עבור לתוכן

משכב זכר\נקבה מול משכב צעיר\צעירה

Featured Replies

פורסם

לא אתה, פותח הת'רד.

המקרה בבסיס הוא שנוי במחלוקת אבל ילדים בני 12 ומטה בד"כ לא מעוניינים במין וגם לא צריכים אותו והחוק נועד להגן עליהם, לא לרדוף אף אחד.

• תגובות 36
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא אתה, פותח הת'רד.

המקרה בבסיס הוא שנוי במחלוקת אבל ילדים בני 12 ומטה בד"כ לא מעוניינים במין וגם לא צריכים אותו והחוק נועד להגן עליהם, לא לרדוף אף אחד.

אני לא מדבר על מתחת ל12 וסתם לידע כללי הקצב של בגדילה הכללי בכדור הארץ של אנשים קטן בהתמדה ויש הרבה מקומות בעולם שהם כמעט ולא מאוכלסים אז מי שמבלבל בבייצים זו את :smile1:

mooo2ai.jpg

אתם יודעים יש מושג כזה כמו פידופוביה(או משהוא דומה) שלפי פרואיד מי שמפחד ממשהוא נגיד מהומואים הוא הומו בעצמו כנ"ל לגבי פדופילים

פורסם

לא אתה, פותח הת'רד.

איו נו באמת

התקרית שאירעה בבסיס חיל האוויר היא ממש לא תקרית של פדופיליה

מדובר בילדה שנראית בוגרת בהרבה,חרמנית מלידה,ששיחקה בחשק המיני [הנצור מאוד] של בחורים בצבא...

עם כל הכבוד-בחורה ש"נותנת" לבנים בצבא,מי לא יסכים?!בייחוד כשאתה משוכנע שהיא לא ילדה קטנה,ובטח שאתה לא עושה את זה ממניעים פדופיליים

איך את אפילו מעיזה להגיד שזה שנוי במחלוקת?זה 100% לא פדופיליה...

סה"כ חיילים רגילים,בחורים רגילים,אנשים כמוך וכמוני שפותו לעשות את מה שעשו,ולעזאזל-מי בכלל יכול לסרב לדבר כזה בצבא?

ובכל מקרה-הגדרה של פדופיליה היא משיכה מינית לילדים שעדיין לא התפתחו מינית וגופנית

ובנוגע למפלגת הפדופילים בהולנד-צריך להוציא אותם להורג בפומבי,אחד אחד.

מנסים להפוך את החטאים המיניים שלהם,את החולניות שלהם,ואת הטירוף שלהם לחוקים.

פורסם

איזה מעצבן אתה זה ממש לא בסדר אבל אנחנו לא דנים פה על האם זה בסדר או לא אלא מה ההבדל בין הומואים לפדופיליה כבר אמרתי לך את זה בדיון הקודם עליך נאמר

"תיכנות כיום הוא מרוץ בין מהנדסי תוכנה ששואפים לבנות תוכנות חסינות-אידיוטים גדולות וטובות יותר' date=' לבין היקום שמנסה ליצור אידיוטים גדולים וטובים יותר. עד כה, היקום מנצח"

אכן היקום מנצח ואתה דוגמא חיה לכך

[/quote']

ולמען האמת גבר בן22 וילדה בת 12 נראה לי יותר ב"סדר" משתי נשים והרבה יותר ב"סדר" מ 2 גברים

לא, המשפטים ה"חכמים" שלך לא מוציאים אותך אפילו לא טיפה פחות טיפש.

פורסם
  • מחבר

איו נו באמת

התקרית שאירעה בבסיס חיל האוויר היא ממש לא תקרית של פדופיליה

מדובר בילדה שנראית בוגרת בהרבה,חרמנית מלידה,ששיחקה בחשק המיני [הנצור מאוד] של בחורים בצבא...

עם כל הכבוד-בחורה ש"נותנת" לבנים בצבא,מי לא יסכים?!בייחוד כשאתה משוכנע שהיא לא ילדה קטנה,ובטח שאתה לא עושה את זה ממניעים פדופיליים

איך את אפילו מעיזה להגיד שזה שנוי במחלוקת?זה 100% לא פדופיליה...

סה"כ חיילים רגילים,בחורים רגילים,אנשים כמוך וכמוני שפותו לעשות את מה שעשו,ולעזאזל-מי בכלל יכול לסרב לדבר כזה בצבא?

ובכל מקרה-הגדרה של פדופיליה היא משיכה מינית לילדים שעדיין לא התפתחו מינית וגופנית

ובנוגע למפלגת הפדופילים בהולנד-צריך להוציא אותם להורג בפומבי,אחד אחד.

מנסים להפוך את החטאים המיניים שלהם,את החולניות שלהם,ואת הטירוף שלהם לחוקים.

וואלה בדקתי את זה והוא צודק אז מעכשיו אני יקרא להם אוהבי ילדים(הכוונה לידים שמבחינה פיזית מפותחים מספיק)

לא, המשפטים שלך לא מוציאים אותך אפילו לא טיפה פחות טיפש.

אתה דווקא עם כל משפט נותן לי רגש יותר ויותר חזק שאתה עם פיגור שיכלי :screwy:

פורסם

אני לא מדבר על מתחת ל12 וסתם לידע כללי הקצב של בגדילה הכללי בכדור הארץ של אנשים קטן בהתמדה ויש הרבה מקומות בעולם שהם כמעט ולא מאוכלסים אז מי שמבלבל בבייצים זו את :smile1:אתם יודעים יש מושג כזה כמו פידופוביה(או משהוא דומה) שלפי פרואיד מי שמפחד ממשהוא נגיד מהומואים הוא הומו בעצמו כנ"ל לגבי פדופילים

אני? איך אני יכולה לבלבל משהו שלא קיים? אז זהו שהאוכלוסיה בעולם לא הולכת וקטנה, להיפך, במיוחד עם כל האמצעים מאריכי החיים והתרופות. באפריקה ובהודו ובעולם הערבי אנשים ימשיכו להביא 12 ילדים בלי שיקולים בעוד שבעולם המערבי הילודה באמת קטנה אז מה שיקרה זה לא שהמין האנושי ייכחד - האדם הלבן יכחד, זה מה.

ו-LOGIC, תפסיק להכניס את הדיון על הילדה ההיא לכל דבר, מי דיבר עליה? אני מדברת על ילדים בכלל. קרא שנית - הילדה היא נושא שנוי במחלוקת. אז עכשיו אתה אומר טוב בת 12 זה בסדר, אח"כ תגיד "11 ו-12 זה לא הבדל כזה גדול" וכך הלאה... תסתכלו על עצמכם רגע ומה אתם מדברים.

וואלה בדקתי את זה והוא צודק אז מעכשיו אני יקרא להם אוהבי ילדים(הכוונה לידים שמבחינה פיזית מפותחים מספיק)

אאאאה... לא, לא מדובר בלאהוב ילדים מפותחים לגילם ולוליטות למיניהן, מדובר בלחשוק מינית בילדים אם זה בני 12 או בני שנתיים. זה פדופיליה. אתה תרצה הגדרה מילונית או פלילית או מסמכים על התעללות מינית בפעוטות ע"י אותם "אוהבי ילדים"? אם עוד לא קלטתם, המפלגה בהולנד רוצה לבטל את חוק גיל המינימום לקיום יחסים מה שאומר שאם הם ידפקו ילדה בת 6 או ילד בן 8 אז הם יצאו מזה בעונש קל יותר.

פורסם
  • מחבר

אני? איך אני יכולה לבלבל משהו שלא קיים? אז זהו שהאוכלוסיה בעולם לא הולכת וקטנה, להיפך, במיוחד עם כל האמצעים מאריכי החיים והתרופות. באפריקה ובהודו ובעולם הערבי אנשים ימשיכו להביא 12 ילדים בלי שיקולים בעוד שבעולם המערבי הילודה באמת קטנה אז מה שיקרה זה לא שהמין האנושי ייכחד - האדם הלבן יכחד, זה מה.

ו-LOGIC, תפסיק להכניס את הדיון על הילדה ההיא לכל דבר, מי דיבר עליה? אני מדברת על ילדים בכלל. קרא שנית - הילדה היא נושא שנוי במחלוקת. אז עכשיו אתה אומר טוב בת 12 זה בסדר, אח"כ תגיד "11 ו-12 זה לא הבדל כזה גדול" וכך הלאה... תסתכלו על עצמכם רגע ומה אתם מדברים.

אאאאה... לא, לא מדובר בלאהוב ילדים מפותחים לגילם ולוליטות למיניהן, מדובר בלחשוק מינית בילדים אם זה בני 12 או בני שנתיים. זה פדופיליה. אתה תרצה הגדרה מילונית או פלילית או מסמכים על התעללות מינית בפעוטות ע"י אותם "אוהבי ילדים"? אם עוד לא קלטתם, המפלגה בהולנד רוצה לבטל את חוק גיל המינימום לקיום יחסים מה שאומר שאם הם ידפקו ילדה בת 6 או ילד בן 8 אז הם יצאו מזה בעונש קל יותר.

טוב וניטנר את צודק במאה אחוז ולא אמרתי שנהים פחות אנשים אלא אמרתי שקצב הגדילה קטן מקווה שאת מבינה תהבדל

ואני מצטער התבלבלתי בניסוח לא התכונתי לפדופילים אלא התכוונתי ל"אוהבי קטינים שהתפתחו מעל גיל 12 לפחות הכוונה

פורסם

אוי, נו... די עם הויכוח הדפוק הזה...

מאז ומתמיד המוסר היה נגד ניצול של אחרים, כשלא היה צבוע...

ילדים בני 12 ניתנים לתמרון בקלות וקל לנצל אותם. פדופיליה = ניצול של ילדים קטנים (במקרה הטוב זה רק ניצול, במקרה הפחות טוב זה אכזרי יותר).

אי אפשר להשוות את זה עם סקס בין הומואים רק כי זה מגעיל אותך... גם אותי זה לא מושך במיוחד, אבל אין לי שום בעיה עם זה... מה שעושים ב-FEAR FACTOR הרבה יותר מגעיל לדעתי ::)

עריכה: הכוונה לדברים המגעילים שאוכלים שם, לא למה שעושים באופן כללי, זה סתם מפחיד...

פורסם
  • מחבר

אוי, נו... די עם הויכוח הדפוק הזה...

מאז ומתמיד המוסר היה נגד ניצול של אחרים, כשלא היה צבוע...

ילדים בני 12 ניתנים לתמרון בקלות וקל לנצל אותם. פדופיליה = ניצול של ילדים קטנים (במקרה הטוב זה רק ניצול, במקרה הפחות טוב זה אכזרי יותר).

אי אפשר להשוות את זה עם סקס בין הומואים רק כי זה מגעיל אותך... גם אותי זה לא מושך במיוחד, אבל אין לי שום בעיה עם זה... מה שעושים ב-FEAR FACTOR הרבה יותר מגעיל לדעתי ::)

לדעתי לא אבל שוב אני לא מצדיק את זה אני חושב שהחוק אמור להשאר כמו שהוא

פשוט אני לא מבין למה כל השמאלנים הליבירלים מתנגדים לזה ולכן נסיתי להכנס לראש של שמואלני קיצוני אבל זהוא נמעס לי וקשה לי להתוכח על משהוא שאני לא מאמין בו רק כדי להעביר מסר אז מהלים אם אפשר בבקשה לנעול :xyxthumbs:

פורסם

אז לפי דעתך לזיין ילד/ילדה בן/בת 12 ש"מפותחים" פיזית או/ורוצים סקס זה בסדר? :nixweiss:

וקצב הגדילה של האוכלוסיה מוכחך לרדת. ישנה הפרה מוחלטת של מאזן החיים על כדור הארץ ובני האדם הם המרכז של הבעיה הזאת.

אז אירופאי ממוצע מביא 2 ילדים, ישראלי ממוצע מביא 5 (משפחה חילונית 1-3 ודתיים 6-12 ויותר) ולעומתם במדינות עולם שלישי הם משריצים כל אימת שאיברי הרביה שלהם עומדים בזה. אין כן סכנת היכחדות של המין האנושי בגלל חוסר ריבוי טבעי אלא ממחסור באמצעים (מזון, תרופות וכו') כי האדמה לא יכולה לתמוך במספר עצום כזה של אוכלוסיה. אם מישהו נכחד פה זה בעלי חיים בגלל הרס של יערות וזיהום הים ושאר פגיעות אקולוגיות, והאדם הלבן בגלל שקצב הריבוי שלו קטן יחסית.

ואני לא שמאלנית קיצונית, מאיפה לך הרעיון הדפוק הזה? נשמע שאתה סובל מעודף ליברליות בוטה.

פורסם

שוב הדיון קצת סטה מהנושא-

Dogma- למה דווקא יריחו? minigun יעשה את העבודה מהר יותר D:

ואגב, אם 50 אחוז מהאוכלוסיה תיהפך להומואים/לסביות, זה לא יעצור התרבות, זה רק יווסת אותה.

בכל מקרה, לדעתי ניצול של ילדים קטנים זה דבר נורא. גיל 12-13 זה גיל מ-מ-ש לא יציב, שאתה עושה בו הכל בשביל להראות לכולם "תראו! אני יכול!"

וכאן בדיוק הניצול :\

והקטע עם זה ש "מי שהוא הומופוב הוא הומו" ודברים מהסוג הזה- בולשיט, חד וחלק. הסברה הזו קיימת רק בגלל שיש הומואים שיעשו הכל בשביל להסתיר את זה, אז הם יעשו את עצמם "הומופובים"

זה מזכיר לי בדיחה של בזוקה ג'ו-

"כואבת לי הבטן....."

"זה כי אין לך שם כלום, תכניסי משהו לבטן וזה יעבור"

"כואב לי הראש"

"זה כי אין לך שום כלום, תכניסי משהו לראש, יעבור"

פורסם

אני מסכים איתך שזה מתאים להלך הרוח השמאלני הקיצוני להציע חוק שכזה. אבל אני חושב שאתה מגזים בהערכת ה"שמאלניות" של חלק מהאנשים כאן. הם אמנם שמאלנים, אבל לא קיצוניים (ברובם).

פורסם
  • מחבר

אז לפי דעתך לזיין ילד/ילדה בן/בת 12 ש"מפותחים" פיזית או/ורוצים סקס זה בסדר? :nixweiss:

וקצב הגדילה של האוכלוסיה מוכחך לרדת. ישנה הפרה מוחלטת של מאזן החיים על כדור הארץ ובני האדם הם המרכז של הבעיה הזאת.

אז אירופאי ממוצע מביא 2 ילדים, ישראלי ממוצע מביא 5 (משפחה חילונית 1-3 ודתיים 6-12 ויותר) ולעומתם במדינות עולם שלישי הם משריצים כל אימת שאיברי הרביה שלהם עומדים בזה. אין כן סכנת היכחדות של המין האנושי בגלל חוסר ריבוי טבעי אלא ממחסור באמצעים (מזון, תרופות וכו') כי האדמה לא יכולה לתמוך במספר עצום כזה של אוכלוסיה. אם מישהו נכחד פה זה בעלי חיים בגלל הרס של יערות וזיהום הים ושאר פגיעות אקולוגיות, והאדם הלבן בגלל שקצב הריבוי שלו קטן יחסית.

ואני לא שמאלנית קיצונית, מאיפה לך הרעיון הדפוק הזה? נשמע שאתה סובל מעודף ליברליות בוטה.

ראי הודעה למעיל(לפני 2 הודעות תהודעה שלי) ואם יש לי עודף של משהוא אז זה שמרנות ולא ליברליות

אני מסכים איתך שזה מתאים להלך הרוח השמאלני הקיצוני להציע חוק שכזה. אבל אני חושב שאתה מגזים בהערכת ה"שמאלניות" של חלק מהאנשים כאן. הם אמנם שמאלנים, אבל לא קיצוניים (ברובם).

אתה יודע מה מעצבן אותי שדברים כמו שאתה אמרת נאמרו לפי 50 שנה על הומואים נראה מה יגידו עוד 50 שנה :nixweiss:

פורסם

אה, כן... ודריה נוטה לכיוון הימני של המפה, לדעתי... אז זה ממש לא בכיוון ;)

פורסם

שמרן שמתיר יחסים בגיל 12?

החוק בארץ מתיר מין מגיל 14 בתנאי שאין הבדל בין המקיימים של יותר מ-3 שנים שזה הגיוני שבן 17 ובת 14 יעשו את זה. אנחנו לא יכולים ממש למנוע מבני נוער להזדיין כמה שחלק מאיתנו ירצו בזה (חכו שלכם תהיה בת. אני בת 21 ואבא שלי עדיין עושה פרצופים אם הוא שומע שאני יוצאת עם מישהו). אבל מה, לפחות לקבוע גבולות כי אולי אם בת 12 רוצה את זה אז עדיף שתשכב עם החבר של שהוא אולי גם טמבל ובמידה מסויימת מנצל אותה (אלא אם הלוואי באמת יש שם איזה PUPPY LOVE) ולא גבר בן 20 או 30 או יותר.

ואני לא נוטה, אני מרחפת. :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים