיום יחסים מה שאומר שאם הם ידפקו ילדה בת 6 או ילד בן 8 אז הם יצאו מזה בעונש קל יותר.

לא אמרתי שזה בסדר מבחינת הגיל

אמרתי שזה בסדר בגלל שהיא שרמוטה והיא זו שיזמה את כל הענין.

ואל תגידי שהיא נוצלה מבחינה מינית,כי לפי מה שסופר בתקשורת-גם לפני שהם עברו לבסיס,היא הייתה שוכבת עם בני השכונה.

ואחרי שהם עברו,היא שכבה עם כל החיילים בבסיס.

פורסם

אין לי בעיה עם כל מה ששני אנשים עושים מבחירה.

הבעיה בפדופיליה ולא סתם זה מוגדר כבעיה, זה שילד עד כמה שהוא חושב שהוא בוחר בחופשיות, הוא לא,הוא מוטה באופן כמעט טוטאלי ע"י המבוגרים שגורמים לו לעשות מה שהם רוצים, כאילו הוא יזם את זה. זה כבר לא שני אנשים שעושים משהו בבחירה, הנזק הפסיכולוגי הוא רב מידי, כאשר הוא יגדל ויבין את המשמעות של מה שהיה.

בגלל זה הדבר כה חמור.

קחו לדוגמא את המקרה הפדופיליה שהיה בקיבוץ יגור (זה קיבוץ ייקי, בהמשך),

חברי הקיבוץ כל כך רצו לשמור על אופי גבוה ומכובד (ייקים...), עד ששמרו על קשר שתיקה בקשר לפדופיל שפשוט עשה שם בילדים כשלהם, אני לא זוכר באיזה ערוץ זה היה, אבל זה שודר לפני שבועיים (אולי עובדה?), זה היה פשוט מזעזע, התיאור של הילדה... שאני לא אחזור עליו פה.

כל מי שחושב שפדופיליה זה דבר מוסרי, שיילך לשתות את המים של ים המלח וייצא מהסרט שהוא חיי בו.

פדופיליה זאת מחלה, פדופיליה זאת מכה, פדופיליה זה פשע נגד חסרי ישע.

מי שמצדיק פדופיליה, שקול לפדופילים עצמם.

תוספת חשובה:

יש לציין כי זה לא היה מקרה בודד, אלו היו מספר רב של מקרים אשר נמשכו לאורך שנים רבות, בכל אותם שנים, מזכירות והנהלת הקיבוץ ידעו הכל ובכל זאת סיפרו כלום.

פורסם

נו באמת. ילדה בת 12 לאשר את זה בחוק. זה פשוט מטומטם, מפגר וכו'.

בגיל הזה הן לא מספיק חכמות וקלות לניצול. ילדות בנות 12 הן רק בתחילה של ההתפחות המינית שלהם. ילדות בנות 12 לא בוגרות מספיק להבין את המעשים שלהם.

יבואו כל הסוטים ויציאו לילדות האלו כסף והן יקפצו על זה. זה פשוט מטורף. פשוט צריך לדפוק כדור לאנשים כאלו. לאנסים ופדופילים.

פורסם

לא אמרתי שזה בסדר מבחינת הגיל

אמרתי שזה בסדר בגלל שהיא שרמוטה והיא זו שיזמה את כל הענין.

ואל תגידי שהיא נוצלה מבחינה מינית,כי לפי מה שסופר בתקשורת-גם לפני שהם עברו לבסיס,היא הייתה שוכבת עם בני השכונה.

ואחרי שהם עברו,היא שכבה עם כל החיילים בבסיס.

מה אתה בן 8? הילדה הזאת היא לא פיקציה אז תפסיק להביא אותה כדוגמא, יא אללה, איזה ראש קשה יש לך... :s07:

פורסם

טוב אני יכול להגיד גם הפוך לגבך ותגיד אתה צימחוני במקרה כי אם לא אני ממש לא מבין למה להרוג חיות לצורך הנאה מותר ולז**ן אסור

נכון לגבי עיקרים אין להם ממש ברירה וגבי אלא שמשתמשים בקונדום אז נראה לי שרובם בסופו של דבר כן יחיליטו להוליד ילדים לא כך?

תן לי להבין נכון - אתה חושב ש

1 פדופיליה זה לגיטימי ואתה היית מעדיף שזה יהיה מעוגן בחוק

2 לדפוק חיות זה גם לגיטימי באותה דרך ??

אני מוכרח לומר לך את האמת לגבי החיות העלת טענה די מעניינת כפי שצותת למעלה ...... אני צריך לחשוב על זה עוד קצת ....

פורסם

איו נו באמת

התקרית שאירעה בבסיס חיל האוויר היא ממש לא תקרית של פדופיליה

מדובר בילדה שנראית בוגרת בהרבה,חרמנית מלידה,ששיחקה בחשק המיני [הנצור מאוד] של בחורים בצבא...

עם כל הכבוד-בחורה ש"נותנת" לבנים בצבא,מי לא יסכים?!בייחוד כשאתה משוכנע שהיא לא ילדה קטנה,ובטח שאתה לא עושה את זה ממניעים פדופיליים

איך את אפילו מעיזה להגיד שזה שנוי במחלוקת?זה 100% לא פדופיליה...

סה"כ חיילים רגילים,בחורים רגילים,אנשים כמוך וכמוני שפותו לעשות את מה שעשו,ולעזאזל-מי בכלל יכול לסרב לדבר כזה בצבא?

ובכל מקרה-הגדרה של פדופיליה היא משיכה מינית לילדים שעדיין לא התפתחו מינית וגופנית

ובנוגע למפלגת הפדופילים בהולנד-צריך להוציא אותם להורג בפומבי,אחד אחד.

מנסים להפוך את החטאים המיניים שלהם,את החולניות שלהם,ואת הטירוף שלהם לחוקים.

אתה האחרון, אז אתייחס אלייך:

אתה תומך במה שקרה בבסיס? אתה מתנגד לו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים